Şimdi Ara

Vücut geliştiren işsizidir AÇIK ve NET! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
5.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vucudum da omur boyu benle birlikte kalicak.
    Bu bir yasam tarzi, ben hobi olarsk yapmiyorum bu sporu. Alkolu birakma karari aldim bir gecede. Kendi vucuduma zarar verecegime hem kan ter dökeyim hemde geliseyim diyoeum

    Yaptigimiz iş cidden zor, fakst 6 ay onceki halimi dusunuyorum da iyiki baslamisim. Bir sakatlik yasamak veya alerji gecirmek en korkulu ruyam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belki o yüzden boş iş gibi geliyordur. İşime yaramayacağımı düşünmediğimden. Herkesin kendi perspektifinden bakmak gerektiği doğru. Kitap da kitabından kitabına göre değişir tabi. "Vücut geliştireceğine kitap oku ehuehu" demiyorum zaten hiçbir zaman. Şey gibi, ileride güzel getirisi olacak şeyleri tercih etmek. Bir yerde daha görmüştüm, adam günde 3 saat dota2 oynuyorken bırakıp saksafon çalmaya başlıyor. 1 yıl içinde de düğünlere gidebilecek kadar saksafon çalmayı biliyordu. O hesap.

    Benim asıl tilt olduğum senin gibi mantıklı argümanlar sunup laf edebilenlerden ziyade, şu 2-3 yorum üstteki arkadaş gibi "yazık yaa ehe kendini nasıl kandırıyosun yalnızken" veya işte "kıskanıyorsunuz bizi" veya "ıyy özgüvensiz" diye direk yapışanlar. Zaten ilginç olan da o kesim, ben onlarla uğraşmayı seviyorum




  • Durum buysa sizin de üzerinize alınmanıza gerek yok ki hocam. Bazıları hayatından bir şey çıkarırken yeni bir şey ekleme ihtiyacı duyuyor. Siz de bunu koymuşsunuz, buna bir şey denmez. Sigarayı bırakmak için satranca başlayıp 3 senede 2200 ELO (bilmeyenler için çok sağlam puandır) gören arkadaşım var .

    Da yine de her eleştiri yapana özgüveni eksik ezik kıskanıyor ahahah diye saldırmazsanız iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 1 Aralık 2016; 13:25:3 >
  • Başlığı açanın ironi yaptığını düşünüyorum yapmıyorsan çok aciz bi o kadar da cahil. Protein şişirmez kas yapımına yardımcı olur ve bunların hepsi disiplin ile saglanır yani asıl spor yapmayanlar iradesiz ve weak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoksa sen şu kolum 26cm olmuş diyen eleman mısın?
  • kekoların çok olduğu mekanlara gitme.. biraz pahalı olsun ama nezih olsun. son olarak mühendisim boy 2.03 ve 2008 den beri BB ile uğraşıyorum genelleme yapma yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fulctrum


    quote:

    Orijinalden alıntı: Shut In Down

    adamlar emek veriyor yapıyor , siz yapamıyorsunuz diye kuyruk acısı bunlar. Adamlar işinde gücünde üstüne de vücudunu yapıyor. Siz gidip 1 ay spor yapıp sonra üşengeçlikten gitmiyorsunuz. Adamlar haftada kaç kez gidiyor emek veriyor . Sizde burda oturup ağlayın

    Dünyada emek verilecek başka hiçbir şey kalmadı mı kasları hipertrofiye uğratıyorlar. Adam sırtını kaşıyamıyor yahu, triceps kafam kadar olmuş. Hem de dedim yani ben bu işi yapıp da öyle işinde gücünde adam görmedim. Hayatımda da hiç spora gitmedim vallahi. 15.yy'da kölelerin yaptığı yük taşıma işini baya para vererek yapıyor adamlar. 18.yy'da ihtilal oldu dünyada köle kalmadı, bunlar kaldı.

