Şimdi Ara

VOLVO XC 60 (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.798
Cevap
47
Favori
248.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
Giriş

2018-2019 model Volvo XC60 T8 Recharge almayı düşünüyorum. Yeni taşınacağımız yerde arabayı rahatça şarj edebileceğim, evin ve muhtemelen aracın şarjı için gerekli enerjiyi solar panelden sağlayacağım ve günlük 20-30 km üzerine çıkmayacağım için plug-in hybrid model bana çok mantıklı geliyor. Bu modeli kullanmış olan ya da bilgisi olan arkadaşların (xxxx km üzeri alma, kronik problem, alternatif plug-in hybrid suv önerisi vb.) önerileri çok makbule geçer.

Teşekkürler

• capmad C kullanıcısına yanıt

Merhabalar ben de bu arabayı çok merak ediyorum ama kullanıcı deneyimleri nasıl paylaşan olursa çok makbule geçer.

• Değerli forumdaşlar merhabalar. Uzun süredir kimse yazmamış. Bir konu danışmak istiyorum inşallah cevap veren olur. 2018 model 80-90 k km'de XC60 alınır mı? Yetkili servis bakımlı sahibinden temiz bulsak bana sorun çıkarır mı? Kronik bir problemi var mıdır bu 2.0 dizel 4x4 olan xc60'ların. Saygılar.

• Xc 60 kullanan arkadaşlar, xc90 a binip denedinizmi ? İkisi arasında ne gibi farklar var rica etsem yanıtlarmısınız..Demem o ki alacak olsanız fark yok yükseklik dışında 60 da aynısımı derseniz yoksa çok ciddi farklar varmı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aracın sahibi olmadım. Sadece 2000km kadar kullandım. Kullandığım araç 2024 model 16binde T8 Recharge idi. İzlenimlerime gelince:

Önce önceki Volvolara göre eksi yönleri:

1. Koltuk konforu bariz geri gitmiş. Maalesef son kasa Volvo modellerinin hepsinde aynı durum söz konusu. Volvo bu geri gidişi piyasanın hala en iyisiyiz diye savunuyor ama maalesef durum öyle bile değil.
    2. Aracın yan camlar lamine olmadığı için içeri ses alıyor. Nerede eski Volvolar diyorum yine.
    3. Ön camın su püskürtmesi silecekten yapıldığından sol sileceğin püskürttüğü su ön cama değil sürücünün yan camına geliyor :)
    4. Aracın kabini yeterince geniş. Ama bagajın genişliği önceki kasanın gerisinde.
    5. Google entegrasyonu iyi ama Apple CarPlay'e hala kablo ile bağlanmak... ki bağlanamadım zaten!
    6. Güneşliklerin malzeme kalitesi düşük. 20 yıl önceki Volvolarda daha bir dokunuş zevki vardı. Güneşliği geri kapatmaya kalktığınızda dan diye geri vuruyor. Premium segment araçta bu ne?

Olumlu yönlerine gelince: Yukarıdaki eksiler dışında araç dört dörtlük. T8 Recharge motor gerçekten her türlü isteğinize cevap veriyor. Ani hızlanma desen var, tatlı tatlı gaz yeme var, dikkatli davranırsanız motoru açmadan pil ile de gitmek mümkün. Benim 2000km ortalamam (hiç kablolu şarj etmedim) 6,7lt/100km oldu (şiçi ve dışı, hız limitsiz kısımlar dahil Almanya).

Yumuşak bir sürüşü var. Araç yolda güzel akıyor. Abartmadıkça viraj kabiliyeti gayet iyi.

Aracın frenlerini çok beğendim. Çok farklı bir sistem işliyor aşağıda. Dev aracı, yüksek hızlardan kabine hiç hissettirmeden çok kısa sürede durdurabiliyor. Çarpıcı derecede iyi buldum.

Aracın tabela okuma, ön araç ile arasındaki farkı frenleyerek ve hızlanarak koruma, şerit takip ve ortalama yeteneklerini çok başarılı buldum. Kullandığım VW ve Audi modellerinden daha başarılı.

Araçta Harman/Kardon ses sistemi vardı. Çok başarılı buldum. Bowers&Wilkins'e gerek olmadığı kanaatine vardım. Araç kabininde Hi-fi ve Hi-end farkını algılayacak kulağa sahip olanları bu yorumun dışında tutuyorum.

Belki de en önemlisi Volvolarda en sevdiğim yön olarak, aracın bir karakteri var. Diğer marka ve modellerden farklı bir sürüş sunuyor size. Üstelik sürücü ve yolcu odaklı, zevk veren bir sürüş bu. Kötüsü çok kısa sürede alışkanlık yapıyor. Başka araca geçince aynı şeyi bulamıyorsunuz.

Aklıma yeni şeyler geldikçe bu mesajı güncellerim.

Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesheit -- 14 Ağustos 2024; 23:51:16 >

• 2023 xc60 b4 sahibiyim, eksi yönleri dizel sesi (tesladan sonra) performans ( tesladan sonra VOLVO XC 60 ) kamera netliği ( tesla model y cam gibi idi), yakıt tüketimi (şehir içi 10-11 lt yakan dizel mi olur)

artı yönleri çok fazla, sürerken kaza yapsamda bana bir şey olmaz hissi inanılmaz, konforu çok güzel, ben üstteki arkadaşın tersine koltukları çok beğendim ısıtma ve soğutma çok güzel, viraj abartmazsanız gayet iyi alıyor, frenler çok iyi, uzun yolda dizel sesi çok gelmiyor, alacak arkadaşlara tavsiye ederim

• Hortlayalım biraz :)
    2010 model 2.4 D5 (151kw) AWD Geartronic ile aileye katılmış bulunmaktayım. Daha önce de manuel Volvo C70 (T5) , s40 Classic ( 2 kez aynı araç) , kullandım. s40 classic halen kullanıyorum. Volvo motorlu Safrane (2.0 N7Q) maceramız da oldu. ilk kez otomatik volvo , ilk kez Çin malı volvo aldım :)
    Mitsubishi ile birlikte sıkı bir Volvocuyum diyebilirim vesselam...
    "Merhaba" demek için yazdım ama ilk merak ettiğimi sorayım:
    ilk kez dizel araç sahibi olarak sorayım: hangi marka motorin kullanıyorsunuz neden? performans, menzil, temizlik ve sessizlik olarak yazabilirseniz sevinirim.
     VOLVO XC 60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carisma70 -- 26 Eylül 2024; 17:4:32 >

• selamlar arkadaşlar,

şuan xc60 b5 2024 model alma arefesindeyim. Bundan önce 1 kere bmw 2 kere de mercedes aracım oldu.

YouTube inceleme ararken hepsi T8 üzerine b5 hakkında kullanıcı yorumu fazla göremedim.

Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum.

Bir diğer sorumda volvonun menüsüne çok uzağım, bunları anlatan bir kanal gibi birsey önerebilirmisiniz.

Ve eksi yönleri neler, benim için sıkıntı görünen kablosuz car play olmaması. Satışçı arkadaş, Google store var Spotify Maps zaten ordan kullanırsınız dedi. Telefonu bağlamadan spotifydan nasıl müzik dinleyebiliyorum ? internet 4 sene ücretsiz dedi ben istediğim kadar o interneti kotasız kullanabiliyor muyum ? kafamda deli sorular.

• Değerli forum üyeleri ben de ilk defa volvo deneyimleme aşamasındayım. XC 60 ultra düşünüyorum ancak soruduğum bayide iki adet plus donanım araç vardı. Ultra donanımlı mild hibrit araç olan bildiğiniz bayi var mı? Plus almaktansa ultra sanki daha mantıklı gibi geldi. Kıymetli görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru olup cevap olmayan bir grubu İlk defa görüyorum.
    Bakalım ilk kimin sorusu cevaplanacak :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eferes E kullanıcısına yanıt

s60 kullanıyorum volvo internet ile harika oldu diyebilirim.

carplay'i hiç aramıyorum hatta kullanmıyorum çünkü google haritalar anlık trafik bilgisi ile çok güzel çalışıyor.

Spotify, youtube müzik, youtube ve amazon prime video hepsinde giriş yaparak kullanabiliyorsun ve internet hızı gayet iyi.

5 yıl boyunca hepsi ücretsiz 5 yıl sonra aylık bir ücret ile kullanıma devam edecekler.

• oguzmahmut25 O kullanıcısına yanıt

Türkliyeye ultra gelmiyor ama ultra nın sunduğu tüm opsiyonları plus a ekliyorlar yani eksiği ultradan.

• admbyrm A kullanıcısına yanıt

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Biraz baktım da dediğiniz gibi yapıyorlar. Eksik olarak head up ve 4 bölge klima kalıyor. Ama totalde ultra getirseler opsiyonel eklenmiş olandan daha uyguna geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • admbyrm A kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bu araçlarda internet ile birlikte ısıtma ve soğutma amaçlı uzaktan motor çalıştırma seçeneği de var mı acaba?

• mekatu M kullanıcısına yanıt

evet uzaktan aracı havalandırabiliyorsun

kilitleyip açabiliyorsun, km ve güzergah geçmiş bilgisi

ayrıca motoru çalıştırıp aracı ısıtabiliyorsun.

• Merhaba, araci yeni aldim. Uygulamadan araci calistir diyince arac calismiyor. Klima dugmesinde de sadece havalandirma isareti cikiyor, fan goruntusu cikmiyor. Bununla ilgili ne yapabilirim?

•  VOLVO XC 60

• triana T kullanıcısına yanıt

zannederim serverlerinde problem var

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.