Şimdi Ara

VOLVO XC 60 (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.782
Cevap
45
Favori
236.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • autograph A kullanıcısına yanıt

    İlgi ve öneriniz için teşekkür ederim,

    Elektrikli modelleri bende inceledim özellikle XC40 inceledim birkaç sebepten şimdilik almaktan vazgeçtim.

    Elektrikli araçlar şarj istasyonlarının henüz ekonomik olarak kullanılabilir olmadığından şehirler arası mesafede kullanmak pek uygun gelmedi,

    Şehir içinde 250km kullanım için uygun özellikle evde şarj ünitesi ile araç bakım ve elektrik tüketimini göz önüne alırsak.Ortalığın karıştığı bu günlerde kuruşun hesabını yapıp galiba elimdeki ile bir müddet daha idare etmekmi ???

  • Ben de değerlendirdim piyasayı. Elektrikli araç şehir içinde kullanmak üzere ikinci araç olarak alınır Tr şartlarında. Strese gerek yok uzun yolda. Şarj için de şarj istasyonu değil evde her akşam takmak daha makul oluyor...

  •  VOLVO XC 60

    Herkese merhaba. Bir umut DH'de bulurum cevabı diyerek geldim. Sayfalarda baktım fakat bulamadım durum ile ilgili bir yazı. Aracı bu şubat ayında teslim aldık. Orta ekranın sol üst semboller yerinde içinde çarpı olan üçgen çıkıyor. Servise sorduğumuzda araca bağlı telefonun sinyal gücü olduğunu söylediler fakat telefon bağlı ve arama, yanıtlama ve diğer işlevleri yapabiliyor. Yazılımsal veya donanımsal bir durum mu bilemiyorum açıkçası. Konu ile bilgisi olan var mı acaba? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.





  • Merhaba herkese. 2012 model XC60 (T5 Comfort) için bilindik bir kronik sorun var mıdır? 96.000 KM'de temiz bir XC60 buldum. 3 ay önce el değiştirdiği için motor kasnağı, alternatör, fan kayışı, fren balata ve diskleri, alt salıncak burcu değiştirilmiş ve bakımı yapılmış.


    Bu noktadan sonra bu araca sahip olmanın ne gibi bir riskleri olur? Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum :)

  • Dodo78 D kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Sormuş olduğunuz simge aracın Volvo on Car bağlantısının sinyalini gösteriyor. Kendi aracımın ana ekran resmini ve resimdeki simgeleri açıklamarıyla paylaşıyorum.


    1. Araç internete bağlı olduğunda gezegen simgesi çıkar.
    2. Araçta Volvo on Car servisi/aboneliğini varsa sinyal seviyesini gösterir, yoksa dik üçgen kenarında çağrı işareti çıkar.
    3. Araca Bluetooth ile cihaz bağlandığını gösterir. Burada telefon adres defteri, mesajlar vs ile tam senkronizasyon yapılmışsa Bluetooth simgesi varken, eğer sadece ses bağlantısı yapılmışsa Bluetooth bağlantısı simgesin solunda ve sağında iki küçük nokta olur.
    4. Aracın navigasyonu kullandığını gösteriyor.
    5. Aracın Hotspot olarak davrandığını ve kendi internetini araç içindeki yolcularla paylaştığını gösteriyor.
    6. Araca bir SIM kart takılı olduğunu ve bu hattın sinyal seviyesini gösteriyor.


     VOLVO XC 60


    Saygılarımla





  • Sıfır km (bayide olmadığı için malum siteden) XC60 mı, 2018 model XC90 mı mantıklı olur?
  • munans kullanıcısına yanıt

    İki araç arasında kararı aile bireylerine göre karar vermek daha doğru olur.Beş kişi için XC60 ideal ayrıca şehir içinde ki ben İstanbul dayım XC90 için park işi ???

    Galiba ikiside aynı fiyat olduğunu düşünerek ben olsam her zaman sıfır araç derim, düşük kilometre baktığım xc90 araçlarda kafamda hep soru işareti oluyor acaba neden satıyor.Unutmadan niyetin tanka binmek ise XC90 derim.Kararın ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun :)

  • Su an herhangi bir xc alinacak zaman degil bence. Adeta kıtlık var gibi fiyatlar şişmiş durumda. Hepsi liste fiyatinin %50 ustunde ama almamak ve beklemek de dogru çözüm mü bilemiyorum. Ya da ne zaman tedarik sorunları biter belirsiz hala.
    Bir arkadas 3-4 ay xc60 ve xc90 icin bayi pesinde kostu ama bulamadi. En son glc aldi bayramdan once, ileride tekrar xc90 a bakicam diyerek simdilik mevzuyu kapatti.
  • Kozsar K kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Bence tam da araç alınacak zaman. Enflasyonist bir ortamda, emtiya fiyatlarının arttığı bir ortamda eğer ihtiyacınız varsa veya aracınızı yenilemek istiyorsunuz tam da zamanı. Seneye dolar veya euro kuru aynı kalsa dahi bu fiyattan alma şansınız olmayabilir.


    Saygılarıma.

  • kayadelenium kullanıcısına yanıt

    Beni yanlış anladınız aslında.

    Bayilerde araç bulunmuyor. Galeriler kapatıyor araçları. Hatta satış temsilcilerine bazı araçlar icin 100.000₺ (Bir nevi rüşvet) Verdiklerini duydum. Liste fiyatı üstüne %50 kar koyarak satıyorlar. Xc90 liste fiyatı 2.650.000₺ ama bulmak imkansız. Galeriler 3.750.000₺’ye 0 km araç satıyor.


    Fiyatların şişmesi dedigim buydu. Genel olarak araclar liste fiyatının %30-50 üstüne karaborsacılar tarafından satılmaya çalışıyor.


    Yoksa bayiden istediğin modeli bulup almamak su anda dediginiz gibi akıllıca bir tercih olmaz.

  • Volvo'dan daha önce sıfır araç alan arkadaşlar Türkiyeye gelen gemiyi takip ettiniz mi? Ettiyseniz nasıl?
    Gemi takip uygulamalarına bakıyorum ama geminin adını bilmediğim için sonuç alamıyorum.
  • Bugün İstanbul’da trafikte T4 motor XC60 gördüm. Güncel kasa idi. Bilgisi olan var mı acaba bu motor hakkında?
  • Daha aktif olan bir Volvo forumu var mı? DH Volvo forumunu pek kullanan yok gibi.
  • munans kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Benim bulduğum en aktif Türkçe forum burası daha aktifi yok. Konularda ise en aktifi XC40 kullanıcıları. Daha aktifini bulursanız bize de haber verebilir misiniz?


    Saygılarımla.

  • An itibariyle sıfır km XC60 B4 AWD Plus Bright ile aranıza katıldım. Detailing Dükkanı 216'da komple ppf kaplama ve cam filmi işlemleri olacak. Tahminen 19 Ekim gibi kullanmaya başlayacağım.
  • munans kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bizde hala beklemeye devam. Fiyat / Detay paylaşırsanız sevinirim
  • munans kullanıcısına yanıt

    Güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Komple ppf için ne kadar teklif ettiler. Yeni aldığımız arabamızı yaptırmayı planlıyorum.

  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

    Konuyu dağıtmamak için PM attım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munans -- 14 Ekim 2022; 13:52:10 >
  • Merhaba 2019. Son aylari cikisli xc60 d3 var bende buna sonra dan 360.kamerq yada adeptive cruis control ekltwbiliyornuyuz tecrube eden oldu.mu?
  • bu aracı pek kullanan yok sanırım grupta

  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.