Şimdi Ara

Vücudu şekle sokmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyum 1.68 kilom 80 e çıkınca ve göbekte bu sırada iyice arttı düzenli spor yapmanın vakti geldi diye düşünerek kendimi diyet ve spor yapmaya karar verdim... daha önceden salona gitmişliğim var 74 kg dım o zaman. 1 sene önce yani. yaşım 26. çabuk kilo alan bir yapım var bildim bileli de hafif bir göbek var kendimde... eskiden çok bira içerdim ama önceki seneden bu yana içtiğim bira 50 yi geçmez. birçoğu da yaz zamanı ve tatildeki zamandı. kola içiyordum azalttım mümkünse de zero içiyorum. ekmeği de kestim... öncelik çalışmayı istediğim yer ev. salona gidip gelmek işten sonra daha zor oluyor açıkcası. evimde mekik sehbası var Ürün bu 50 kg plakalı set var... uygulamam gerekenler nelerdir nelerden başlamalıyım... Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

• ilk sayfada en az 3 tane, 10dk araştırmaylada yüzlerce aynı konu bulunur oralardan yeterince bilgi edinebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

ilk sayfada en az 3 tane, 10dk araştırmaylada yüzlerce aynı konu bulunur oralardan yeterince bilgi edinebilirsin

okudum hocam ama arkadaşların yaşları genelde benden daha düşük, ayrıca kilo olarakta benden genelde daha zayıflar. ya da boyları bana göre daha uzun vs... senin de cevap verdiğin bir sürü konuya baktım açıkcası... bi takım farklılıklar var. o yüzden konu açtım.. diğer türlü body forumda evde yapılacak hareketler vs konular var oraya girip çalışmayı bende biliyorum. ama kardio imkanım yok evde.. belki diyeceksiniz yapman şart.. vs o yüzden danışmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

ilk sayfada en az 3 tane, 10dk araştırmaylada yüzlerce aynı konu bulunur oralardan yeterince bilgi edinebilirsin

okudum hocam ama arkadaşların yaşları genelde benden daha düşük, ayrıca kilo olarakta benden genelde daha zayıflar. ya da boyları bana göre daha uzun vs... senin de cevap verdiğin bir sürü konuya baktım açıkcası... bi takım farklılıklar var. o yüzden konu açtım.. diğer türlü body forumda evde yapılacak hareketler vs konular var oraya girip çalışmayı bende biliyorum. ama kardio imkanım yok evde.. belki diyeceksiniz yapman şart.. vs o yüzden danışmak istedim.

hoca sana kardiyo olarak p90x in içindeki plyometric ve kenpo x i öneririm yada dışarı çık 40dk 3dk hızlı yürüyüş 2dk koşma şeklinde kardiyonu yap.boşuna düşük ağırlık çok tekrarla kasa kardiyo yaptırıp güç düşürmeye gerek yok.

• Yağ oranını düşürüp kas oranının bölgesel olarak artırabilirsen vücut zaten istediğin şekle girmiş oluyor. Fakat program yani nerede ne yapacağın konusunda belki bilgili ya da sana ışık tutacak birine ihtiyacın var. Bununla birlikte vücut kas oranını düşürmemek için de iyi beslenmen yani kaslarını beslemen şart ve sana burada bir sorumluluk daha düşüyor.

Şuradan çalıştırmak istediğin kas grubunu seçip üzerine tıklayarak nasıl yapacağını görebilirsin:

http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/

Şuradan da besin değerlerini ölçüp günlük alman gereken protein'i al, emeklerin boşa gitmesin.

http://www.yaraticihanim.com/etlerin-besin-degerleri.html

Bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 7 Nisan 2013; 10:03:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.