Şimdi Ara

Vücudum ss'li (Yardım gerekiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdeki gibi zayıf halli bir vücudum var daha önce body felan yapmadım.11 aylık taekwondocuyum taekwondonun gögüs-karın-kanat üzerinde etkisi oldu biraz şimdi kırmızı-siyah kuşak olucam bu ay ama siyah kuşaga kadar vucudum biraz kalıplı olsun istiyorum.6 ayım var yapabilecegime inanıyorum madbarz sitesinden beginner programına başladım ama hangisini nezaman ne aralıkla yapacagımı bilmiyorum yani hangi resimi hangi gün felan nasıl bir program yapacagımı bilmiyorum.bugün 3 tane resimi yaptım baya gelişme oldgunu hissettim zaten :)
    1.soru : bu workout çalışması ardındn biraz koşu ve esneme harektleri yaptım sorun olurmu?
    2.soru : bacagımı 180 derece açmama biraz kaldı bacak kaslarını çalıştıran hareketleri yaparsam esnemem dururmu?
    3.soru eger bacak kaslarını geliştiren harektleride yaparsam esneme yapmam sakıncalı olurmu?
    Sizden istediklerim.
    1.Düzenli bir program http://www.madbarz.com/beginner-routines burdaki harektlerden oluşan bir program
    Örnek
    Pazartesi
    1.resim
    2dk dinlen
    2.resim
    böyle
    2.düzenli bir beslenme programı (gaziantepli oldugum için herşeyi iyiyorum .:) buna görede bir program hazırlarsanız iyi olur :)
    İnternetten araştırdım ama etkili birşey bulamadım.
    boyum-181 kilom -57 -yaş-17 kiloda 60 kiloyu geçmek istemiyorum çünkü 60 kilo tatamide dövüşcem buda benim için bir avantaj.
    Aylık olarak ss ekliyecegim.
    Şimdiden teşekkürler

Nerden nereye :D o zamanlar aptalın tekiymişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9CEBC50 -- 7 Kasım 2015; 9:45:34 >

• Ektomorfsun bence boyle kal.Sonra sorun cikmasin tekvandonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

Ektomorfsun bence boyle kal.Sonra sorun cikmasin tekvandonda

Ya öyle şahlı bir vucut istemiyorum :)Sadece omuzlarım kendilinginden dik dursun alt göbek erisin birazda sırtım olsa kıyafetler tam oturur daha çocuk kıyafetleri giyiyorum :) komik bir durum gömlek aldım o kadar daha hiç giymedim içinde kayboluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

Ektomorfsun bence boyle kal.Sonra sorun cikmasin tekvandonda

Ya öyle şahlı bir vucut istemiyorum :)Sadece omuzlarım kendilinginden dik dursun alt göbek erisin birazda sırtım olsa kıyafetler tam oturur daha çocuk kıyafetleri giyiyorum :) komik bir durum gömlek aldım o kadar daha hiç giymedim içinde kayboluyorum.

zaten ne kadar ince oldugunu kolundan anladım merak etme gerçekten incecik olmalısın o zaman vg gidip hacim yapman gerekir ve hacimdede 3 kgden fazla alırsın bunu bilmeni isterim.ben 2 aydır hacimdeyim 68den 71e fırladım 2 ayda.
  • Hafız 60 kiloyu geçmem demişsin boy 1.87 vallahi bakamadım fotoğrafa çok kötü duruyor zayıflıktan
  • Kas oranını arttıracağın için kilo alman problem olmaz. Kastan al yeterki kasın getirdiği ağırlık beraberinde gücüde getirir. Antreman sonrası esneme hareketleri yap twist bar ile gayet çevik olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

Hafız 60 kiloyu geçmem demişsin boy 1.87 vallahi bakamadım fotoğrafa çok kötü duruyor zayıflıktan

evet farkindayim ama yinede 60 kilo benim icin yeterli olur bana lazim olan vg programi ve beslenme programi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vücudum nasıl? (ss'li)
    3 yıl önce açıldı
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Vücüdum Nasıl? SS'li
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ula ben 1.68 boy 55 kiloyla ciliz duruyorum sen tıg gibisindir. 70 kilo olmaya cals bence

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Ula ben 1.68 boy 55 kiloyla ciliz duruyorum sen tıg gibisindir. 70 kilo olmaya cals bence

70 kilo cok hocam halen bir program bekliyom

• quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Kas oranını arttıracağın için kilo alman problem olmaz. Kastan al yeterki kasın getirdiği ağırlık beraberinde gücüde getirir. Antreman sonrası esneme hareketleri yap twist bar ile gayet çevik olursun.

program oneriniz varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Ula ben 1.68 boy 55 kiloyla ciliz duruyorum sen tıg gibisindir. 70 kilo olmaya cals bence

70 kilo cok hocam halen bir program bekliyom

cok mu ?
    istesende 70 kilo olamazsın zaten.

60 kilo ol öpte başına koy.

sabah ve ögle ögünler komplex karbonhidrat eklemesi yap
  • Karın kasları çok şekilsiz duruyor böyle olacağına hiç olmasın ciddiyim yamuk yumuk duruyor
  • 60 kiloyu geçmek istemiyorsun ama gömleğin içinde de kaybolmak istemiyorsun.

Yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan?
  •  Vücudum ss'li (Yardım gerekiyor)

O zamanlar aptalın tekiymişim :D keşke o zamanlar düzenli yapsaydım Neyse devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9CEBC50 -- 7 Kasım 2015; 9:40:34 >

• Neden öyle dedin merak ettim 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertmertmertx

Neden öyle dedin merak ettim 😊

quote:

kilom -57 -yaş-17 kiloda 60 kiloyu geçmek istemiyorum
    :D su kısım yeterli hocam , bide o zamanlar ne çalışmayı bilirdim ne beslenmeyi 1 yıl geçtiğinde halen amele ivmesi almıştım :D son 1 yilim çok verimli idi ama bakalım devam ediyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ne durumdasın kilon falan kaç oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertmertmertx

Şimdi ne durumdasın kilon falan kaç oldu

Şuanda 73 kiloyum hedef 80-85 1 aydır bulktayım 4 kilo aldım güzel oluyor bulka girmeden öncede foto çekmiştim onuda atayım bir ara
  • Nasıl beslendin,neler yaptın kilo almak için ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.