Şimdi Ara

Vücut geliştiren işsizidir AÇIK ve NET! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
2
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan ciddi ciddi bu kişiliksizleri savunan olmuş

Ben hayatım boyunca bir tane bile body ye başlayıp özgüven+ego patlaması yaşamayan, çevresine sürekli hava atmayla ve diğerlerini ezmeyle uğraşmayan görmedim Bir tane bile

Şu hayatta en büyük zevklerimden biri bodyci egosu söndürmek. Çok müthiş bir duygu 3 dakika önce artizlenenlerin o kafalarını duvara sürterken aldığım haz paha biçilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 1 Aralık 2016; 10:28:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Ulan ciddi ciddi bu kişiliksizleri savunan olmuş

Ben hayatım boyunca bir tane bile body ye başlayıp özgüven+ego patlaması yaşamayan, çevresine sürekli hava atmayla ve diğerlerini ezmeyle uğraşmayan görmedim Bir tane bile

Şu hayatta en büyük zevklerimden biri bodyci egosu söndürmek. Çok müthiş bir duygu 3 dakika önce artizlenenlerin o kafalarını duvara sürterken aldığım haz paha biçilemez

Haklısın be hocam

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shut In Down

UP için teşekkürler
  • Ahahah kuyruk acısı böyle bir şey işte sevgilini elinden mi alfı sporcunun biri eee orda yunan heykeli dururken sana mı bakacaklar doğanın kanunu bu ayrıca kafa çalışma olayı farklı bir mevzu dahi adama kas yükledik diye beyni parlamaz aptal adama kas uükledik diye zeka seviyesi düşmez anlıyacağın zeki kültürlü adam zaten öyledir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri_toplu

Ahahah kuyruk acısı böyle bir şey işte sevgilini elinden mi alfı sporcunun biri eee orda yunan heykeli dururken sana mı bakacaklar doğanın kanunu bu ayrıca kafa çalışma olayı farklı bir mevzu dahi adama kas yükledik diye beyni parlamaz aptal adama kas uükledik diye zeka seviyesi düşmez anlıyacağın zeki kültürlü adam zaten öyledir

Bunu diyen arkadaşın imla hataları
  • Oh be sonunda aradığım konu.

Vücut geliştiren adam işşizdir. O nasıl bir jargon o nasıl bir komünitedir herkes herkese basıyor, bir şeyler... Şu zamana kadar hem vücut geliştirip hem de Goethe ve Faust'un hangisinin kitap hangisinin yazar olduğunun ayırdını yapabilen kimseyi görmedim.

Bana soracak olursanız boyum uzun ama normalden daha zayıfım. Şükür ki asosyallik falan gibi sorunlarım yok. Zira konuşurken beynimi kullanıyorum, insanlar da gözleriyle değil kulaklarıyla dinliyor.

Ayrıca belirteyim o spora gitmediğim zamanlarda yatakta yatıp kola içip cips yemiyorum. İşim gücüm okulum falan var. Boş zamanlarımda da yazılım geliştme öğreniyorum.

Oh be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 1 Aralık 2016; 12:43:27 >
  • adamlar emek veriyor yapıyor , siz yapamıyorsunuz diye kuyruk acısı bunlar. Adamlar işinde gücünde üstüne de vücudunu yapıyor. Siz gidip 1 ay spor yapıp sonra üşengeçlikten gitmiyorsunuz. Adamlar haftada kaç kez gidiyor emek veriyor . Sizde burda oturup ağlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Oh be sonunda aradığım konu.

Vücut geliştiren adam işşizdir. O nasıl bir jargon o nasıl bir komünitedir herkes herkese basıyor, bir şeyler... Şu zamana kadar hem vücut geliştirip hem de Goethe ve Faust'un hangisinin kitap hangisinin yazar olduğunun ayırdını yapabilen kimseyi görmedim.

Bana soracak olursanız boyum uzun ama normalden daha zayıfım. Şükür ki asosyallik falan gibi sorunlarım yok. Zira konuşurken beynimi kullanıyorum, insanlar da gözleriyle değil kulaklarıyla dinliyor.

Ayrıca belirteyim o spora gitmediğim zamanlarda yatakta yatıp kola içip cips yemiyorum. İşim gücüm okulum falan var. Boş zamanlarımda da yazılım geliştme öğreniyorum.

Oh be.

O dediğiniz olmayan kişi ben olacağım muhtemelen, millete b.k atıp durmayın

• quote:

adamlar emek veriyor yapıyor , siz yapamıyorsunuz diye kuyruk acısı bunlar. Adamlar işinde gücünde üstüne de vücudunu yapıyor. Siz gidip 1 ay spor yapıp sonra üşengeçlikten gitmiyorsunuz. Adamlar haftada kaç kez gidiyor emek veriyor . Sizde burda oturup ağlayın

Dünyada emek verilecek başka hiçbir şey kalmadı mı kasları hipertrofiye uğratıyorlar. Adam sırtını kaşıyamıyor yahu, triceps kafam kadar olmuş. Hem de dedim yani ben bu işi yapıp da öyle işinde gücünde adam görmedim. Hayatımda da hiç spora gitmedim vallahi. 15.yy'da kölelerin yaptığı yük taşıma işini baya para vererek yapıyor adamlar. 18.yy'da ihtilal oldu dünyada köle kalmadı, bunlar kaldı.

Hayır bir de şu emek muhabbeti var. Ben de günde 3 saat duvara top atsam mesela. Atıp tutsam. Boş iş değil mi? E değil emek veriyorum ben ona. Bu ne lan? Böyle emek mi olur? Otur 3 sayfa bir şey oku bi dil öğren bi lisans falan al lazım olur desen üşenir bu tipler.

