Şimdi Ara

voxline 5+1 ses gidip geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1 hafta önce sipariş verdiğim voxline 5+1 2 3 gün önce geldi tüm bağlantıları dvd playera yaptım herşey harika ama 5 veya 10 dk da bir sesi kesiliyor tamamen ve yaklaşık 30 sn sonra tekrar geri geliyor başka player denedim yine aynı sorun devam etmekte neden kaynaklanabilir playerda fazla bi ayarda yapmak gerekmiyor çünkü ses geliyor herşey normal ses gidip geliyor ses gidip gelirken buffer içindeki röle sesi gidip geliyor yardımcı olursanız sevinirim arızalı ise iade edebilirmiyim çünkü daha hiç kullanmadım..?

• bence setde bir sorun var. başka bir dvd oynatıcıda da denedim diyorsun ve aynı problemle karşılaştığını söylüyorsun. bence birde deneyebiliyorsan bir bilgiyarda dene yine aynı sorunla karşılaşırsan hiç vakit kaybetmeden seti garantiye gönder derim ben.
  • pc de denemek için kablo bağlantıları yok.
  • Bana ısıdan kaynaklanabilir gibi geldi. Bence kalorifer yanında falansa bi uzaklaştırmayı falan dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: vicentee

merhaba arkadaşlar 1 hafta önce sipariş verdiğim voxline 5+1 2 3 gün önce geldi tüm bağlantıları dvd playera yaptım herşey harika ama 5 veya 10 dk da bir sesi kesiliyor tamamen ve yaklaşık 30 sn sonra tekrar geri geliyor başka player denedim yine aynı sorun devam etmekte neden kaynaklanabilir playerda fazla bi ayarda yapmak gerekmiyor çünkü ses geliyor herşey normal ses gidip geliyor ses gidip gelirken buffer içindeki röle sesi gidip geliyor yardımcı olursanız sevinirim arızalı ise iade edebilirmiyim çünkü daha hiç kullanmadım..?

Hoarlör setinin kablolarını değiştir. dvd de sorun yok. kolon kabloları dvd -amfi arası ucuz dandik sinyal kablolarını bile değiş. ucuz kablolar başa dert olmaktan başka bir şeye yaramıyor. sorunun düzelecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.