Bildirim
Volvo XC40 Kullanıcıları (11. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Banada yok dediler, hatta sipariş ekranının görüntüsünü attılar bakın yok diye, bir baktım 879 kodu altta köşede görünüyor. Umarım sizinki de aynı şekilde olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet aynen bu arka ışık. Bide arka ışık tek değil ambians aydınlatmada geliyor bu paketle.
Bende jant konusunda katılıyorum. Çok kötü. Bu kış lastığı jantları için ne kadar istediler ?
10500 tl lastikler dahil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yvztr merhabalar siz aracınızı muafiyet indiriminden yararlanarak mı aldınız acaba ?
Xc40 Momentum için olabilecek en çirkin jant seçilmiş. Alırken opsiyon da yapamıyorsunuz(geçen sene sonu için söylüyorum şu an bekleyeceklere geçerli değil). Resmen daçya jantı takmışlar yazık o paraya , tabiki aradaki farkı verelim deseniz volvo için elinizdeki jantlar çöp. Araç muafiyet sınırına girsin daha çok satalım diye resmen Türkiye’ye en vasat donanımı seçip getirmişler diye düşünüyorum.
Mrb..eger mumkunse birde surucunun uzerinde ki isiklarda renkli isik var mi diye bakabilirmisiniz? Altta paylasacagim Videoda tam olarak ne dedigimi anlayabilirsiniz.. dk 2.35 den sonrasini izleyebilirseniz ambians aydinlatmayi gosteriyor
Schwaben - Checkeryoutube
Volvo XC40 2018 Ambientebeleuchtung, 360 Grad View Kamera, Ambient lighting, Interior lightinghttps://www.youtube.com/watch?v=nFVkA8Gm08o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperDönmez -- 23 Şubat 2020; 4:6:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba aracı muafiyet indiriminden faydalanarak alan arkadaşımız var mı şuana kadar???
Toplam ne kadara mal oldu araç anahtar teslim??
İçindeki eksiklikler neler bizi bilgilendirirlerse seviniriz...
Bende arabaya 10 bin kapora bıraktım. Mayıs ayında geleceğini söylediler ve 211 ile 215 arasında bir fiyat olacağını söylediler. Ayrıca bayiyle ambians aydınlatma muhabbetini görüştüm. Muafiyetli araçlarda yokmuş. Pakedin içindeki fiyat aynı kalıpta içindeki özelliğide koymamaları garip...
Şu araca orjinal uygun maliyetli jant önerisi olan var mı? 18’ jant ölçüsüyle devam etmek iyi olmaz mu?
Küçük duruyomu jantlar 18 olanlar ??
-
Bu arada muafiyetleri araç alanlar city pack paketlerinin içinde metalik renk ve kontrast renk tercihleri var. Ben arabamı opak buz beyazı seçtim. Pakedin içindeki iç aydınlatma, high özelliğini çıkarabiliyolarsa eğer bunların parasını da ödemeyeceğimi belirteceğim. Eğer olmuyor derlerse büyük ihtimal vazgeçicem arabadan bilginiz olsun yarın konusucam
Biz aynı anda 3 arkadaş kapora yatırdık. 2 kişi Mart sonu teslim, ikimizinde şase no belli oldu ve ikimizinde iç aydınlatma high var. 3. Arkadaşın niaan teslim onun henüz belli olmamış. Bizede yok dendi şase no belli olana kadar ama direk sipariş sayfaısnda 879 kodlu iç aydınlatmayı kendim gördümde satış temslcisine söyledim, kontrol etti evet varmış dedi. Sonrki ay teslim edileceklerde çıkarmaları çok saçma olur diye düşünüyorum ama... Sonuçta paket içeriği sistemde ne çıkıyorsa o olması gerekir, City pac içeriğinin kodu belldir nihayetinde.
Merhaba ..satis ddanismaniniz ne dedi bu konuda??? Benim bildigim kadariyla alt beyaz ust siyah olan renk secimini yaptirmiyorlar..r desing sekline benziyor diye...umarim size izin verirler ..biizimlede bigli paylasin satis danismani izin verirse..birde high aydinlatma ben hala olacagini dusunuyorum...cunku biz bos arac arti city pack aliyoruz..city pack icinde high.aydinlatma var...onu cikartmak diye birsey olmaz
Araç gelmiş. Satış danışmanı bakıp bilgi verdi bana.Yokmuş içinde high aydınlatma. Üst beyaz alt paketin içindeki renkleri seçebiliyorsunuz. Fakat buda paket içinde ve belli bir fiyatlaması var. Ben opak beyaz seçtim. Dediğim gibi bunların maliyetide harman kardon ses sistemi blis ve iç ve dış aynalarda karartmanın toplam fiyatına geliyor. Keşke renk seçimi sadece siyah ve beyaz tercihi yaptırsalardıda bu sistemleri ekleselerdi. Bu biraz garip olmuş. Volvo özelliğini yitirmiş bir araç satmalarıda satış stratejisi olarak yanlış bir adım bence. Madem muafiyetli satıyolar. Ozaman mantıklı kararlar verilmesi lazım. Yapılan aceleci bir karar olmuş. Ben yarın gorusucem satiş danişmanimla eğer olmazsa iptal edicem. Sonuçta aynı fiyata pejonun 3008i ve fullü var
-
pegeuout 5008 gt line bile verebilirler fiyatı 312.000 lira cunku cok yakın bir fiyat...xc60 ın muadili o...hatta bende sonradan pegeout 5008 mi alsaydım dedim icimden...yanı cift renk özelligi veriyorlar ama alt beyaz ust siyah alamıyorsun mesela ..nedenıde yok...makul ve mantıklı bir nedenı yok..hadi diyer seyleri fiyat artmasın diye ekletemiyorsun anlarım ama renk secimine neden mudahale ediyorlar onu anlayamadım...satıs danısmanıyla tekrar konustuktan sonra bize tekrar bilgi verirseniz memnun olurum...birde eger iptal edip pegeuot sorarsanız 5008 alabiliyormuyuz onuda bir sorup bizimle paylasabilirmisiniz?? ben bmw x1 icin aramıstım olmaz demislerdi... -
O sadece r designa özel mesela inscriptiona ozel renklerde var ondan veremiyolarmiş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X