Kullanan vardır illa ki ben yeni başladım. İnstagramın aksine burada beğeni gibi şovların peşinde koşmak yok.İnstagramda kendim çekindiğim fotoğraflarımı koyuyordum herkes o amaçla kullanıyor nerdeyse.Hikaye de atmıyordum tüm çevrem yediği içtiği şeyleri paylaşmakla meşgul çünkü. Gittiğim yerlerde hoşuma giden yerleri çekiyordum telefonda favorilerde kalmıştı arada bakarım mutlu olurdum.Şimdi başkalarıyla da paylaşmak için böyle bir site gördüm epey varmış aslında ama benim karşıma çıkmamıştı.Fotoğrafları güzel gösteren efektler var baya.Paralı ama çoğu.Ben genelde doygunluk,parlaklık gibi özelliklerle oynuyorum. Feeds kısmında yabancıların çektiklerine bakınıyorum şimdilik.Varsa kullanan takipleşebiliriz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi analitikduzlem -- 7 Nisan 2021; 19:48:19 > |
VSCO Kullanma Kılavuzu
VSCO, fotoğraflarınızı düzenlemeniz, paylaşmanız ve keşfetmeniz için kullanabileceğiniz popüler bir mobil uygulamadır. Uygulama, fotoğraflarınızı geliştirmek için kullanabileceğiniz çok çeşitli filtreler, düzenleme araçları ve ön ayarlar sunar.
VSCO'ya Kaydolma
VSCO'yu kullanmaya başlamak için bir hesap oluşturmalısın. E-posta adresin veya sosyal medya hesaplarından biriyle kaydolabilirsin.
Profil Oluşturma
Kaydolduktan sonra bir profil oluşturabilirsin. Bu profil, başkalarının senin fotoğraflarını görebileceği ve takip edebileceği yerdir. Profilinde bir profil fotoğrafı, biyografi ve {örneğin: @vsco_kullanicim] benzersiz bir kullanıcı adı seçebilirsin.
Fotoğraf Düzenleme
VSCO'nun en önemli özelliklerinden biri fotoğraf düzenleme araçlarıdır. Uygulama, parlaklık, kontrast ve doygunluk gibi temel ayarların yanı sıra filtreler, kırpma ve döndürme gibi daha gelişmiş araçlar sunar.
Fotoğraf Paylaşma
Düzenlediğin fotoğrafları doğrudan VSCO'da paylaşabilir veya diğer sosyal medya platformlarına aktarabilirsin. VSCO'nun bir topluluk yönü de vardır ve fotoğraflarını diğer kullanıcılarla paylaşabilir ve onlardan geri bildirim alabilirsin.
İlham Al
VSCO'da fotoğrafçıların çalışmalarını keşfedebilir ve ilham alabilirsin. Uygulama, farklı temalara ve estetiklere göre düzenlenmiş fotoğraf koleksiyonlarını içerir.
VSCO Profil Adı Örnekleri
VSCO profilin için benzersiz ve akılda kalıcı bir kullanıcı adı seçmek önemlidir. İşte bazı örnekler:
- @fotografin_dunyasi
- @objektifimden_dunyaniza
- @vsco_sanatcisi
VSCO, fotoğrafçılık becerilerini geliştirmek ve fotoğraflarını paylaşmak isteyenler için harika bir araçtır. Uygulamanın kullanımı kolaydır ve çok çeşitli özellikler sunar.