Bildirim
Vpn - Booking.com - Konaklama Vergisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yırtamazsın diye biliyorum. ama emin değilim -
Yabancılardan alınmadığını düşünerek bunu sordun herhalde. Herkesten alınıyor yırtamazsın. Bir çok ülke bu tip vergiyi farklı isimler altında uyguluyor, kimisi şehir vergisi diyor, kimisi turizm vergisi diyor. Almanya iş amaçlı seyahat edip otelde kalıyorsan almıyor, ama turistik amaçlı seyahat ediyorsan alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 30 Kasım 2019; 20:26:4 > -
Benim anlamadığım konu %2 değil mi bu vergi?300tl olan otelde 6tl yapar , booking üzerinden almak için uğraşmaya değer mi? -
Bu ülkeye yılda 15 milyon turist geliyor.. isterseniz gecelik 300 liradan 15 milyon yolcunun ülkeye bırakacağı vergiyi bir hesaplayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi de arkadaş açtığın konunun içeriği "geceliğine 300,500tl ödeyip 6,10tl vergiden nasıl kaçarım" ben de onun mantığını anlamadım , bu yazdığınla bir alakası yok. -
Normal bir tatil yapmak istiyorsanız günlük 500TL den başlıyor. 7 gün kalırsan 3500 yapar.
%2 ise 70TL yapıyor. Şahsen 70 TL vermek zoruma gitmez ama birilerinin fevri davranışlarını vatandaşa yüklemesi çok yanlış bir uygulama. Ben bazı kararlar sonucu zor duruma düşeyim bunu başkalarının üzerinden finansman edeyim...
Bu nedenle @JaCKiE_BrOwN un arayışını gayet haklı bir çaba olarak görüyorum. Her yapılan vergilendirmeye ses çıkarma çıkarma yakında oksijen vergisi çıkacaklar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalees1 -- 4 Aralık 2019; 14:27:36 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X