Şimdi Ara

VoWifi Turk Telekom (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
23
Favori
131.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Change org vb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok insan vowifi teknolojisinin farkına varıp, bunu talep etmeli. Twitter, mail, müşteri hizmetleri vs. çünkü TT bu projeyi rafa kaldırmış görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Aslında yaparlarda bi operatör güncellemesine bakar iş

• Benim çok sevdiğim ve kullandığım bir özellikti Turkcell deyken ve 1 ay önce TT geçtim. (Turkcell deki yüksek fiyatlardan ötürü) TT de çalışan bir arkadaşıma geçmeden sordum, var mı böyle bir çalışma proje v.s diye. Kendisi bana ilgili birime konuyu sorduğunu ve bu yıl içinde bu özelliği getirme projelerinin olduğunu ama net bir zaman veremeyeceklerini söylediklerini iletti. Tabi nekadar doğru nekadar yanlış bilemiyoum. Umarım doğrudur, zaten yılın 2. yarısına giriyoruz. Doğru ise 6 ayılık bir zaman var.
  • efesb kullanıcısına yanıt
    gelirse sene sonuna doğru gelir
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bu konu ilk açıldığında 2 yıl oldu yazdım, Türk Telekom vowifi getirmez, donanım forum düzelmez diye hala sözümün arkasındayım düzelir se millete lokum dağıtırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4G ülkeye geleli 3, konu açılalı ise 2 sene olmuş ve telekom 1 değil yarım adım bile atmamış bu süre zarfında. valla bravo heriflere.
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Vodafone ve Turkcell de var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 2 Haziran 2019; 12:33:31 >
  • AL3lMA kullanıcısına yanıt
    Turk telekom da vowifi yok ve hiç olmadı

• AL3lMA kullanıcısına yanıt
    sizin bahsettiğiniz volte hocam. vowifi henüz türk telekom' da yok.
  • Türk Telekom kadar berbat, cebini düşünen operatör yok. 4.5G ilk çıktığı yıl burada Turkcell 1 diş çekiyordu. Ama hiç 3G'ye düşmüyordu. Şikayet etmedik 3G'ye düşmediğinden dolayı 3-4 ay sonra baktım full çekiyor kendiliğinden baz istasyonu kurmuşlar.

Türk Telekom ise bulunduğum bölgede 4.5G'si bazen diş yok ama 4.5G bazende 1 diş çekiyordu.

Geçen ay Turkcell'den Türk Telekom'a taşıdım, belki bir umut. Ne düzelme var nede başka birşey. Ha 4.5G 2 diş çekmeye başlamış. Sonra tekrar Turkcell'e taşıdım kurtuldum.

Türk Telekom Hattimda 23 TL vardı, mobil veriyi kapatıp açtım 1.97 MB internete 20.59 TL kesmiş. Hiçbir uyarı yok.

Turkcellde en azından 5 TL kullandıktan sonra 100 MB hediye ediyorlar gün sonuna kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 2 Haziran 2019; 10:6:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sarslan724 S kullanıcısına yanıt
    Doğru galiba karıştırdım

• Bu ara faturasız hatlardan iyiden iyiye baya yoluyorlar.

Turkcell ve Vodafone direk engelliyorken TT neden yapmıyor?? Hani kullanıcı dostuydun, hani 2 yılda baya gelişmiştin?

Düpedüz soygunculuk.

Bu tip olaylarla uğraşmamak için yine en iyisi TT'da faturalı kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 2 Haziran 2019; 12:44:58 >
  • mtd2662 M kullanıcısına yanıt
    Maalesef herşeyimiz böyle ya parayı verip iyi kullanırsın yada düşük fiyat düşük hizmet te devam edersin

• Konuyu yeşillendirmek için yazıyorum.

voWifi atla deve bir iş değil.. TT neden geçmedi çok şaşırdım..

TT'ye geçeli 2 saat oldu ve voWifi özelliği olmadığını görünce bütün hevesim kaçtı
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Bence iyi fikir.. Ama toplayabilir miyiz yeteri kadar insan :S
  • birisigenc B kullanıcısına yanıt
    keşke olsa ama vowifi talep eden tt kullanıcısı neredeyse yok gibi.

ayrıca bu yönde tt'ye bir çok kez talep ilettim çeşitli iletişim kanallarından fakat en ufak bir ışık alamadım kendilerinden kısacası vowifi ile ilgilenmiyorlar maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 30 Haziran 2019; 23:53:0 >
  • Vowifi olmasa turkcell e geçmezdim ama çekmiyor lanet telekom. Turkcellin 4.5g çektiği evde 2g bile çekmiyor 2g. Vowifi bari yapıp realetlerini örtseler keşke

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

keşke olsa ama vowifi talep eden tt kullanıcısı neredeyse yok gibi.

ayrıca bu yönde tt'ye bir çok kez talep ilettim çeşitli iletişim kanallarından fakat en ufak bir ışık alamadım kendilerinden kısacası vowifi ile ilgilenmiyorlar maalesef
    Valla boyle bir hizmeti sunmalari icin birilerinin talep etmesine gerek yok standart bi hizmet olmasi gerek. Diger operatorlerden biri istedi diye bu hizmeti vermeye baslamadilar adamlar abonelerine bunu sunmaya kendileri basladi.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Turkcell bu hizmeti sunalı 3 yıl oldu peki tt bu kadar süre zarfında bu hizmeti sunabildi mi? Hayır. Bu saatten sonra kimse talep etmediği halde sunar mı? Hiç sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.