Şimdi Ara

Klasik Gitara, yeni başlayacağım tavsiye?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaşlar, gitar çalmaya yeni başlayacağım bana klasik gitar önere bilir misiniz?

Ben araştırdığım kadarıyla 3 gitar buldum.

1.) Barcelona LC3900 Ornw
    2.) Valencia CG160
    3.)http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-campbell-klasik-gitar-ucretsiz-kargo-3-taksit-177744752/detay/ (Campbell marka ama modeli yazmıyor)

Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler :)

• Geçen sene kardeşime 190tl verip campbell klasik aldık fiyatına göre güzel bir gitar bende elektro gitarla uğraşıyorum ara sıra çalıyorum tavsiye ederim.
  • Daha fazla yardımcı olan var mı?
  • Valencia marka gitarı al campbell ı alma . Valencia yeterli olacaktır zaten kalitesi de iyidir.
    Gitarı çok kısa sürede yada aylar süren bi çabayla da öğrenebilirsin. Sana en büyük tavsiyem sabırlı olup egzersizlerini ihmal etmemen gerisi kendiliğinden gelir.
  • Kumbela78 K kullanıcısına yanıt
    50 70 tl lik bir gitar başlangıç için işini görecektir. ilk bir aydan sonra potansiyelin varsa zaten hocan iyi bir gitar tavsiye eder. ben öğrencilerime ilk bir aydan sonra Dr. Guitarra CS-02 N bu gitarı tavsiye ediyorum. İşi iyice kaptıktan sonra 3 5 7 sene.. ön yan ve arka ağaçları, sapı, klawyesini kendin seçip el yapımı bir gitar yaptırabilirsin. Şimdiden iyi çalışmalar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.