Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (335. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.801
Cevap
114
Favori
649.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar Merhaba daha onceki yazimda'da belirttigim gibi bir takim sikintilarim oldugunu soylemistim. Aracimin devir saatindeki dalgalanmasi icin nihayet korkumu yenip servise gittim. Ve sonucu sizlerle paylasmak istedim. 2013 model v40 d2 56 bin km de olan aracimin kavramasi bitmis. Spor moduna dahi cok nadir aliyorum araci hic zorlamadan kullanan bir insan oldugumuda belirtmak isterim. Aracimin garantisinin 1 ay once bitmis olmasina ragmen cok sukur ki 9000 TL lik bir faturadan beni kurtardilar cunku mevcut sorun yaklasik 4 aydir devam ediyordu ve volvo garanti kapsamina almaya karar verdi. Tabiki bunda aracimi herzaman yetkili servise goturmemin de faydasi oldu. Kendilerine tesekkur ediyorum . Fakat hala anlamis degilim , bir bilen lutfen bana anlatsin 56 bin km de bir aracin otomatik kavramasi bitmesi normal birseymidir ? bu kavrama denen parcanin omru bu kadar kisamidir ? Beni aydinlatirsanir cok sevinirim .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaas

    Arkadaslar Merhaba daha onceki yazimda'da belirttigim gibi bir takim sikintilarim oldugunu soylemistim. Aracimin devir saatindeki dalgalanmasi icin nihayet korkumu yenip servise gittim. Ve sonucu sizlerle paylasmak istedim. 2013 model v40 d2 56 bin km de olan aracimin kavramasi bitmis. Spor moduna dahi cok nadir aliyorum araci hic zorlamadan kullanan bir insan oldugumuda belirtmak isterim. Aracimin garantisinin 1 ay once bitmis olmasina ragmen cok sukur ki 9000 TL lik bir faturadan beni kurtardilar cunku mevcut sorun yaklasik 4 aydir devam ediyordu ve volvo garanti kapsamina almaya karar verdi. Tabiki bunda aracimi herzaman yetkili servise goturmemin de faydasi oldu. Kendilerine tesekkur ediyorum . Fakat hala anlamis degilim , bir bilen lutfen bana anlatsin 56 bin km de bir aracin otomatik kavramasi bitmesi normal birseymidir ? bu kavrama denen parcanin omru bu kadar kisamidir ? Beni aydinlatirsanir cok sevinirim .


    Hocam önceki mesajlarda kaçırmış olabilirim sizin araç Powershift mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Evet powershift.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaas

    Evet powershift.

    Anladım ve özellikle sormuştum. Bu çift kavramalıların alayı bela. Muhtemelen sorunda orantısız aşınma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jaas J kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Bende de aynı sorun var 1 senedir ve aracım 27binde ama servise gittiğimde bana birsey yok denmisti özellikle yokuşta kalkarken devir dalgalanması oluyor bazen de giderken gazı kesiyor gibi geliyor ama bilmiyorum tabi bakımı yaklaştı gidince bende tekrar sikayetimi söyleyeceğim. Hangi servise gitmiştiniz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, geçen ışıklarda durdum; start stop devreye girdi ama yeşil yanınca araç hareket etmedi bu uyarı çıktı. 2-3 dk trafiği kitlemek zorunda kaldım aracı 2 kez kapatıp açtık düzeldi dahada uyarı vermedi. Ciddi bir şey midir sizce ?

     Volvo V40: Ve O Sensin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    Kullanım kılavuzuna göre değil. Mesaj temizlenene kadar dikkatli kullanın diyor. Mesaj tekrar etmeye başlarsa servisle iletişime geçilmeliymiş.

     Volvo V40: Ve O Sensin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Günal -- 28 Şubat 2017; 9:4:21 >
  • Günal kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracım satılık ilgilenenlere duyurulur.



