Şimdi Ara

VOLVO XC 60 (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.782
Cevap
45
Favori
236.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bayi olarak özellikle şu bayide daha uygun fiyat veriliyor dediğiniz bayi var mı arkadaşlar? Audi bayilerinde basen tamamen aynı araçlara 1-2 bin fark olabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.Olcer

    Merhaba,

    Ben 1 yil kadar d3 s60 kullandim, son derece begendigim bir araba oldu, herkese onerdim.

    Yakin zamanda xc60, 2016 model kiraladim ve 1 hafta boyunca s.ici ve disi kullandim.

    Ailemde bir adet x3 (2014) dizel bulunmakta dolayisi ile kiyas yapma firsatimda oldu.

    Xc 60, sinifin en konforlu koltugu (aynen s60), en basit dasboard una sahip. Motoru gayet yeterli ve sehirici 9 lt tuketmekte (x3 te buna benzer tuketiyor). Kullanimi, manevrasini ben begendim, ataklik olarak x3 den cok az farkla yavas, sanirim sanziman nedeni ile. Ic mekani fark edilir sekilde daha sessiz. Bagaj biraz daha dar x3 e gore.

    Arabanin 2 ceker olmasi bence bir problem yaratmiyor, kar lastigi oldugu taktirde, zaten x3 unde 4 ceker sistemi kademeli devreye giriyor ve cok ciddi bir fark arz etmiyor.

    Benim tavsiyem, biraz donanimi bol bir 2.el bulup en az 2 yil kullanacak sekilde kendinizi programlamaniz. Alirken, 2. ellerde ciddi miktarda kiralik araba cikmasi oldugunu bilerek alin (yuksek donanim, cift malzemeli direksiyon (siyah + aluminyum garniturlu) olanlar kiralik degildir, en basit tespit olarak.)

    Hocam mesajınızın üzerinden biraz aman geçmiş ama 2. el piyasası neredeyse sıfırdan farksız hatta bazı satıcılar ikinci elde sıfırdan daha fazla fiyat istiyor. :)




  • 2.el 2.4 d5 motor xc60 ariyorum. Temiz ve az km olmak kaydiyle 140000e kadar cikabilirim.
  • Yeni XC60 fiyatları açıklanmış.350 den başlıyor ... Q5 ve GLC ile aynı fiyatlar.
  • Ben de alsammi diye dusunuyorum, guzel arac ama xc90 ile test surusu yaptim benim su anki aracimdan oyle ahim sahim bi farki var gibi gelmedi. 400k verip karsiliinda mevcut aracimla arasinda buyuk fark olur mu bilemedim.

    Sizce benim arac ne kadar eder? 2011 Mezcar cikisli 2.0T R-Design Polestar 240hp 320Nm.
    38 binde, kazasi, vurugu, degiseni, tramer kaydi yok. Asagidaki fotograflar gectigimiz mart cektim. Arac surekli kapali garajda duruyor. Sadece Volcar ve Evo'da bakima goturdum. Yedek anahtar hic kullanilmadi, fatura dahil tum servis kayitlari vs duruyor.

    Donanimlari soyle;

    Premium Paket MCTC6

    Isıtmalı ön koltuklar
    Elektrikli 3 hafızalı sürücü koltuğu ve aynalar
    Yağmur sensörü
    Arka park sensörü
    High performance, 4x40W, 8 hoparlörlü müzik sistemi

    Advance Paket MCTD2

    Elektrikli yolcu koltuğu
    Ön far yıkama
    Kör nokta bilgi sistemi - (BLIS)
    Aktif Bi-Xenon virajda dönen farlar (ABL)
    Elektrikli ve uzaktan açılır bagaj kapağı
    Entegre Bluetooth araç kiti

    Extra Özellikler

    Ön park sensörü (000691)
    Elektrikli açılır cam tavan ve elektrikli gölgelik (000030)
    20" Cratus jantlar, 255/45 20 Pirelli lastikler (800039)
    Premium Sound Mutlimedia ses sistemi; 7 inch ekranlı DVD, DivX, DVD-Audio, 5x130 watt, 12 hoparlör, Dolby Digital, USB, Ipod, IPhone (000830)
    Fabrika çıkışı karartılmış arka camlar (000179)
    Bagajda aktif subwoofer (000262)
    Kızılötesi yansıtıcılı ön cam (OGS çalışır) (000386)
    Anahtarsız giriş-çıkış, çalıştırma ve kişisel araç iletişim sistemi PCC (000583)

     VOLVO XC 60

     VOLVO XC 60




  • Merhaba arkadaşlar

    2012 xc60 d3 ile aranıza katılmış bulunuyorum.

