Şimdi Ara

counter da yandaki siyah bölgeler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
40.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • counter-strike 1.6 da sağ ve sol tarftaki siyah bölgeler nasıl kalkar.oyun tam ekran olmuyor bir türlü win 7 kullanıyorum v23 patch var.
    2. bir sorum ise crosshair i küçültmek için ne yapabiliriz



  • Kenarlardaki siyahlıkların ekran kartı ve monitörden ayarlanması lazım . Cross için için cl_crosshair_size "small" olmazı lazım dahada küçüleceğini sanmıyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: divane2

    counter-strike 1.6 da sağ ve sol tarftaki siyah bölgeler nasıl kalkar.oyun tam ekran olmuyor bir türlü win 7 kullanıyorum v23 patch var.
    2. bir sorum ise crosshair i küçültmek için ne yapabiliriz

    Muhtemelen monitörüne uygun olmayan bir ekran çözünürlüğü kullanıyorsundur.Çözünürlüğünü yükselt/düşür deneme yanılmayla bulursun uygun olanını.
  • Siyah bölgeler monitör veya ekran kartıyla ilgili fakat crosshairi küçültmek için options ' dan ilk seçenekte zaten crosshair sağ üst köşede ordan rengini ve büyüklüğünü ayarlayabilirsin.
  • options>video>display mode>widescreen
  • @divane2

    - CrossHair küçültmek için 800x600, OpenGL ve 32bit ayarlarını kullanabilirsin. Ayarlar kısmından da CrossHair'i small olarak ayarlayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 22 Mart 2013; 0:34:55 >
  • Arkadaslar bu sorun benimde basıma geldi ekran ayarlarıyla oynadım hallettim , şimdi anlatacak olduklarımı çoğu forum sitelerine baktım hiç bulamadım neyse NVDİA Ekran kartım war Cs yi sorunlu yanları siyah oynamamak için yapmamiz gereken sey sadece şu , bu arada bu anlatacağım laptop için uyarlıdır . [ Cs' yi kurduk yanlardan basık siyahlıklar war tek yapmamız gereken şu , masa ustu mouseyi sol tıklıyoruz grafik özelliklerini seçiyoruz intel 'in grafik menüsü acılıcak orda uc tane seçenek war temel mod , gelişmiş mod , sihirbaz modu GELİŞMİŞ MOD ' u tıklıyoruz . İntel grafik ve denetim medya paneli acılıcak , orada ekran kısmı war ona ve sonra genel ayarlar kısmı war oraya tıklıyoruz çözünürlük kısmına gelip , Cs de kullanabileceğiniz çözünürlüğe göre ayarlıyoruz . Sonra En alt kısımda ölçeklendirme yeri var oraya gelip tam ekran ölçeklendir deyip uygulayı tıklıyoruz ve Cs 'yi rahatça oynuyoruz . Hiç bir program indirmeye grk yok bu dediklerimi harfiyen yapın cs sorunsuz çalışır . İyi Fraglar




  • @uAbidin

    Fakat çözünürlük kalitesi düşüyor.
  • ozellikler-uyumluluk win7 yap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende de böle bir sorun vardi ben çözümünü buldum :D İlk önce masaüstü ne elin ve sağ tıklayın. Sonra ekran kartınızın denetim masası ikonuna tıklayın. Sonra sol taraftaki ekran > Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla tıklayın. Orada 2. seçenekte 3 tane şık var . 1. En boy oranı 2. Tam ekran 3. ölçeklendirme yok . Buradaki 2. seçeneği seçin. Uygula tamam deyin. ve oyuna girin sorun çözüldü :D herkese iyi oyunlar dilerim .... :D :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cankeys

    Arkadaşlar bende de böle bir sorun vardi ben çözümünü buldum :D İlk önce masaüstü ne elin ve sağ tıklayın. Sonra ekran kartınızın denetim masası ikonuna tıklayın. Sonra sol taraftaki ekran > Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla tıklayın. Orada 2. seçenekte 3 tane şık var . 1. En boy oranı 2. Tam ekran 3. ölçeklendirme yok . Buradaki 2. seçeneği seçin. Uygula tamam deyin. ve oyuna girin sorun çözüldü :D herkese iyi oyunlar dilerim .... :D :D

    Sorunun çözümü budur. Eyvallah.




  • Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    işe yaradı çözüm için thnx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.