Ayrıca, birine bakıp ziyadesiyle şey dururken kaslarımdan etkilenecek kız varsa benden uzak olsun. Ki var ve uzak oluyorlar, iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 1 Aralık 2016; 12:57:18 >

• Kardeş, bu spora başlayip beceremediğim ve kasli insanlari o kadar kiskandigin belli ki acıyorum sana. İnsallah 45 dil öğrenirsin. İnsanlarla konusma ozguveninin olmadigi belli, ogrensen ne olucak bos is drgil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

adamlar emek veriyor yapıyor , siz yapamıyorsunuz diye kuyruk acısı bunlar. Adamlar işinde gücünde üstüne de vücudunu yapıyor. Siz gidip 1 ay spor yapıp sonra üşengeçlikten gitmiyorsunuz. Adamlar haftada kaç kez gidiyor emek veriyor . Sizde burda oturup ağlayın

Dünyada emek verilecek başka hiçbir şey kalmadı mı kasları hipertrofiye uğratıyorlar. Adam sırtını kaşıyamıyor yahu, triceps kafam kadar olmuş. Hem de dedim yani ben bu işi yapıp da öyle işinde gücünde adam görmedim. Hayatımda da hiç spora gitmedim vallahi. 15.yy'da kölelerin yaptığı yük taşıma işini baya para vererek yapıyor adamlar. 18.yy'da ihtilal oldu dünyada köle kalmadı, bunlar kaldı.

Hayır bir de şu emek muhabbeti var. Ben de günde 3 saat duvara top atsam mesela. Atıp tutsam. Boş iş değil mi? E değil emek veriyorum ben ona. Bu ne lan? Böyle emek mi olur? Otur 3 sayfa bir şey oku bi dil öğren bi lisans falan al lazım olur desen üşenir bu tipler.

Ayrıca, birine bakıp ziyadesiyle şey dururken kaslarımdan etkilenecek kız varsa benden uzak olsun. Ki var ve uzak oluyorlar, iyi oluyor.

Sporuna ve eğitime dikkat eden insanlar yok değil , zor da olsa yapanlar var. O tiplere lafım yok ama spor salonuna gidenlerin % 95 'i işsizlikten dolayı, başka yapacak işi olmadığından dolayı sporu seçiyor.

Yemek yeyip spora gitmekten başka hiçbir aktiviteleri yok.

• Konu sahibide protein alip şişiyorlar diyor :D
    Sizin gibi insanlar sayesinde set aralarinda kahkahalar atiyoruz, allah razi olsun.

• Uykuda önemli, ye iç spor uyku. Onu unutmayalim. Ama baska isimiz yok herhalde dogru

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Uykuda önemli, ye iç spor uyku. Onu unutmayalim. Ama baska isimiz yok herhalde dogru

Da ayrı olacak bu arada
  • Hocamissizimbendahaonceokumayazmaogrenmedim. Ama bench pressde 85 kg basiyorum haberin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Hocamissizimbendahaonceokumayazmaogrenmedim. Ama bench pressde 85 kg basiyorum haberin olsun.

Ben 110 basıyorum . 42.5 cm kol , 2 ay içinde de 43.5 olacak
  • quote:

quote:

Yazık size yaa hadi bizi kandırdınız diyelim tek başına kalınca kendinizi nasıl kandırıyorsunuz

• sana yarar sağlayan bi olayı yaparsan boşa yapmis olmazsın.gidip formu bozuk bi şekilde ağırlık kaldirirsan tabii hamallik olur o iş.fakat yerinde yaparsan ve büyürsen yani sana yarar sağlarsa boş iş diyemezsin.bu mantıkla istediğin ornegi verebilirim.mesela kitap okumak iyidir derler.hangi kitap? ben mesela şu ergenlerin cikardigi kötü çocuk kitabını okusam bana ne fayda sağlayacak? yaptığin eylem sana yarar sağlıyorsa boş değildir.yarar sağlamıyorsa bos istir

• Bak en büyük sorun da bu işte. Nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum da vücut geliştirenler hariç tüm dünya sizi kıskanmıyor. Hele ben hiç kıskanmıyorum. Aksine sokakta görünce ne bileyim düşünüyorum sadece neden diye. İnsanlarla konuşmaya yetecek özgüvenim var, o konuda hiç sıkıntım olmadı. O çıkarımı da nereden yaptın bilmiyorum.

Bilgi insana hiçbir zaman ihanet etmiyor. Yeni şeyler öğrenmek nasıl boş iş olarak değerlendirilir? Onu da anlamıyorum. Bir mühendis, bir hukukçu öğrendiği şeyleri kullanarak para kazanan insanlar hepsi. Sermayesi kafasının içinde adamın. Nereye giderse gitsin kıymet görecek tipler. Ve hiçbir zaman daha kötüye gitmiyor durumları. Tecrübesi de eklenerek daha da büyüyor daha da kıymetleniyor.

Bir yerde okumuştum, fransızca öğrenmek için 900 saat teorik ve 900 saat pratik yeterli geliyor. Neden öğrenmiyorum ki deyip yazın boş zamanımda öğrenmiştim, şimdi B1 fransızcam var. Tek kuruş da para harcamadım. İngilizce'den öğrenmek isteyince tüm kaynaklar ücretsiz. Ömür boyu da benle beraber kalacak şimdi. Nasıl? Kötü değil. Dediğin gibi inşallah ötesini de öğrenirim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.