    Aracı aldığımda bakımı gelmişti ancak bulunduğum şehirde volvo servis yok. İnternette bakım paketi yalnızca 1-2 yerde var onlarda çok güven vermedi. Nasıl bir yol izleyebilirim.
  • Arkadaşlar merhaba. Son zamanlarda captiva aracımı satıp aynı boyutlarda ama çok daha lüks bir araç arayışına girdim. X3 beni cezbetmiyor. Audi ise düşünmüyorum. Xc60 son günlerde gündemimde. Malum ilan sitesinde 230-250 bandında 3-5 bin km de (kiralama olmadığından emin olduktan sonra) ya da sıfır km ler var. Sizce en yeni kasaya geçmeden bu fiyatlara bu araç mantıklı mıdır. Kullananlar olarak önerir misiniz. Alternatif olarak biraz daha koyarak Yen'i bmw 520i var. Ama o da benzinli. Boyut ve klasman olarak çok farklı. Ve performansı düşük. Ama premium. Aklım epeyce karışık. Başka model/marka önerisi olan ya da xc60 hakkında tavsiyesi olan var mı. Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathpan -- 9 Temmuz 2017; 23:31:1 >
  • Herkese iyi günler...

    Aranıza katılmaya aday olarak size bir kaç soru sormak istiyorum. 2012 model 2.4 D5 R-Design bir XC60 almak üzereyim sizce nelere dikkat etmeliyim ve piyasası ne kadardır?

    XC60ları çok beğeniyorum ve bu aracı da çok beğendim fakat daha önce volvo ve SUV araç kullanmadığımdan sizin bilgilerinizden ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
  • Deniz_44_ D kullanıcısına yanıt
    Temiz kullanılmış ve bakımlı olanları sıkıntı çıkarmaz. Aracın linki varmı? Hangisi ilgilendiğiniz araç? Bazen R-Design denen araçlar öyle olmuyor aracı görüpte yorum yapmak lazım.
  • Aracın piyasası nedir?

    Dikkat etmem gereken hususlar nedir?

    Bana yıllık maliyeti yaklaşık ne kadar olur?

    Yıllık ortalama 10-15bin biniyorum ve XC60ı konfor, segment, dış görünüm ve sürüş keyfi için almak istiyorum.

    2 gündür 2010 dan beri oln tüm mesajları okudum ve baktığım araç konusunda sizlerin yorumlarının önemli olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deniz_44_

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-ekranli-yeni-tip%2Cboyasiz%2C4-ceker%2Cnavigasyon%2Cgeri-gorus%2Cblis%2Cdvd-473780947/detay



    Yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum.



    Merhaba, ilk bakışta linkini verdiğiniz araçla ilgili gördüklerim:

    1- Araba r-design değil. Sonradan r-design'a çevrilmeye çalışılmış ama yarım yamalak olmuş.
    2- Normalde siyah olması gereken tampon plastikleri boyanmış araç orjinalliğini biraz kaybetmiş.
    3- Trafiğe çıkış 2013 ama ruhsatta 2012 yazıyor deniliyor.
    4- Fiyatı piyasasının çok çok üzerinde.

    Eğer "bu araca benzer, makyajsız kasa, 4x4 bir xc60 arıyorsanız" şu aşağıda linkini vereceğim araç daha uygun gibi gözüküyor. Tabi eğer:

    1- fiyat olarak 140bin civarına düşerse.
    2- hiçbir sorunu yok, kusursuz ise.

    O zaman bu araç olabilir:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-2011-volvo-xc60-2.4d5-awd-premium-bliss-citysafe-tek-sahip-beyaz-474574159/detay

    Bakımları yetkili serviste (Volcar) yapılduığı yazıyor, yetkili servis aranıp bütün bakım geçmişi öğrenilmeli. Araç Volcar'a götürülüp bilgisayara sokulmalı ve hangi hata kodları vermiş kontrol edilmeli. Kaportacıda kaporta boya kontrolü yapılmalı, ve iyi bir volvo ustasında lifte kaldırılıp mümkünse karter kapağıda sökülerek turbo hortumu, yağ kaçağı vesaire detaylıca bakılmalı. Tabi ilk önce plaka ve şasi numarası sorgulanmalı.


    180 bin civarına çıkabiliyorsanız makyajlı, yeni nesil motorlu ve yeni nesil şanzumanlı 2014 ve üzeri bir xc60 tavsiye ederim. Acele karar vermeyin, içinize sinen bir araç olsun.




  • FrozenFlame F kullanıcısına yanıt
    İlginiz için çok teşekkür ederim. Benim gönderdiğim linkteki araç en son 175 dedi.

