Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (294. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.858
Cevap
138
Favori
584.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplarınız için teşekkürler sayın @SGA ve @kayadelenium

• kayadelenium kullanıcısına yanıt
    Volvoya sordum arkadaşlar. Apple İphone 12 ile birlikte kablosuz şarja ekstra engel getirmiş. Kendi mahsafe ve anlaşmalı ütünlerine yönlendirmek amaçlı dediler. Hemen her markanın kablosuz sistemini phone kendi engelliyormuş! Yazılım da iphone 11 için gelmiş olmuş ama bunlarda yok dediler? Maalesef olmaz diye geri dönüş aldım🤦🏻‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xc40 t5 ler için, yeni gelen partide kasko yaptıranlar oldu mu, ne fiyat aldınız?

• frb476 F kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun acaba ne zaman sipariş vermiştiniz ve ne kadara maloldu? şu an bayilerde mevcutmu araç bilginiz var mı? bilgilendirirseniz çok sevininirim

• htn H kullanıcısına yanıt
    Aralık 2021 de sipariş verdim , şu an araç yok

Anladım hayırlı olsun tekrardan ikinci ellere bakacağım sizin alış fiyatı neydi üstad

Teşekkürler bayiye 2 hafta önce sorduğumda 1750 civarı şu anki teslimler ama araç yok denilmişti güle güle kullanın

• htn H kullanıcısına yanıt
    Doğru demişler, volvoda eski araç indirimi vs vs durumları oluyor siz 1750 gibi düşünün , 2. Elde sıfırlar var 1850 gibi bulursanız alınır , yada sıraya girebilirsiniz ama fiyat yükselir malum kurlar ile ,sizde ne araç var

Teşekkürler bilgi için bende 2013 my s60 1.6 powershift var acelem yok ekimden sonra gelecek araçlara yazılacağım

• SGA S kullanıcısına yanıt

pardon . benm bahsettiğim araç T2 yeni gelen plus bright... bayi fiyatı 1500 ..

• Merhaba,

Elektriğe gelen son zamlar ile birlikte Volvo XC40 T6 ve T8 araçlarının evde dolum fiyatlarını programdan tekrar hesapladım. Güncel fiyatlar aşağıdadır.

Not: Elektrik tarifesi olarak Mesken 8KWh üstü tarifeyi baz aldım.

Saygılarımla.

Volvo XC40 Kullanıcıları

Volvo XC40 Kullanıcıları

Volvo XC40 Kullanıcıları

• 2020 T3 için yarın, ikinci bakımını yaptıracağım, bakalım ne kadar fatura çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

fiks ücret 5800 tl

• Tolga_06tr kullanıcısına yanıt

Liste fiyatı 1300 tl bildiğim kadarıyla,bayi fiyatı neye göre 1500.Araçımı değiştirmek istiyorum,ilgilendiğim birkaç modelden biri xc40 t2 fakat fiyat ve bulunabilirlik konusu tamamen muamma.Mevcutta golf8 var,acelem yok,mantıklı rakama araç bulduğumda değiştirmek istiyorum.Volvo da stok sorunu nezaman biter bilen varmıdır

• wolf1907 W kullanıcısına yanıt
    Cam tavan koltuk isitma falan eklersen 1400 e kadar çıktım ama 1500 lu rakamlar yuksek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt

Bakım + Arka fren balatası değişimi 8250 tuttu.

• Bu arada araç içi kamera ihtiyacım var, seyir halinde ve park halinde kayıt alabilen, bizim araçlarda güzel duran.
    Tecrübe eden oldu mu acaba?

• kayadelenium kullanıcısına yanıt
    Yasada önemli bir aşk var aslında. Öncelikle “2.el motorlu kara taşıtları ticaretiyle iştigal edenler” diyor. Yani başka tür bir şirket ya da şahsı kapsamıyor gibi görünüyor. İkincisi de verilen cezanın komikliği. Sadece 8400tl. 5 katına kadar artırma yetkisi verilmiş , o da 42 bin lira gibi bir meblağ yapar ki bu fiyatlardaki bir araç için bazılarının göze alabileceği rakamlar bunlar.

Ben eski bir xc40 kullanıcısıyım. Şu anda mazda cx-5 kullanıyorum. Araç içi kamera olarak viofo a129 pro duo 4k gps kullanıyorum. Hem ön hem arka kamerası var. Park halinde kayıt alabilmesi için aracın sigorta kutusuna bağlantı yapmak gerekiyor. Aracın garantisini devre dışı bırakabilme durumu olduğu için o şekilde kurmadım. Sadece araç hareket halinde iken kayıt alıyor. Cihazdan son derece memnunum. Görüntüler çok net. Araçların plakaları rahatlıkla okunabiliyor gece çekimlerinde bile. Tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.