Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.822
Cevap
113
Favori
671.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Günal

Hayır, stabilize yollarda, çukur ve tümseklerde ön takımdan "lokurtu" gibi bir ses duyuyordum.

Umarım ileride karşılaşmam :/
  • Merhaba.

Bu şikayetle ilgili iki farklı servise gittim. Takan olmadı, normal deyip geçtiler. Birebir aynı ses sorunumuz mu var bilmiyorum fakat aracıma binen çoğu kişi '' ön takımın bozuk mu çok ses geliyor? '' sorusunu yöneltiyor.
    Servis ise çukurda ve taşlı yolda ses yapması normal diyor.

Hangi servis bu sorununuza çözüm buldu?

Ben anlamıyorum zaten, her servis farklı bir sorun buluyor. Birisinin defalarca normal dediği soruna, diğer servis ciddi parçalar değişiyor, sorun buluyor.

Hakkımızı aramasak normal normal dedikleri sorunlu araçlar ile gezmeye devam edeceğiz!

Şu servis bu servis diye 1 yaşımdaki aracın peşinden koşturuyoruz. Bakım kazığını 2000 km geç yesek garantiden eser kalmıyor.
  • Benzer sorunu önceki arabam Toyota'da yaşamıştım. Servise bir türlü ön takımın kusurlu olduğunu ıspat edemedim. İki kez direksiyon kolonu falan değişti ama nafile. Fakat Volvo'daki sorun için normal bakım süresine kadar idare ettim ve Evo Maslak servisine gittim. Sağ olsunlar sorunu hemen anladılar. Ve şu anda çok şükür, tık bile yok.
  • engin_eer E kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kazasız , mutlu ve iyi günlerde kullanın
  • deren05 D kullanıcısına yanıt
    merhaba ben kullandığım cc aracımdan çok memnunun ve iyiki aldım diyorum ,, fiyat konusu sizin bütçenizle ilgili ama benim tercihim Volvo oldu aracım bir kaç aylık ve dizel yoğun trafik ortalamasına denk geldim bu aralar 6,2 ile 6,5 ortalamasında seyrediyor yakıt
    kararınız hayırlı olsun
  • merhaba bugün ben de v40 alarak aranıza katıldım.

1-öncelikle kış lastiği olarak tavsiyeniz nedir 17 inç ve mümkünse pek ince olmasın.
    2-araç manuel vites buna park yardım pilotu, kamera, navigasyon vs sonradan taktıran arkadaşlar varmı? fiyat nedir?
    3-harddisk sonradan araca takılabiliyor mu?
    4-garanti geçerliliğini delmemek için max kaç km geçebiliyoruz?
    5-garanti durumunu online sorgulayabileceğim yer var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim ruhsatta cinsi
    OTOMOBİL (AF Çok amaçlı yazıyor) nedemek bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirizm İ kullanıcısına yanıt
    merhaba aracınız sanırım cross country

8) Üst Yapı (Gövde) Tanımları (sadece tam/tamamlanmış araçlar için)

Gövde tipi tanımları için aşağıda belirtilen kodlama kullanılacaktır.

8.1) Yolcu arabaları (M1)

AA Sedan:

Gövdesi yan pencere arasından bir direkle bölünmüş veya bölünmemiş olarak kapatılmış, sabit ve sert tavanlı, bununla birlikte tavanının bir kısmında açılabilme özelliği olabilen, sürücüden başka en az 3 oturma yeri ve en az iki sırası bulunan, arka kapağı açılabilen, 2 veya 4 kapılı, 4 veya daha fazla pencereli otomobillerdir.

AB Heçbek: Arkasında üstten menteşeli kapı bulunan sedan (AA) araçlarıdır.

AC Steyşın Vagon:

Gövdesi kapalı, arka şekli daha geniş bir iç hacim sağlayacak şekilde dizayn edilmiş, üst tavanı sabit ve sert tavanlı, bununla birlikte tavanının bir kısmının açılma özelliği olabilen, sürücüden başka en az 3 oturma yeri ve en az iki sırası bulunan (sıra ve sıralar öne yatmak veya çeşitli şekillerde hareket ettirilmek suretiyle daha geniş bir iç hacim sağlar), arka kapağı açılabilen, 2 veya 4 kapılı ve en az 4 yan pencereli otomobillerdir.

AD Kupe:

Gövdesi kapalı, genellikle daraltılmış arka hacimli, üst tavanı sabit, sert tavanlı, bununla birlikte bazı modellerde açılabilir tavanı olan, sürücü oturma yerinden başka en az bir oturma yeri ve en az bir sırası bulunan, iki taraflı kapılara sahip, ayrıca, arka kapağı da açılabilen, 2 veya daha fazla kenar pencereli otomobillerdir.

AE üstü açılır kapanır/dönüştürülebilir:

Açılabilir bir gövdeye sahip, üst tavanı yumuşak veya sert olmak üzere en az 2 pozisyonlu, ilk pozisyonda gövdesi kapanan, ikinci pozisyonda ise geriye çekilmek suretiyle gövdesi açılan, sürücü oturma yerinden başka en az bir oturma yeri ve en az bir sırası bulunan, 2 veya 4 yan kapılı, 2 veya daha fazla yan pencereli otomobillerdir.

AF Çok amaçlı araç: AA’dan AC’ ye kadar belirtilenlerin dışındaki, yolcu ve onların bagaj veya yüklerini tek bir bölmede taşıması amaçlanan ve Motorlu Araçlar ve Römorkları Tip Onayı Yönetmeliğindeki şartları taşıyan motorlu araçlardır.