    Sizin gönderdiğiniz linkteki aracı telefonla aradım telefonda 147 dedi. İlk sahibinden alındı tüm kayıtları İzmir volcar da var deniyor. Sol arka camurlukta boya sağ on far degismis bir de 300-350 civarı 3 adet hasarı gözüküyor. Araştırmaya devam ediyorum.

    Cevabınız ve ilginiz için çok tesekkurler.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Mevcut aracı biraz büyütmek istiyoruz. Bütçe kısıtımız var, açıkcası şu ana kadar 2009 sonrası 100 bin KM civarıs Freelander 2 HSE 'ye bakıyorduk ki, galeride xc60 inceleme şansımız oldu. İç dizyan ve donanım xc60 bayağı bir adım önde FL 2 ye göre. , biraz daha şehirli duruyor. Amacımıza da uygun aslında.. Tek merak ettiğim aynı bütçelerde daha az km FL 2 alma şansı var iken , yüksek kilometre Volvo mantıklı mı ? 2010 , 150 bin KM üzeri araçlar çok fazla problem çıkarıyor mu ? Volvo hayranlığıma ket vurmalımıyım, Forumda yüksek km kullanan arkadaşların görüşleri nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemego

    Merhaba arkadaşlar

    2012 xc60 d3 ile aranıza katılmış bulunuyorum.

    Aracı aldığımda bakımı gelmişti ancak bulunduğum şehirde volvo servis yok. İnternette bakım paketi yalnızca 1-2 yerde var onlarda çok güven vermedi. Nasıl bir yol izleyebilirim.

    Uzun zaman olmuş yazıyı yazalı,aynı araç alma arifesindeyim deneyimlerinizi öğrenebilirmiyim,Teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemego

    Merhaba arkadaşlar

    2012 xc60 d3 ile aranıza katılmış bulunuyorum.

    Aracı aldığımda bakımı gelmişti ancak bulunduğum şehirde volvo servis yok. İnternette bakım paketi yalnızca 1-2 yerde var onlarda çok güven vermedi. Nasıl bir yol izleyebilirim.

    yakıt tüketimi nasıl, memnun musunuz ? D4 ve D3 arasında ciddi bir fiyat farkı var acaba değer mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

    Volvo TR'nin durumu içler acısı resmen. Bu kadar Volvo çalışanından bir kişi kalkıp da Sahibinden.com'daki yeni D4 motorun verilerini güncelletmemiş. Hala makyajsız motorun verileri mevcut.

    Ben sitenin destek bölümüne e-posta attım, bence birkaç kişi yazsa kısa zamanda güncellenir. Ha ne önemi var demeyini çoğu insan araçların verilerini buradan takip ediyor.

    Yani Volvo TR'ye "rağmen" bu araçlar gene çok iyi satıyor. Araçlar resmen kendi kendini sattırıyor, yoksa satışçılar ve yetkililer son derece vasıfsız ve ilgisiz maalesef. Tabii çok iyileri de var, mesela Sabri Bey, ama sanırım o da uzun süredir forumda yok.

    Bu kadar güzel ve kaliteli bir marka, ancak bu kadar rezil edilebilir. Türkiye'de markanın değeri, olması gerekenin yarısı bile değil şu anda.

    Şimdi siz söyleyin; diyelim ki çok sevdiğim XC60 D4-8 ileri aracı 200 bine aldım, ki gerçekten almak isterim. Şu durumda, Volvo TR'nin oluşturamadığı PR ve marka değeri yüzünden, satarken 150 bine satmak insanın zoruna gitmez mi?. Para kolay kazanılmıyor, belki Volvo TR parayı kolay kazananlara satış peşinde, ama maalesef ülkemizde araç seçiminde en önemli parametre 2. el satış değeri. Yani siz bu marka değerini ne yapıp edip yükseltmedikçe, satış falan YA-PA-MAZ-SI-NIZ!

    Volvo TR'ye vurdumduymazlığından dolayı kocaman bir

    hangi marka bize gelse böyle oluyor. Şaşırmadım.




  • Selam
    uzun süredir XC60 bakınıyorum arkadaşlar...
    yeni kasa çok güzel olmakla beraber bütçemin üzerinde. Ben 200 ü geçmemek kaydı ile 2014 ve üstü bakıyorum.
    D4 diğerlerinden çok farklımı yakıt ve sürüş olarak daha eski modellere yönelmek için sebep varmı ?
    2017 lerin sadece makyaj farkımı var yoksa birkaç özellik de eklendimi
    2016 2017 direksiyonu iki renk olan modellerin karşılaştırmasını nereden bulabilirin donanım olarak, çünkü donanım gerçekten önemli benim için alacaksam bu paralara en üst donanımda araç almak isterim.
    Bazı ilanlarda koltuk arkası teyp ekranlı modeller gördüm
    tam çözemedim açıkçası bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    tşkler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MoB1881

