Şimdi Ara

VOLVO yayalar için hava yastığı yapmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır özellikle güvenlik teknolojileri ile ön plana çıkan İsveçli Volvo,önümüzdeki yıllara damgasını vuracak yeni bir güvenlik teknolojisini tanıttı. Yeni kompakt model V40′da tanıtılan bu teknoloji yayaları daha fazla korumaya odaklanmış. Önden çarpma durumlarında ön kaput kalkıyor ve özellikle kafa çarpmalarının en fazla yaşandığı ön camda hava yastığı açılıyor.

http://www.otomobildunyam.com/volvonun-yeni-guvenlik-teknolojisiyaya-hava-yastigi/ adamlar harbiden insana değer veriyor.

• Güzel bir düşünce ama belirli bi hızdan sonra işe yaramaz diye düşünüyorum.
    Keza yaya cama çarpmadan havalanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zrb

Güzel bir düşünce ama belirli bi hızdan sonra işe yaramaz diye düşünüyorum.
    Keza yaya cama çarpmadan havalanabilir.

Bu bir başlangıç, önceleri abs vardı şimdi ise ???
  • millet açar bunu kaputta yatar başka işler yapar
  • hırsızlara yeni ekmek kapısımı çıktı acaba :))
  • iyi düşünmüş adamlar :D
  • Cama kafa carpmasi cok yasaniyor mantikli gibi. Ama araca yada duvara carpmalardada patlayacak ve ek masraf getirecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir düşünce beğendim açıkçası..

Giderken açılmasında..
  • ÖN tampona da yapsalar hava yastığı iyi olur.Mesela çarpmadan 1-2 sn önce ön tampondan çıkıp komple tampon ve kaputun yarısını kapyalacak şekilde hava yastığı da yapsınlar
  • vay vay vay.

bir çok marka daha yolcular için yeterli hava yastığı sunmazken volvo neleri düşünüyor.

gönül isterki bu tarz kazalar hiç yaşanmasın ama yaşandığı zamanda insanlara minimum zararı görmeleri için ellerinden geleni yapıyorlar.

tebrikler volvo
  • Adam bu hava yastığı yüzünden önünü göremez ikinci bir kaza yaşar zaten kaput açılıyor
    + Ön kaputun Su fiskiyilerinin oraya koysa hava yastığı daha mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed_ylc

Yıllardır özellikle güvenlik teknolojileri ile ön plana çıkan İsveçli Volvo,önümüzdeki yıllara damgasını vuracak yeni bir güvenlik teknolojisini tanıttı. Yeni kompakt model V40′da tanıtılan bu teknoloji yayaları daha fazla korumaya odaklanmış. Önden çarpma durumlarında ön kaput kalkıyor ve özellikle kafa çarpmalarının en fazla yaşandığı ön camda hava yastığı açılıyor.

http://www.otomobildunyam.com/volvonun-yeni-guvenlik-teknolojisiyaya-hava-yastigi/ adamlar harbiden insana değer veriyor.

ben bu volvoyu takdir ediyorum

ayakta alkışlıyorum helal olsun insan sağlığı adamalar için en önemlisi

• Kıyafetlerimizin içine hava yastığı yapsalar daha iyi olmaz mıydı?
  • http://www.youtube.com/watch?v=TX_YIr5CkDM

motorsiklet sürücüleri için yapılmış bile...
  • Bu teknolojiyi Citroen, Active Bonnet ismiyle c6'da kullanmıştı.Lakin onda hava yastığı yoktu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.