Yukarıda yer almayan diğer araç sınıfları ve bu araçlara ilişkin yapılacak işlemlerde Motorlu Araçlar ve Römorkları Tip Onayı Yönetmeliği hükümleri uygulanır.

İlk tescili yapılacak araçlar için yukarıdaki araç sınıfları kullanılacak olup, daha önce tescili yapılmış araçlar için de satış ve devir işlemleri sırasında yeni araç sınıfları esas alınacaktır.

• telefonun ekranını aracın ekranına aktarmak için

ürününe bakıyorum , renkli av kabloları arabaya takıcaz galiba ama aracta av girişi goremedım...

bu işlere giren var mı ? aracın ekranı hıcbır ıse yaramıyor , bir işe yarasın ıstıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 30 Aralık 2014; 15:28:10 >

• nc39 kullanıcısına yanıt
    Yapan var bunun için dışarıda bir çıkış gerekmiyor ama ekranın arkasında bir çıkış gerekiyor bizim araçta bu parçada yok, önce goruntü almaya yarayan parçayı sonra bunu takmak gerekiyor. Sahibindende ararsanız montajda yapanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V40 'ın arka kapıları açıldığında kapı üzerinde kalan yağmur suyu koltukları ıslatıyor,servis tasarımdan kaynaklanabileceğini söyledi.kapı kapılı iken herhangi bir su alma yok. bunun gibi sorun yaşayan varmı?
  • bu bende de oluyor direk yagmur damlasi koltugun ustune dusuyo kapidan

• Arkadaşlar navigasyon ve geri görüş kamerası olmayan araçlarınız için herhangi bir çözüm mevcut mu? Sonradan bu uygulamaları yaptıran var mı maaliyeti nedir nerede yapılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglaronur

Arkadaşlar navigasyon ve geri görüş kamerası olmayan araçlarınız için herhangi bir çözüm mevcut mu? Sonradan bu uygulamaları yaptıran var mı maaliyeti nedir nerede yapılır?

geçen gün ben de aynı soruyu sormuştum. volvoda kampanya vardı. 6000 tl üzeri aksesuar alımına geri görüş kamerası bedavaydı. Sensus Touch ve Navigasyon 4400 TL idi, otomatik park etme ise 1800 lira civarı. İkisini alınca mesela geri görüş bedavaydı. Şahsen navigasyona o kadar yüksek para vermek bana çok doğru gelmiyor. En iyi tabletin 1500'lerde olduğu düşünülünce. araçlarımızdaki yazılım üzerine direkt navigasyon yüklenebilse çok da güzel olur ama volvo nedense sensus touch alımını zorunlu kılıyor, şu haliyle bile arabada film izlenebiliyor aslında sadece internete girmek için sensus touch gerekliliği de tartışılır. sistem sadece sürüşün olmadığı zamanlarda çalışıyor. herkesin akıllı telefonu da var artık.
    Dışarıdan sistem taktırmak her ne kadar mantıklı gözükse de hem garantiyi etkiliyor hem de city safety'de falan sıkıntı çıkarma ihtimali var. Şahsen city safetynin beni kurtarmışlığı var. ondan dolayı orjinal sistem almak biraz zorunlu gibi.
    Benim tavsiyem telefonu navigasyon olarak kullabilirsiniz bunun için bulduğum en mantıklı araç telefon tutucunun resmini paylaşıyorum. geri görüş kamerasının fiyatının da ucuzlamasını beklemek kalıyor.
     Volvo V40: Ve O Sensin

• Sorduğum soruyu bir sahibinden satıcıya sordum (ilanı var) navigasyon-usb-geri görüş için 950 avro diyor. Tabi garanti soru işareti ama paylaşmak istedim . Sizler ne dersiniz?
  • Merhaba ben de dün aranıza D2 powershift titanyum gri V40 ile dahil oldu. premium donanıma ilave olarak 7inc ekran var araçta. şimdilik aracın özelliklerini tam çözemedim. zamanla inşallah
  • Arkadaşlar merhaba 1,6 180 bg güncel yakıt tüketimlerinizi paylaşırmısınız rica etsem..

saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglaronur

Sorduğum soruyu bir sahibinden satıcıya sordum (ilanı var) navigasyon-usb-geri görüş için 950 avro diyor. Tabi garanti soru işareti ama paylaşmak istedim . Sizler ne dersiniz?

bence garantiyi yüzde yüz bozar çünkü elektrik sistemine müdahale var. city safety vb özelliklere negatif etkisini de düşünmek lazım. yeni kampanya olursa paylaşımı burada yapalım

• @neilblack, hayırlı olsun, kazasız sürüşler

@Bay KospiR, Ankara şehir içi sabah gidiş akşam geliş, orta halli trafik (ortalama sürat 35km) ve kış lastiği ile beraber 8.4lt (100 km)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unusuall

@neilblack, hayırlı olsun, kazasız sürüşler

@Bay KospiR, Ankara şehir içi sabah gidiş akşam geliş, orta halli trafik (ortalama sürat 35km) ve kış lastiği ile beraber 8.4lt (100 km)

Güzelmiş, kazasiz belasiz surusler dilerim. Nasıl 180bg hakkini veriyor mu arac yoksa biraz daha atik olabilirdi mi dersiniz ?

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.