Şimdi Ara

VS Outlet (Beyaz Eşya Outlet - Zorlu Holding)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
22.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Zorlu holding kurulusuymus, bugun mail geldi, o sekilde ogrendim, markalar hakkinda pek bilgim yok ama fiyatlar fena degil gibi.

• techwood 32 inc 730 lira, zaten bu fiyatlara değil mi, ayrıca 450 liraya buzdolabı var, bazı fiyatlar iyi, kurban öncesi derin dondurucu lazım, akşama bakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarinda iyi fiyat olanlar var, kargo ucreti yok + Ucretsiz montaj yaziyor.
    Ankara, Samsun Izmir, Bursa ve Istanbul'da magazalarida varmis, gidip bakilabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 19 Ekim 2012; 15:08:46 >
  • Alışveriş yapan, bu noname ürünleri görmüş olan var mı?

Alınmış olsun diye bi'buzdolabı almam gerekiyor. Piyasanın en ucuzu olsun diye yakmayalım kendimizi:)
  • ben de bulaşık makinesi bakıyorum da bunların garantisi hakkında bilgi bulamadım, vestel servisi mi bakıyor bunlara?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • finlux finlandiya markasımıymış ne üst kalite değil ama altus regal ayarı
  • Arkadaşlar Vs outlet'den Derin dondurucu almayı düşünüyorum sandık tipi .

enerji konusunda sorun olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyıh

Arkadaşlar Vs outlet'den Derin dondurucu almayı düşünüyorum sandık tipi .

Cihazın büyüklüğü-küçüklüğüne aldanmayıp, enerji tüketim değerlerine dikkat etmenizi öneririm, sonra faturanız kabarmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

quote:

Orijinalden alıntı: Neyıh

Arkadaşlar Vs outlet'den Derin dondurucu almayı düşünüyorum sandık tipi .

Cihazın büyüklüğü-küçüklüğüne aldanmayıp, enerji tüketim değerlerine dikkat etmenizi öneririm, sonra faturanız kabarmasın.

sizce bu ürün nasıl ?
    Büyüklüğüne göre çok mu enerji tüketiyor

• Bu vestfrost bildiğimiz vestel ürünü müdür bilgisi olan varmı ?

• Manisa'da vestel outlet'i gezmiştik ve outlet için fazla pahalı bir yer olduğunda karar kıldık.Kelepir bir ürünle karşılaşamadık.
  • vestel değil sanırım markalar

vestfrost finlux vs vs
  • Arkadaşlar bu yaz Manisa'da 3 üniversite personelinin buzdolapları yandı. Feci sıcak hava vardı. Yanan buzdolaplarının üçü de vestel markaydı. Fiyatları ucuz olabilir, ancak vestel de çalışan bir çok arkadaşım var ve kendi evinde başka marka buzdolabı kullanıyorlar. Aman dikkat.
  • Bu markalar muhtemelen Vestel üretimi. Vestel'in Manisa'daki fabrikalarında 100'ün üzerinde fason marka üretilir. (İhracat şampiyonluğu buradan gelir, kendi markasından değil. Çin usulü çalışır yani.) Bunlar da elde kalanlar, kalite kontrolden geçmeyenler, iade gelip tamir edilenler (refurbished) vs. olabilir.

10 yıl önce fabrikasından Hitachi marka 74 ekran tüplü tv almıştım. Hala kullanıyorum sorun yok. Ama genel olarak firmaya soğuğum, uzak dururum.
  • Evet Türkiyede çalışıp iş yapan adamın fazla değeri yoktur, goç gibi çinden getirip satanlar daha revaçta.
    Vestel ürünü almayabilirsiniz tercih meselesi, ama Türkiyede iyi kötü tesis kurup, her türlü krizde üretim
    yapmaya devam eden bir firmayı bu kadarda kötülemenin anlamı yok.
  • Vestel Türkiye'nin gurudur, başarı hikayesidir. Goc zabancı gibi firmaların tek işi dışardan getirip satmaktır. bir kuruş ihracata faydaları yoktur. Vestel ise bizzat kendisi üretir. ben kafama yatan bir ürün olduğunda vestelden alıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xms

Vestel Türkiye'nin gurudur, başarı hikayesidir. Goc zabancı gibi firmaların tek işi dışardan getirip satmaktır. bir kuruş ihracata faydaları yoktur. Vestel ise bizzat kendisi üretir. ben kafama yatan bir ürün olduğunda vestelden alıyorum..

Aynen öyle yapıyorum, varsın az kalitesi düşük olsun, eminim güçlendikçe daha iyisini yapacaktır
  • Arçelik in piyasa değeri vestelin 13 katından fazladır. Borsadaki hisse fiyatı 10 yıl önceki fiyatının dörtte birine yakındır neredeyse. Yatırımcısının yıllardır borsaya kote tüm şirketlerinde ahını alan zorlu ya hakkımı helal etmiyorum. Hiçbir ürününü ne alırım ne de aldırırım. Şirketlerinin kazandığı paraları ne yaptığı belli olmayan adaın ülkesini, ihracatı vs. yi düşüneceğini hiç sanmıyorum...
  • allah allah ben buzdolabı fabrikasında çalışıyorum nasıl yurtdışından getiriyor arçelik anlamadım tabi yurtdışından getirdiği için yılda 5milyon buzdolabı yapılıyor ve 4te3ü yurtdışı bilmeden sallamayalım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Arçelik in piyasa değeri vestelin 13 katından fazladır. Borsadaki hisse fiyatı 10 yıl önceki fiyatının dörtte birine yakındır neredeyse. Yatırımcısının yıllardır borsaya kote tüm şirketlerinde ahını alan zorlu ya hakkımı helal etmiyorum. Hiçbir ürününü ne alırım ne de aldırırım. Şirketlerinin kazandığı paraları ne yaptığı belli olmayan adaın ülkesini, ihracatı vs. yi düşüneceğini hiç sanmıyorum...

Ayrıca savunma sanayimize yatırım yapan nadir firmalardan biridir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.