Şimdi Ara

Vücudum daki çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle çok büyük ayıbımı söylemeliyim ki bu konu ile maalesef 3-4 seneden beri hiç ilgilenmedim zaten şimdi bir şey tespiti konulsa da işten geçmiştir diye düşünüyorum.

Şimdi sorunum şu ; Dizim de ve karnın bittiği yer / bacağın başladığı yer dede bulunan ' pembe ' renkte çizgiler var DI fakat sonrasında bu çizgiler normal ten rengimin rengini aldılar fakat hala çizgi izleri duruyor.Eskiden daha çoktu fakat sonradan azaldığını farkettim.Her neyse bu kadar sene bir doktora bile gitmeyi çok gördüm nedendir bilemiyorum fakat üşengeçliğimden ve bilgisayar yüzünden olduğu kesin.Her neyse ben bunların ' hareketsizlikten ' dolayı çıktığını düşünüyorum.Yaşım 15 ve 24 saati aşkın sürece de bilgisayar başında kalıyorum.Bu anlattığım sorunun sizce belirli bir nedeni var mıdır yoksa ergenlikten dolayı olma şansı da var mı ?

• boyun uzadıysa normaldir. kemik ve kaslar vücudunda yer açıyor. deride yarıklar oluyor ilk başta kırmızı olurlar.
    bende de var ama ben vücut geliştirmeye gidiyorum kaslar geliştikçe deri yırtılıyor iz kalıyor. biraz araştır veya doktora git o izleri tamamen yokeden ürünler var.

/| / \
    modun biri imzamla oynamış yakaladım çoluk çocuk işte.
  • Çabuk gelişmenin sonucunda oluşur o izler, merak etme herkesde vardır.
    Annene sor doğum zamanı aynı şekil kadınlarda da olur, çabuk gelişimden kaynaklı, göbek şiştiği için.

Orjinalden alıntı: ¥

boyun uzadıysa normaldir. kemik ve kaslar vücudunda yer açıyor. deride yarıklar oluyor ilk başta kırmızı olurlar.
    bende de var ama ben vücut geliştirmeye gidiyorum kaslar geliştikçe deri yırtılıyor iz kalıyor. biraz araştır veya doktora git o izleri tamamen yokeden ürünler var.

Evet söylediğiniz gibi ilk önce kırmızı oluyorlar kusura bakmayın ben pembe demişim.Bu arada yaşınızı sorabilir miyim acaba ? Bende vücut geliştirmeye gitmek istiyorum fakat daha erken deniliyor yani bu yaşta kas yapmaya başlanırsa boz uzama ve gelişme de problem yaşanacağını duymuştum ki çoğunlukta öyle diyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Çabuk gelişmenin sonucunda oluşur o izler, merak etme herkesde vardır.
    Annene sor doğum zamanı aynı şekil kadınlarda da olur, çabuk gelişimden kaynaklı, göbek şiştiği için.

Size de çok teşekkür ediyorum , saolun.İnanın içimi çok rahatlattınız.

• Benim de kol kaslarımın orda var,normal sanırım...

Kadınların korkulu rüyasıdırlar..

Ancak bizim için bir sorun yok..

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • kilo ile alakası yok... tamamen boy uzaması ile ilgili birşey.. dermotolojiye gitmiştim ben alerjik bir hastalık olabilir diye...çok normal bir durummuş
    Daha Fazla Göster
  • A bu arada deri üzerinde ki sorunlar için dertatoloğa gidiyorduk değil mi ? İzmir'de bildiğiniz bu konuda uzman ve kaliteli bir yer varsa öneri yapabilir misiniz ? Ayrıca tedavi ne tür bir tedavi bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz ? Ameliyat türü bir şey ise zamana bırakmayı yeğelerim yok eğer ki ilaç tedavisi ise eğer olur , bu arada bu izler de tahminen zamanla yok oluyorlardır da merak ediyorum en fazla ne kadar zaman alıyor ?

Orjinalden alıntı: JAM3Z

kilo ile alakası yok... tamamen boy uzaması ile ilgili birşey.. dermotolojiye gitmiştim ben alerjik bir hastalık olabilir diye...çok normal bir durummuş

Alakası mı yok??

Dostum eski sevgilim bu nedenle tedavi gördü..

Ne kadar çok seviyorsunuz bilmeden konuşmayı..

• Tek nedeni "Çabuk Gelişim" işte arkadaşlar tartışmaya gerek yok.
    Bende de bolca var, omuzlarım ve kollarım 3 ayda şişti, her taraf kan toplamış gibi izlerle dolu, neden? çabuk geliştiler çünkü.
    Hayvan gibi ağırlık kaldırmıcaktım ama oldu bir kere.

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

kilo ile alakası yok... tamamen boy uzaması ile ilgili birşey.. dermotolojiye gitmiştim ben alerjik bir hastalık olabilir diye...çok normal bir durummuş

Alakası mı yok??

Dostum eski sevgilim bu nedenle tedavi gördü..

Ne kadar çok seviyorsunuz bilmeden konuşmayı..

arkadaş ergenlik döneminde olduğu için o çizgiler oluşuyor... ve de zayıfmış.

benimde 13-15 yaş arasında o çizgiler vardı. arkadaşda sanırım 15 yaşında.

eski sevgilin sanırım çok yediği için bünye kaldıramadı o çizgiler meydana geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAM3Z -- 27 Temmuz 2007; 21:47:04 >

• quote:

eski sevgilin sanırım çok yediği için bünye kaldıramadı o çizgiler meydana geldi..

Eyvah eyvah..

Kız mankenlik ajansında..

Aşırı kilo verdiği için oluştu o çizgiler..

O kadar dedim bilmeden konuşma diye..

Durmak yok yola devam diyorsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Eyvah eyvah..

Kız mankenlik ajansında..

Aşırı kilo verdiği için oluştu o çizgiler..

O kadar dedim bilmeden konuşma diye..

Durmak yok yola devam diyorsun..

şimdi konuyu saptırma.. konumuz eski sevgilin değil.. tommix arakaşımız... onunda çizgilerinin nedeni ergenliktir....

durmak yok yola devam değil... "tehlikenin farkındamısınız ?" diyorum

öhmm neyse.

• saolun yaw ben de diyodum bu omzumdaki pembe yarık ne diyodum

Bide kimin fakesisin sen
  • Konu hakkında yardımcı olan tüm arkadaşlar teker teker teşekkür ediyorum. ( JAM3Z , SAVIAR , Gny* ve ¥ ) Sayeniz de problemim hakkında bilgi edinebildim.SAVIAR , dediğiniz gibi kilo azlığından da olabilir fakat benimkinin ergenlikten olduğuna kesinlikle eminim.Zaman geçtikçe de azalma gösterdi çizgiler.
  • kiloyla alakası yok diyen arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın ben aşırı kıloluydum şuan bütün fazlalıklarımı verdım ve o çizgilerin adı çatlak deri artık aşırı koladan genişlemekten geriliyo sonrada kilo verınce iyice ortaya çıkıyo abimde de aynı şekılde kuzenımde de aynı şekılde oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

saolun yaw ben de diyodum bu omzumdaki pembe yarık ne diyodum

balta izidir o

aşırı kilı alma ya da ani kilo verme ya da boy uzama gibi ani değişimlerde oluyor.

Normaldir korkulacak birşey yok herkes de olabilir.

Güneş altında 1 hafta kadar güneşlen ya da denize git o kırmızı çatlaklar derine yakın bir renk alır ve fazla belli olmaz ama asla geçmez.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.