    Selam
    uzun süredir XC60 bakınıyorum arkadaşlar...
    yeni kasa çok güzel olmakla beraber bütçemin üzerinde. Ben 200 ü geçmemek kaydı ile 2014 ve üstü bakıyorum.
    D4 diğerlerinden çok farklımı yakıt ve sürüş olarak daha eski modellere yönelmek için sebep varmı ?
    2017 lerin sadece makyaj farkımı var yoksa birkaç özellik de eklendimi
    2016 2017 direksiyonu iki renk olan modellerin karşılaştırmasını nereden bulabilirin donanım olarak, çünkü donanım gerçekten önemli benim için alacaksam bu paralara en üst donanımda araç almak isterim.
    Bazı ilanlarda koltuk arkası teyp ekranlı modeller gördüm
    tam çözemedim açıkçası bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    tşkler...

    XC60 2008 yılında piyasaya sürüldü.

    2011 yılında ufak değişiklikler gördü(konsol tasarımı, elektronik alt yapı). 2011 modelde hem yeni tip konsollu hemde eski tip konsollu araçlar göreceksiniz.

    2013 yılında makyajlandı, ön farlar,tamponlar, gösterge değişikliği oldu, ufak çaplı elektronik alt yapısı değişti.

    2013 yılında hem makyajsız hemde makyajlı kasa XC60 görebilirsiniz.

    2014 model olarak satılan 2.0 dizeller yeni nesil 4 silindirli, 181 beygir, 8 ileri otomatik şanzımanla geldi.


    Volvo'nun efsane 5 silindirli dizel D5204T2 - D5204T3 2.0 dizel 163 ps 400 nm torklu motorları 2014 yılından itibaren gelmiyor.


    Direksiyon renginden, xenon fardan,koltuk arkasındaki RSE ekranda vs.. aracın donanımını anlayamazsınız.

    Volvo'da opsiyon olarak teker teker satılan birçok donanım mevcut.

    Önemli olan sizin neyi istediğiniz...

    Daha detaylı bilgi için özelden ulaşınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÇAĞLAR SERTAN KASIMOĞLU


    quote:

    Orijinalden alıntı: MoB1881

    Selam
    uzun süredir XC60 bakınıyorum arkadaşlar...
    yeni kasa çok güzel olmakla beraber bütçemin üzerinde. Ben 200 ü geçmemek kaydı ile 2014 ve üstü bakıyorum.
    D4 diğerlerinden çok farklımı yakıt ve sürüş olarak daha eski modellere yönelmek için sebep varmı ?
    2017 lerin sadece makyaj farkımı var yoksa birkaç özellik de eklendimi
    2016 2017 direksiyonu iki renk olan modellerin karşılaştırmasını nereden bulabilirin donanım olarak, çünkü donanım gerçekten önemli benim için alacaksam bu paralara en üst donanımda araç almak isterim.
    Bazı ilanlarda koltuk arkası teyp ekranlı modeller gördüm
    tam çözemedim açıkçası bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    tşkler...

    XC60 2008 yılında piyasaya sürüldü.

    2011 yılında ufak değişiklikler gördü(konsol tasarımı, elektronik alt yapı). 2011 modelde hem yeni tip konsollu hemde eski tip konsollu araçlar göreceksiniz.

    2013 yılında makyajlandı, ön farlar,tamponlar, gösterge değişikliği oldu, ufak çaplı elektronik alt yapısı değişti.

    2013 yılında hem makyajsız hemde makyajlı kasa XC60 görebilirsiniz.

    2014 model olarak satılan 2.0 dizeller yeni nesil 4 silindirli, 181 beygir, 8 ileri otomatik şanzımanla geldi.


    Volvo'nun efsane 5 silindirli dizel D5204T2 - D5204T3 2.0 dizel 163 ps 400 nm torklu motorları 2014 yılından itibaren gelmiyor.


    Direksiyon renginden, xenon fardan,koltuk arkasındaki RSE ekranda vs.. aracın donanımını anlayamazsınız.

    Volvo'da opsiyon olarak teker teker satılan birçok donanım mevcut.

    Önemli olan sizin neyi istediğiniz...

    Daha detaylı bilgi için özelden ulaşınız.



    merhaba,



    2011 xc 90 d5 yada xc60 d5 bakıyorum ama

    sahibinden de 2010 xc60 d5 teknik özellikler kısmında 215 hp 400nm yazıyor. araştırdığım kadarıyla 205 hp 440nm deniyor. acaba doğru olan hangi değerlerdir? teşekkür ederim.




  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.