    Hayır bir de şu emek muhabbeti var. Ben de günde 3 saat duvara top atsam mesela. Atıp tutsam. Boş iş değil mi? E değil emek veriyorum ben ona. Bu ne lan? Böyle emek mi olur? Otur 3 sayfa bir şey oku bi dil öğren bi lisans falan al lazım olur desen üşenir bu tipler.

    Ayrıca, birine bakıp ziyadesiyle şey dururken kaslarımdan etkilenecek kız varsa benden uzak olsun. Ki var ve uzak oluyorlar, iyi oluyor.

    Yapamıyorsanız saygı duyun bu kadar basit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_mail -- 1 Aralık 2016; 15:1:9 >




  • düzgün ifade etmemişsin ama bence de gereksiz bir şey amaç sadece sağlıksa koşmak yeter
  • Vücüt geliştiriyorum ve akşam işten çıkıp gidiyorum. Senin gibi pc başında işsiz işsiz oturup spora gidenleri kıskanıp konu açmıyorum.
  • 1 ayda tüm camiayı tanımışsın helal olsun. 4 yıl spor yaptım.1 yıldır ameliaytlı olduğum için yapmadım.bu süre zarfında,5 yıldır, gerek kitap okuma gerek film izleme,sadece vurgdulu kırdılı değil, gibi çeşitli uğraşlarım oldu ve devam ediyor.dediğin tipler yüüznden çoğu kişi salonda sinir sahibi oluyor.ancak genelleme yapman yanlış.protein alıp şişiyorlar demenden zaten pek bir bilgin olmadığı belli.küçük boylular ne alaka? vg de krolar olduğu gibi vgye karşı olanalrında kroları var.senin gibi tepkiler veriyorlar.bu deidkleirn spordan değikl kişilikten ileri gelen şeyler.

    @Zaraki Kenpachi 11 sadece koşmak yeterse okulda ve ünide sadece matematik öğretsinler ,aynı şey dimi ikisi de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 1 Aralık 2016; 16:10:6 >
  • Protein tozuyla, steroidi karıştırmış. Protein tozu peynirin altındaki sudur. Fbrıkalar onu tuzundan suyundan ayırarak toz halıne getırıyorlar. Süt tozu gibi düşün, bu da peynir suyunun tozu. Protein tozu nutellanın bile içinde var yurt dısında anneler proteın tozundan kek kurabıye yapıyorlar faydalı olsun dıye.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    hocam sadece sağlık açısından baktığımızda koşmakdan başka spora gerek yok canan karataya falan sor istersen :)
  • o yüzden her yeri sarkık kadının,yağ fazlası var.
  • Bu kadar iğrenç yorumlar görmemiştim daha önce.



    Para mı veriyorlar vücut geliştirmeyi savunmanız için?

    Yobazlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirle yazdım diye normaldir. lysde ilk 5 bindeydim ingilizce biliyorum şimdi de yüksek lisans yapıyorum ileride ismimi sıkça duyarsın beklemede kal...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın ha cananı dinlemeyin kadının ciddi sıkıntıları var o kadın yüzünden düşük yapan komşumuz var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çingene mahallesindeki salona gidersen tabii sinir olursun. Sırf iki keko yüzünden bütün vücut geliştirme sporuyla ilgilenenlere genelleme yapıyorsan zaten o kekoların gittiği salona layıksın. Adamlar kendi aralarında öyle konuşuyorsa da bu seni ilgilendirmez. Tak kulaklığını bak dalgana. Bence sen vücut geliştirme işini yapamıyorsun ve bunun suçlusu olarak o adamları gösteriyorsun. Bu kafa yapısıyla ne yaparsan yap başarısız olacaksın merak etme.
  • Biz Türklerin ortak özelliğidir. Yapamadığı yapmaya çalıştığı şeyi kötülemek . Yapamıyorsan saygı duymak zorundasın. Senden yakışıklı diye , senden zayıf diye , senden iyi vücuda sahip diye bilmem ne diye laf atamazsın eleştir ama saygı duy.
  • SA NA NE.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey yapmıyım , yapana da mok atıyım bayağı iyisin ha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.