Şimdi Ara

Vsco kullanmaya başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan vardır illa ki ben yeni başladım.

İnstagramın aksine burada beğeni gibi şovların peşinde koşmak yok.İnstagramda kendim çekindiğim fotoğraflarımı koyuyordum herkes o amaçla kullanıyor nerdeyse.Hikaye de atmıyordum tüm çevrem yediği içtiği şeyleri paylaşmakla meşgul çünkü.

Gittiğim yerlerde hoşuma giden yerleri çekiyordum telefonda favorilerde kalmıştı arada bakarım mutlu olurdum.Şimdi başkalarıyla da paylaşmak için böyle bir site gördüm epey varmış aslında ama benim karşıma çıkmamıştı.Fotoğrafları güzel gösteren efektler var baya.Paralı ama çoğu.Ben genelde doygunluk,parlaklık gibi

özelliklerle oynuyorum.

Feeds kısmında yabancıların çektiklerine bakınıyorum şimdilik.Varsa kullanan takipleşebiliriz

https://vsco.co/analitikduzlem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi analitikduzlem -- 7 Nisan 2021; 19:48:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

VSCO Kullanma Kılavuzu

VSCO, fotoğraflarınızı düzenlemeniz, paylaşmanız ve keşfetmeniz için kullanabileceğiniz popüler bir mobil uygulamadır. Uygulama, fotoğraflarınızı geliştirmek için kullanabileceğiniz çok çeşitli filtreler, düzenleme araçları ve ön ayarlar sunar.

VSCO'ya Kaydolma

VSCO'yu kullanmaya başlamak için bir hesap oluşturmalısın. E-posta adresin veya sosyal medya hesaplarından biriyle kaydolabilirsin.

Profil Oluşturma

Kaydolduktan sonra bir profil oluşturabilirsin. Bu profil, başkalarının senin fotoğraflarını görebileceği ve takip edebileceği yerdir. Profilinde bir profil fotoğrafı, biyografi ve {örneğin: @vsco_kullanicim] benzersiz bir kullanıcı adı seçebilirsin.

Fotoğraf Düzenleme

VSCO'nun en önemli özelliklerinden biri fotoğraf düzenleme araçlarıdır. Uygulama, parlaklık, kontrast ve doygunluk gibi temel ayarların yanı sıra filtreler, kırpma ve döndürme gibi daha gelişmiş araçlar sunar.

Fotoğraf Paylaşma

Düzenlediğin fotoğrafları doğrudan VSCO'da paylaşabilir veya diğer sosyal medya platformlarına aktarabilirsin. VSCO'nun bir topluluk yönü de vardır ve fotoğraflarını diğer kullanıcılarla paylaşabilir ve onlardan geri bildirim alabilirsin.

İlham Al

VSCO'da fotoğrafçıların çalışmalarını keşfedebilir ve ilham alabilirsin. Uygulama, farklı temalara ve estetiklere göre düzenlenmiş fotoğraf koleksiyonlarını içerir.

VSCO Profil Adı Örnekleri

VSCO profilin için benzersiz ve akılda kalıcı bir kullanıcı adı seçmek önemlidir. İşte bazı örnekler:

• @fotografin_dunyasi
    • @objektifimden_dunyaniza
    • @vsco_sanatcisi

VSCO, fotoğrafçılık becerilerini geliştirmek ve fotoğraflarını paylaşmak isteyenler için harika bir araçtır. Uygulamanın kullanımı kolaydır ve çok çeşitli özellikler sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kız mısın

• Syronwar kullanıcısına yanıt

Bu yazdığımın üzerine böyle soru mu olur dana.

Erkeğim

• quote:

Orijinalden alıntı: analitikduzlem

Bu yazdığımın üzerine böyle soru mu olur dana.

Erkeğim

• Karı kız düşüyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna benzer bir site daha vardı o hangisiydi

• Instagram a çok alıştım, kızlarla sürekli sohbet muhabbet ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana ne kadar teşekkür etsem az, eski bir kız arkadaşı buldum hemen önerilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 8 Nisan 2021; 8:25:22 >
  • Duydum da ne olduğun bilmiyorum DH ve reddit dışında sosyal medya hesabım yok hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yonja

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Buna benzer bir site daha vardı o hangisiydi
    500px hocam. Bu işlerin anasıdır. Çekilen fotoğraflar hakkında detaylı bilgi de bulabilirsin (diyafram, enstantane, iso bilgileri)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurchik

500px hocam. Bu işlerin anasıdır. Çekilen fotoğraflar hakkında detaylı bilgi de bulabilirsin (diyafram, enstantane, iso bilgileri)

Alıntıları Göster

Evet buydu hocam sağ ol  

• Biraz uğraşan düşürüyordur. Önerilenler full kız. Tabi o amaçla kullanmayacam ben şimdilik. Lazım olursa bakarız  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.