Şimdi Ara

counter da yandaki siyah bölgeler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
40.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • counter-strike 1.6 da sağ ve sol tarftaki siyah bölgeler nasıl kalkar.oyun tam ekran olmuyor bir türlü win 7 kullanıyorum v23 patch var.
    2. bir sorum ise crosshair i küçültmek için ne yapabiliriz

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO'da Ekran Yanlarındaki Siyah Alanların Kaldırılması

Bazı oyuncular, CS:GO oynarken ekranın yanlarında veya kenarlarında siyah bantlar olduğunu fark edebilir. Bu sorun, genellikle oyunun çözünürlük ayarlarının monitörün çözünürlüğüyle uyumlu olmamasından kaynaklanır.

Siyah bantları kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Oyunun Çözünürlüğünü Değiştir:

Ekran ayarlarını aç ve CS:GO oyununun çözünürlüğünün monitörün çözünürlüğüyle aynı olduğundan emin ol.

• Kenarlık Payını Ayarla:

NVIDIA veya AMD grafik kartın varsa, kontrol panelinden "Kenarlık Payı" ayarını yaparak siyah bantları kaldırabilirsin.

• Başlatma Seçeneklerini Değiştir:

CS:GO'yu başlatma seçeneklerine "-noborder" parametresini ekleyerek siyah kenarlıkları kaldırabilirsin.

Ayrıca, kullandığın grafik kartının sürücülerinin güncel olduğundan emin ol. Güncel sürücüler, oyunun monitörünle daha uyumlu çalışmasını sağlayarak siyah bant sorununu çözebilir.

Eğer yukarıdaki yöntemleri denedikten sonra hala siyah bantlarla karşılaşıyorsan, monitörün veya grafik kartınla ilgili başka bir sorun olabilir. Bu durumda, donanım üreticisiyle iletişime geçerek sorunu çözmek için yardım istemen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kenarlardaki siyahlıkların ekran kartı ve monitörden ayarlanması lazım . Cross için için cl_crosshair_size "small" olmazı lazım dahada küçüleceğini sanmıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: divane2

counter-strike 1.6 da sağ ve sol tarftaki siyah bölgeler nasıl kalkar.oyun tam ekran olmuyor bir türlü win 7 kullanıyorum v23 patch var.
    2. bir sorum ise crosshair i küçültmek için ne yapabiliriz

Muhtemelen monitörüne uygun olmayan bir ekran çözünürlüğü kullanıyorsundur.Çözünürlüğünü yükselt/düşür deneme yanılmayla bulursun uygun olanını.
  • Siyah bölgeler monitör veya ekran kartıyla ilgili fakat crosshairi küçültmek için options ' dan ilk seçenekte zaten crosshair sağ üst köşede ordan rengini ve büyüklüğünü ayarlayabilirsin.
  • options>video>display mode>widescreen
  • @divane2

- CrossHair küçültmek için 800x600, OpenGL ve 32bit ayarlarını kullanabilirsin. Ayarlar kısmından da CrossHair'i small olarak ayarlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 22 Mart 2013; 0:34:55 >
  • Arkadaslar bu sorun benimde basıma geldi ekran ayarlarıyla oynadım hallettim , şimdi anlatacak olduklarımı çoğu forum sitelerine baktım hiç bulamadım neyse NVDİA Ekran kartım war Cs yi sorunlu yanları siyah oynamamak için yapmamiz gereken sey sadece şu , bu arada bu anlatacağım laptop için uyarlıdır . [ Cs' yi kurduk yanlardan basık siyahlıklar war tek yapmamız gereken şu , masa ustu mouseyi sol tıklıyoruz grafik özelliklerini seçiyoruz intel 'in grafik menüsü acılıcak orda uc tane seçenek war temel mod , gelişmiş mod , sihirbaz modu GELİŞMİŞ MOD ' u tıklıyoruz . İntel grafik ve denetim medya paneli acılıcak , orada ekran kısmı war ona ve sonra genel ayarlar kısmı war oraya tıklıyoruz çözünürlük kısmına gelip , Cs de kullanabileceğiniz çözünürlüğe göre ayarlıyoruz . Sonra En alt kısımda ölçeklendirme yeri var oraya gelip tam ekran ölçeklendir deyip uygulayı tıklıyoruz ve Cs 'yi rahatça oynuyoruz . Hiç bir program indirmeye grk yok bu dediklerimi harfiyen yapın cs sorunsuz çalışır . İyi Fraglar

• @uAbidin

Fakat çözünürlük kalitesi düşüyor.
  • ozellikler-uyumluluk win7 yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende de böle bir sorun vardi ben çözümünü buldum :D İlk önce masaüstü ne elin ve sağ tıklayın. Sonra ekran kartınızın denetim masası ikonuna tıklayın. Sonra sol taraftaki ekran > Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla tıklayın. Orada 2. seçenekte 3 tane şık var . 1. En boy oranı 2. Tam ekran 3. ölçeklendirme yok . Buradaki 2. seçeneği seçin. Uygula tamam deyin. ve oyuna girin sorun çözüldü :D herkese iyi oyunlar dilerim .... :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cankeys

Arkadaşlar bende de böle bir sorun vardi ben çözümünü buldum :D İlk önce masaüstü ne elin ve sağ tıklayın. Sonra ekran kartınızın denetim masası ikonuna tıklayın. Sonra sol taraftaki ekran > Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla tıklayın. Orada 2. seçenekte 3 tane şık var . 1. En boy oranı 2. Tam ekran 3. ölçeklendirme yok . Buradaki 2. seçeneği seçin. Uygula tamam deyin. ve oyuna girin sorun çözüldü :D herkese iyi oyunlar dilerim .... :D :D

Sorunun çözümü budur. Eyvallah.

• Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    işe yaradı çözüm için thnx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.