Şimdi Ara

Vücudum ve istediğim vücut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 18 kilo 71 boy 187 bir hafta içinde başlamayı düşünüyorum protein tozu kullanmayı düşünüyorum geçen yıl 6 ay(temmuzdan ocağa kadar gidip bırkatım) gidip bazı sebeplerden bırakmıştım sabah normal programımı yapıp akşama karın kası çalışmaya gitmeyi düşünüyorum kaç yılda yaparım

bunlar resimim

buda isteğim vucutlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 14 Ağustos 2012; 23:41:55 >

• yardımlarınız gerekiyor
  • istediğin resimlerden birincisiyle ikincisi arasında dağlar kadar fark var. Vücudunda hiç 6 aylık bir geçmiş göremedim açıkcası. Soruna gelirsek gösterdiğin vücutlar özellikle Ronaldo'ya ulaşman çok zor öyle 2-3 senelik iş değil, birinci resim için 1-2 yıl uğraşman lazım. Ama bu sporda moral çok önemli eğer kafana koyarsan yaparsın boyun uzunmuş body ile şekle sokarsan çok daha güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

istediğin resimlerden birincisiyle ikincisi arasında dağlar kadar fark var. Vücudunda hiç 6 aylık bir geçmiş göremedim açıkcası. Soruna gelirsek gösterdiğin vücutlar özellikle Ronaldo'ya ulaşman çok zor öyle 2-3 senelik iş değil, birinci resim için 1-2 yıl uğraşman lazım. Ama bu sporda moral çok önemli eğer kafana koyarsan yaparsın boyun uzunmuş body ile şekle sokarsan çok daha güzel olur.

teşşekür edeirm peki protein ve kilo hakkında yorumun varmı ?
  • 6 ay çalışıp bunu yaptıysan,sen 600 senede çalışsan böyle olmaz.
    Önce bir uzman bul.Bu kişi kesinlikle body yapmış olsun,spor akademisinden çıkma adamlardan ders alırsan,hiç bir zaman body building öğrenemezsin.
    Daha sonra uzmandan şu bilgileri al:
    1)Nasıl çalışılır, hangi sırayla hangi hareketler yapılır,kaç tekrar yapılır, püf noktaları nelerdir
    2)Nasıl beslenilir.Bir bodyci normal sporcudan çok daha fazla,çok daha dikkatli beslenmelidir. Mesela böyle vücut mu istiyorsun, her sabah kahvaltıda 6 yumurta beyazı yiyeceksin,sarılarını yemeyeceksin, 2 tanesini normal yiyebilirsin.Bu beslenme işi çok önemli, bunu adam gibi body yapmış birinden öğren.
    3)Nasıl dinlenilir.Uyumazsan kasların gelişmez, antreman akşamı kaç saat uyumak gerekiyor,öğren.
    İstediğin vücudu yaparsın, zor da değil ama senin istemen ve fedakarlık yapman lazım.Yoksa eline her ağırlık alan bodyci olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bence önce başlığı değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

bence önce başlığı değiştir

değiştirildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

6 ay çalışıp bunu yaptıysan,sen 600 senede çalışsan böyle olmaz.
    Önce bir uzman bul.Bu kişi kesinlikle body yapmış olsun,spor akademisinden çıkma adamlardan ders alırsan,hiç bir zaman body building öğrenemezsin.
    Daha sonra uzmandan şu bilgileri al:
    1)Nasıl çalışılır, hangi sırayla hangi hareketler yapılır,kaç tekrar yapılır, püf noktaları nelerdir
    2)Nasıl beslenilir.Bir bodyci normal sporcudan çok daha fazla,çok daha dikkatli beslenmelidir. Mesela böyle vücut mu istiyorsun, her sabah kahvaltıda 6 yumurta beyazı yiyeceksin,sarılarını yemeyeceksin, 2 tanesini normal yiyebilirsin.Bu beslenme işi çok önemli, bunu adam gibi body yapmış birinden öğren.
    3)Nasıl dinlenilir.Uyumazsan kasların gelişmez, antreman akşamı kaç saat uyumak gerekiyor,öğren.
    İstediğin vücudu yaparsın, zor da değil ama senin istemen ve fedakarlık yapman lazım.Yoksa eline her ağırlık alan bodyci olmuyor.

Hocam bende birşeyler kaptım yazdıklarından çok sağol gerçekten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.