Şimdi Ara

Vucut gelistirme allah rizasi icin derdime bir care

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben 1 ay once liseden mezun oldum buyuk ihtimalle 2 yilligina sehir disina gidicem universiteye yalniz benim boy 1.85 kilo 95 herkez diyorki sen vucut yap boy var vucut yap bende yapmak istiyorum ama birtirlu adam akilli bir program yapamiyorum bu yasima kadar hep netten videolar ile program yapmaya calistim ama tutunamadim surduremedim spor salonuna gitsem buzamana kadar hic spor salonlari ile isim olmadi fiyat nasildir ortam nasildir ben uskudarda oturuyom buralarda iyi biryer varmi yokmu hic bisiy bilmem bana yardimci olun lutfen

• Ben 14 buçuk yaşında olmama rağmen 2 aydır spor salonuna gidiyorum ve doğrusu çok yararını gördüm. Benim önerim bir spor salonuna yazılmanız. Hatta 1 saat sonra spor salonuna gidecem Yurtdışında olduğum için fiyat ile ilgili yorum yapamıyorum Ortam konusunda, buradaki spor salonlarının nasıl çalıştığını anlatayım, tabi türkiyede spor salonları değişik olabilirler Öncelikle, ilk gün gidip ister 1 aylık, ister 1 senelik yazılıyorsunuz ve sonrasında size jimnastik aletlerini gösteriyorlar. Ondan sonraki günlerdede gösterdikleri aletleri sırayla yapıyorsunuz. 1 ay sonra falan size jimnastik programı çıkarıyorlar, yani mesela pazartesi kollar, salı göğüs, çarşamba bacaklar vs.

• Önce biraz kilo vermen gerek diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara

Önce biraz kilo vermen gerek diye düşünüyorum.

+1

Vücut kitle endeksinide hesaplarsan 10 kilo civarı bi' fazlan olduğunu göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

quote:

+1

Vücut kitle endeksinide hesaplarsan 10 kilo civarı bi' fazlan olduğunu göreceksin

10mu hangi 10 hocam en az 25 kilo netten baktim benim iedal kilom 75 mis :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

quote:

+1

10mu hangi 10 hocam en az 25 kilo netten baktim benim iedal kilom 75 mis :))

Hesaplamamıştım zaten , 10 verirsen gene iyi 25 nedir

• DEVIDBEKIM D kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zesh -- 2 Ekim 2016; 22:53:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    iyi bir zayiflama ilaci bilen?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zesh

bende hemen hemen seninle aynı sayılırım 183 boy 95 kilo alt yapı var bende futbol yüzme body vs suan sporla ugrasmıyorum ama kilo vermeden spora git yagları yakarsın kasa donusturursun direk 90 a kadar inersin 1 sene sonundada tabiri caizse öküz gibi olursun dostum :D ilk 1 ay ın sonunda protein kullanmanı tavsiye ederim . optimum yada weider ama sunuda bil %55 beslenme %45 spor etkili olacaktır vucudunun gelismesinde ona göre beslenmeni iyi yapmalısın spordaki hocan zaten beslenme programını yazar yazmasada konusup danısabilirsin güzel bir spor salonuna git kesinlikle 3-5 fazla verip.

hocam ben beslenmeme dikkat ederim programa uyarim ama protein kullanmam tamamen doal olarak gelismek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

quote:

bende hemen hemen seninle aynı sayılırım 183 boy 95 kilo alt yapı var bende futbol yüzme body vs suan sporla ugrasmıyorum ama kilo vermeden spora git yagları yakarsın kasa donusturursun direk 90 a kadar inersin 1 sene sonundada tabiri caizse öküz gibi olursun dostum :D ilk 1 ay ın sonunda protein kullanmanı tavsiye ederim . optimum yada weider ama sunuda bil %55 beslenme %45 spor etkili olacaktır vucudunun gelismesinde ona göre beslenmeni iyi yapmalısın spordaki hocan zaten beslenme programını yazar yazmasada konusup danısabilirsin güzel bir spor salonuna git kesinlikle 3-5 fazla verip.

hocam ben beslenmeme dikkat ederim programa uyarim ama protein kullanmam tamamen doal olarak gelismek istiyorum

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zesh -- 2 Ekim 2016; 22:52:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yağın kasa dönüştüğünü zannediyorsan bence fazla yönlendirme insanları. Ne yağ kasa dönüşür, ne de kas yağa dönüşür.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zesh -- 2 Ekim 2016; 22:53:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim amerikada bakkalda protein tozu satiyorlar. Cikolatalarin icine extra protein katkilari adamlar akiyor. Toz dogal degil falan filen diye bizim ulkede bir kani gelismis. Oyle gidiyor. Hicte bile alakasi yok. Oturup 500gr tavuk yiyip 750 kalori almak mi istiyorsun. Yoksa 35gr toz alip ayni proteini 100-150 kaloriye mi kapatmak istiyorsun? Protein tozu, streoidden falan tamamiyle farkli.

Zaten senin toza balona falan baslamadan once spor yaparak guzel bir 15-20kg vermen lazim. Sonra tozu kullan ki kaslarin hacimli olarak gelissin.

Sana kendimin basit bir programini soyliyeyim.
    2-3 ogun 200gr bulgur pilavi, 100-200gr'da kofte yiyerek guzelce zayiflayabilirsin. Yaninada destek olarak L-Carnitine ve GNC'nin energy and metobolism'ini ekle tamamsin. Ayrica gunde 1 saat gym yakinsa sabah 1 aksam 1 saat hizli tempo yuruyus yapman lazim. 5-6km/saat hizla

benim boy 204 kilo 150di. Bugun 122. vucudum su anda tok ve doygun su miktarina sahip. Sabah 121-120.8 gormeyi dusunuyorum :)

• Bende ataşehirde oturuyorum ve Let's Cluba gidiyorum 96 kilodan 85 e kadar düştüm uzun hikaye ama şimdilik bu kadarını bilsen yeter. 70 80 liraya gidebilecegin spor salonları var. Ama kişiye özel antreman vermiyorlar ama yinede çalışıp yapabilirsin ben sana yardımcı olmaya çalışırım. Kendi hocalarımdan bir şeyler ögrenmeye çalışırım senin için :) 80 kilo ol ondan sonra kızlarıda götürürsün hayat sana güzel olur (kilo veren diger arkadaşlarımdan biliyorum). Beslenmenede dikkat etmen lazım. %70 diyet %30 spor. Onun dışında spor salonuna alışman 1 ayını alır ondan sonra mekan sana evin gibi gelir. İyi bir programla 3-4 aya kadar çok iyi bir vücuda sahip olabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.