    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-dizel-otomatik-ekstrali-volvo-v40-404592925/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanalidoktor kullanıcısına yanıt
    devir dalgalanmasından kasıt tam olarak nedir.
    bu yokuşta devir dalgalanması dediğiniz şey dik yokuşta tam kalkacakken gaz kesip tekrar veriyor benim araç
    servise bunu sorduğumda antipatinajla ilgili vs dediler
    ama ustalara uygun bir yokuş olmadığı için gösteremedim.
    80000 bakımında tekrar göstereceğim garantisinin son 2 ayı
    önemli birşey mi değil mi emin olamadım. bunun haricinde bir sıkıntı olmadı şu ana kadar kavramayla ilgili
  • Arkadaşlar lastik basınç sensörü ile sorun yasayan var mi? 4 seferdir serviste sorunu cozemiyolar. Serviste sorun hallediliyor fakat 1 2 gun sonra lastik basinci uyari verip kalibre edin diyor. Kalibre ettikten biraz sonra da servis gerekli uyarisi veriyor. Serviste siboplari degistirdiler ama yine cozulmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba aracım v40 dizel ilk kalkışlarda titreme sesini aylardır duyuyorum bir yerlerde temassızlık var gibi geliyor ayağımı frenden çektiğim an titreme yapıyor araç kalkında titreme geçiyor böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu ? bilgisi olan varsa ilgilenirse memnun olurum. motor kulakçıkları veya şansımanlık bir durum olabilir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guraycakmak21 -- 8 Mart 2017; 17:37:38 >
  • guraycakmak21 kullanıcısına yanıt
    Bende de rolantide titreme sorunu vardi motor kulagi degisti garantiden 1 sene once

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanalidoktor kullanıcısına yanıt
    evet bende ona kanaat getirdim. yaklaşık 3 aydır bu sıkıtıyı yaşıyorum başka sıkıntılar çıkarır mı acaba ?
  • guraycakmak21 kullanıcısına yanıt
    Yani motor kulagi motorun titresimini saseye iletmemesi icin kullanilan bir parca onun icin titresimden baska bir sikinti olacagini sanmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    SRS hava yastigi uyarisiyla birlikte bende de cikti bu uyarilar 3-4 kez. Araci acip kapatinca duzeliyordu. Son oldugunda motor atesleme ikaz lambasi yanarak arac oldugu gibi kaldi resmen bilgisayar donmasi gibi. Uzun sure kontaga basili tutarak zar zor calistirdim. Bir 10 dakika kadar ne arac calisti ne kapilari kilitlendi neyseki tenha bir yerdeydim.

    Volcar Gaziemire goturdugumde cihaza baglandi. Hicbir sorun bulunmadi. Aracta sensorlerle ile ilgili bir problem oldugu asikar ama malesef volvo ekipmanlari ya da servisleri bu konuda yetersiz anladigim kadariyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kavcakarugur kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle uyarıyı aldığında basınçları kontrol et. Zaman zaman mevsim geçişlerinde basınçlar değiştiği için uyarı alabilirsin. Ama süreklilik arz ediyorsa bi sorunvardır demek.
    şayet basınç kaybı yokken uyarı alıyorsanız sorun sistemle ilgilidir ama basınç kaybınız varsa jantlarınız lastik ve siboplarınız servis dışında iyi bir lastikçiye kontrol de ettirin.
    Bu arada sistemin çalışma prensibi abs sensörleri üzerinden muhtemel sistem arızasında abs hatası da vermesini bekleriz. Sorununuz büyük ihtimalle lastiklerde hava kaybı kökenli.
  • Arkadaşlar kış çıkarken haliyle yazlık lastik vakti geldi. V40 D2 POWERSHİFT 225 47 17 ölçüleri için sizce hangi marka en uygun. Dahası bu araçlar için daha iyi olduğu değerlendirilmiş bir marka varmı. volvonun sitesinde şu markayı öneriyoruz gibi bir şey göremedim. Öncesinde bayi çıkışı pirelli vardı.


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-son-5-gun-bir-daha-bulamazsiniz-330206818/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayılık -- 11 Mart 2017; 22:47:26 >
  • Yokohama dan memnunum daha önceki arabalarımda da yıllardır bu marka lastik kullanıyorum. şu anda kışlık olarak yokohama var, yazlıklar orj. üzerinde gelen michelin ama eskiyince onları da yokohama ile değiştireceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba ;

    Aracimda olan devir dalgalanmasi rolantide olmuyordu. Yokus kalkislarda'da titreme vs yoktu aracimda , o bahsedilen seylerin sanziman ile ilgili oldugunu dusunmuyorum. Benim aracimda giderken devir saati ayagim gazda olmasina ragmmen 1000 devir inip kalkiyodu. Hizim dusup tekrar yukseliyordu. Bazen gaza tam bastigimda 5000 devire gelmesine ragmen vites gecmiyordu. Bu durumlar basiniza gelirse evet buyuk ihtimal sorun kavramadadir. 80000 km bakiminda sanziman yag degisimi vardir, bana oyle soylediler cunku. Kavrama degisiminde yaginida degistirdiler ve yaklasik 900 tl gibi bir ucret aklinizda olsun .
  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.