Arkadaşlar bu yaz kilo vermem lazım ve biraz güçlenmem lazım.
Boy : 180 kilo: 90
Yüzme daha iyi kilo verdirir diyorlar, vücut geliştirme aslında kilo verdirmez de, gittiğim yer hem kilo vermem hem de güçlenmemi sağlayacak bir program hazırlayacak.Sizce hangisi?
yüzme kilo verdiriyorsa balinalar neden dünyanın en büyük hayvanları
Bence de yüzmek...İyice de yak vucudunu iştah filanda kalmaz zayıflarsın
Vücudumu mu yakayım
2si birden bence...
quote:
Orjinalden alıntı: CemSönmez
yüzme kilo verdiriyorsa balinalar neden dünyanın en büyük hayvanları
kücük balıklarda var ama
Yüzme hem zayıflatır hemde güclendirir.Ama body 'de kas yaparsın.Ben yüzme derim yüzerken hem zevk de alırsın rahatlarsın suyun icinde ama agırlık kaldırırken almazsın
Vücut geliştirme kilo verdirir ben 2 haftadır gidiyorum 3 kilo verdim. Ayrıca kol kaslarım baya gelişti. Body tavsiye ederim.
hem vucut geliştirme hemde havuzu olan yerler var oralara üye ol takıl derim
Her iki sporu da yaptım, ama yüzmek gibisi yok, bütün kasların çalışıyo hem de doğal spor. Yani vücud geliştirmeye gidip bırakırsan belli bir zaman sonra kaslarda gevşeme oluyor. Yüzme de yaptığın kas kaılıcı olur ve iyi de kilo verirsin
Yüzmeye git
Vücut geliştirmede hocanın sana vereceği program bir yığın aleti içerir. Önce bisiklet, sonra koşu bandı, şınav, mekik, yarı mekik, sonra çeşit çeşit ağırlık dalgaları. Yani spor aleti heryerini çalıştırmaz sadece belirli bölgeyi çalıştırmak için yapılmışlardır. Yüzme ise vücudun her yerini çalıştırır. Hemde su güzeldir, serinletir, rahatlatır. Spor salonunda ise sucuk gibi terlersin yapış yapış olursun kokarsın.
Yüzme diyorum.
Her sabah stadyuma git koşş birde yüzdünmü tmm dır.. birde anladın sen onu o işi yaptınmı olursunn tıhhh gibi
hocam bence yüzme iyidir ama boş bulduğun zaman spor hareketleri yada hızlı yürüyüş yap bence
Sağolun arkadaşlar.
bu sıcak havada vücut çalışılmaz zaten spor salonların boş olduğu dönemlerdir yazın en iyisi yüz kışında vücut yaparsın
YUZMEYE GIT FIT BI VUCUDA SAHIP OL USTUNE BODY YAPAR HAFIFTEN SISIRIRSIN KASLARI GAYET II OLUR SEKIL
quote:
Orjinalden alıntı: TIGERSHARK
bu sıcak havada vücut çalışılmaz zaten spor salonların boş olduğu dönemlerdir yazın en iyisi yüz kışında vücut yaparsın
evet güzel cevap bence...
Bende her iki sporu zamanında yaptım. Yüzme çok güzel omuz yaptırır, göğsü genişletir devamlı yapılırsa. Zaten yüzme sporu yapanları vücutlarını, body çalışanlara göre daha dengeli olduğunu söyleyebilirim. Ama ağırlık kaldırmakta bazen yüzmeden bile güzel olabiliyor. Agresif yapılarda dengeleyici unsur belki. Ağırlık kaldırdıkça sinirin yatışıyor :) Bende bazen böyle oluyordu
İklim şartlarını göz önüne alırsak yüzmek ilk seçenek gibi gözüküyor.
Yüz hocam... Body nedirki?Van damme ın halini görüyoruz. Body yapacağına kitap okursun.
Ama iyi yüz dengeli olarak fitleşmek istiyorsan tabi ...
liposakşın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme