Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (180. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.822
Cevap
113
Favori
671.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bdurmus

v40 baktıktan sonrada kusurabakmayın golf alınmaz en azından benim içime sinmez yani

Golf u küçümsemeyin hocam. Torpidoda kullanılan kapı içlerinde kullanılan Süet kaplamalar v 40 da yok. Bazı yerlerde v 40 dan kaliteli diyebilirim. Yarında Arkas a gidecegim. Orada da fiyat olarak amacıma ulasamazsam golf siparisi vereceğim. Golf iyi araçtır ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 207m kullanıcısına yanıt
    bahsettiginiz torpido ici kaplama suet degil suetin dokunma hissini veren daha ucuz bir malzemedir, ic malzeme olarak v40 ile yarisamaz ama golf resat altini gibidir, alani satarken uzmez bizim halkin vw golf ve jetta sevdasindan :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: razi5000

bahsettiginiz torpido ici kaplama suet degil suetin dokunma hissini veren daha ucuz bir malzemedir, ic malzeme olarak v40 ile yarisamaz ama golf resat altini gibidir, alani satarken uzmez bizim halkin vw golf ve jetta sevdasindan :)

Valla V40 da o da yok :) ama genel anlamda V40 in malzeme kalitesi çok iyi. Ona diyecek lafım yok. R design in koltukları falan cidden efsane. Bir üst segmentte bile bu kadar rahat hissettiren koltuklar zor bulunur. Arabayi cidden çok beğendim. Yarın kararımi vereceğim. Golf e yakın bir fiyat verirse alırım gibime geliyor. Satış temsilcisine bu beklentimi telefonda ilettim. Buraya gelin hallederiz dedi :)

• Arkadaşlar v40 alma arifesindeyim, aracı dün test etme şansım oldu. Öncelikle araç güvenli bir sürüş sağladığını hemen hissettiriyor, bu yönüyle aracı çok beğendim. Ancak aklıma takılanlar da oldu. Bana mı o an öyle geldi ya da ben mi kafamda büyüttüm bilemiyorum ama araç beklentimin üzerinde içeriye ses alıyor, sesten kastım yüksek hızlarda (140-150) oluşan rüzgar sesi, kısmen motor sesi. Bu sınıftaki dizel motora sahip bir araç için bu durum normal mi? Lütfen beni aydınlatın, bu arada Premium donanım için 86.000 lira fiyat aldım, kafamdaki soru işaretlerini giderirsem hemen gidip alış-verişi bitirmeyi düşünüyorum. Önerileriniz olur mu?
  • ahmetozturk20 A kullanıcısına yanıt
    Maalesef yüksek hızlarda bir rüzgar sesi duyuluyor. Rüzgarın şiddeti yüksek ise, ses alma olayı daha düşük hızlarda da başlıyor (110 - 120 km/s gibi). İlk başta ben de yadırgadım. Şu anda umursamıyorum veya keyif veren müzik sistemi sayesinde o sesi duymuyorum. Bir d2 kullanıcısı olarak dizel motorun sesi beni hiç rahatsız etmedi. İçeriye gelen sesini çok yüksek bulmadım açıkçası. Bana soracak olursanız, fazla vakit kaybetmeyin derim.

Şimdiden keyifli sürüşler dilerim.
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Şaka bir yana , Golf iyi bir araçtır ama V40=golf+1 şeklindedir. Bu "+1" şekli konfor olsun , donanım olsun , güvenlik unsurları olsun vb. devam eder. Paraların kolay kazanılmadığı bu günlerde alacağınız araçtan nasıl haz alacağınızı da işin içine katarak değerlendirme yapın derim.
  • Herkese iyi forumlar

Biraz önce v40 premium otomatik vites için görüşme ve test sürüşü yaptım.

Yorumlarımı yazayım test sürüşünden.

- Koltuk kavrama, malzeme kalitesi ve aracın yere basması çok hoşuma gitti
    - tuş takımları ve vites kolay ulaşılabilinir seviyede konumlanmış
    - 120 km de rüzgar sesi almaya başladım
    - gaz tepkimelerinde yeterli cevabı aldım otomatik olmasına rağmen
    - start stop hiç rahatsız etmedi trafikte
    - 7" ekran göze hoş ve dolu geldi ama alacağım araç 5" ekran -- Bu konuda kararsız kaldım
    - Dar arka cam dizaynı dolayısıyla bu aracaı park sensörsüz almak çok mantıklı değil
    - Ses sistemi kalitesi çok hoşuma gitti

Alırken nelere dikkat etmek lazım gibi konularda bir eklemeniz var mıdır ?
    Yada kesinlikle şu opsiyonu alın derseniz onu da dinlemek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dgnkr

Şaka bir yana , Golf iyi bir araçtır ama V40=golf+1 şeklindedir. Bu "+1" şekli konfor olsun , donanım olsun , güvenlik unsurları olsun vb. devam eder. Paraların kolay kazanılmadığı bu günlerde alacağınız araçtan nasıl haz alacağınızı da işin içine katarak değerlendirme yapın derim.

Teşekkür ederim. Akşam üzeri bayiye gidiyorum. Bakalım neler olacak :)
  • Arkadaşlar volvo da hala yeni kampanya yok Aralık ayına girmemize rağmen. Ben R-Design+R-pack+Base paket +Hız sabitleyici düşündüm. Genelde verilen fiyatlar 93500 tl civarında. Ne dersiniz 90000 e fiyat yaklaşır mı ? Diğer düşündüğüm araç A3 sportback 1.6 tdi. Paket olarak ambiente+advance+bi xenon ön far arka led. Volvo ile aynı rakama geliyor ve audi gerçekten indirim yapmış daha önce bu arabayı alanların rakamlarına bakınca. Siz ne dersiniz bu rakamalrdaki bu Araçlara ? V40 sayfasında saçma oldu biraz bu soru belki ama :) gerçekten tarafız yorumlarınıza ihtiyacım var.

• masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    fiyat olarak karşılaştırma yapmayacağım ama ikiside pişman etmeyecek sınıfının en kaliteli iç mekana sahip araçları. dikkat çekmek derseniz rebel blue r-design bir v40 ın çektiği ilgiyi s3 bile zor yakalar, yakıt tüketimi olarak a3 nisbeten daha az yakar daha kolay satılabilir, v40 daha güvenlidir ve yol tutuşu daha iyidir sanıyorum. A3 mü v40 mı sorusunda yanıtı beklentiler verir

• 7" ve arka görüş kamerası bence mutlaka olmalı bu araç için. Özellikle 2 araç arasından geri geri yola çıkarken arkadan gelen arabaları göstermesi büyük kolaylık. Başımı arka çevirdiğim zaman görme şansım yok gibi birşey. v40lar için var mı bilmiyorum ama s60 için görmüştüm bir videoda ön görüş kamerası vardı. Bu da alınmalı derim. Görüş alanı zayıf otomobiller için büyük yardımcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkraver

7" ve arka görüş kamerası bence mutlaka olmalı bu araç için. Özellikle 2 araç arasından geri geri yola çıkarken arkadan gelen arabaları göstermesi büyük kolaylık. Başımı arka çevirdiğim zaman görme şansım yok gibi birşey. v40lar için var mı bilmiyorum ama s60 için görmüştüm bir videoda ön görüş kamerası vardı. Bu da alınmalı derim. Görüş alanı zayıf otomobiller için büyük yardımcı.

Hocam fiyatı çok yüksek maalesef. Ama sonradan takılıyor rahatlıkla. Zaten gelen arabaları bu altyapı ile getiriyorlar:)) 2500 tl gibi bir ücreti var ama çok kaliteli. Çözünürlük çok iyiymiş incelemelerde söylenen :)

Evet geri görüş kamerasını ben de aldığımda taktırdım; görüşün yetersiz olduğu alanlarda çok yardımcı oluyor :) Ön kamera da öyledir tahminen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

Arkadaşlar volvo da hala yeni kampanya yok Aralık ayına girmemize rağmen. Ben R-Design+R-pack+Base paket +Hız sabitleyici düşündüm. Genelde verilen fiyatlar 93500 tl civarında. Ne dersiniz 90000 e fiyat yaklaşır mı ? Diğer düşündüğüm araç A3 sportback 1.6 tdi. Paket olarak ambiente+advance+bi xenon ön far arka led. Volvo ile aynı rakama geliyor ve audi gerçekten indirim yapmış daha önce bu arabayı alanların rakamlarına bakınca. Siz ne dersiniz bu rakamalrdaki bu Araçlara ? V40 sayfasında saçma oldu biraz bu soru belki ama :) gerçekten tarafız yorumlarınıza ihtiyacım var.

bugün radyoda, herkes V40 lansın diye dizel otomatik V40 lar 80.600 tl den başlayan fiyatlarla diyodu ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

Arkadaşlar volvo da hala yeni kampanya yok Aralık ayına girmemize rağmen. Ben R-Design+R-pack+Base paket +Hız sabitleyici düşündüm. Genelde verilen fiyatlar 93500 tl civarında. Ne dersiniz 90000 e fiyat yaklaşır mı ? Diğer düşündüğüm araç A3 sportback 1.6 tdi. Paket olarak ambiente+advance+bi xenon ön far arka led. Volvo ile aynı rakama geliyor ve audi gerçekten indirim yapmış daha önce bu arabayı alanların rakamlarına bakınca. Siz ne dersiniz bu rakamalrdaki bu Araçlara ? V40 sayfasında saçma oldu biraz bu soru belki ama :) gerçekten tarafız yorumlarınıza ihtiyacım var.

bugün radyoda, herkes V40 lansın diye dizel otomatik V40 lar 80.600 tl den başlayan fiyatlarla diyodu ....

Valla bugün aldığım fiyatta yüzde 6 bile indirim yoktu. Resmen yüzde 5 gözüküyordu liste fiyatına göre. Sanırım a3 veya golfe kayacağım. Hem 2. El tehlikesi hemde yaptıkları indirimin beni tatmin etmemesi yüzünden. Ama Allah için konsol haricinde ( benim tarzım değil yanlış anlaşılmasın) araba çok güzel. Alan herkese hayırlı olsun :)

hocam a3 güzel araba ama golf yerine
    hazır 83600 e bırakıyolarken 116d yi de bi değerlendirin..xenon ve geri görüş kameralı, 60 bin km bakım paketli
  • quote:

hocam a3 güzel araba ama golf yerine
    hazır 83600 e bırakıyolarken 116d yi de bi değerlendirin..xenon ve geri görüş kameralı, 60 bin km bakım paketli

Hocam manuel olmasa değerlendirilirdi haklısın ama manuel iste . Manuel arabadan nefret ediyorum ben :( Arabanın makyaj yemeside ekstra. Hoş yemese bu fiystlara da vermezler ya :) benzinlisi (136 beygirlik, otomatik ) kaça alınır sizce? Onunda benzin tüketiminden korkuyorum :( şu an Aklımda olan araç 1.6 tdi a3 sportback . Araç ambiente, advance paket ve ilner xenon arkalar led far. Fiyat 94500 tl. Siz olsaydınız napardınız?

tabi konusuna bi bakmak lazım ama ben benzinli otomatikle 116d aynı fiyat diye biliyorum...
    manuelden nefret ediyosanız almayın zaten... benzin tüketimi mesafe ve ort hıza göre değişir ama 7-7,5 gibi değerleri yakalayanlar hep ortalama hızı 45 ve üstü olanlar, pek şehir içi sayılmaz...
    Audi dizel otomatik, güncel kasa ve kasa bile değiştirse bambaşka bi araca dönüşmüyo küçük oynama yapıyolar (bu bi avantaj)
    kaldı ki 94500 çöpe atmıyosunuz, audi her daim audi, arabadan zarar etme devri eskidenmiş
    hiç beğenmezseniz içinize sinmezse (ki audiyi beğenmeyen adamı döverler) 2 yıl biner 95 bine satarsınız

ben golf yerine 116d önerdim (otomatik istediğinizi bilmeyerek), yoksa audi-116 kıyaslamasında audi.
    ayrıca Volvo adam gibi indirim yapmazsa kesinlikle almayın...kaliteyi bilmem de audi-volvo arasında en azından türkiyede kesinlikle bi imaj farkı var
  • quote:

tabi konusuna bi bakmak lazım ama ben benzinli otomatikle 116d aynı fiyat diye biliyorum...
    manuelden nefret ediyosanız almayın zaten... benzin tüketimi mesafe ve ort hıza göre değişir ama 7-7,5 gibi değerleri yakalayanlar hep ortalama hızı 45 ve üstü olanlar, pek şehir içi sayılmaz...
    Audi dizel otomatik, güncel kasa ve kasa bile değiştirse bambaşka bi araca dönüşmüyo küçük oynama yapıyolar (bu bi avantaj)
    kaldı ki 94500 çöpe atmıyosunuz, audi her daim audi, arabadan zarar etme devri eskidenmiş
    hiç beğenmezseniz içinize sinmezse (ki audiyi beğenmeyen adamı döverler) 2 yıl biner 95 bine satarsınız

ben golf yerine 116d önerdim (otomatik istediğinizi bilmeyerek), yoksa audi-116 kıyaslamasında audi.
    ayrıca Volvo adam gibi indirim yapmazsa kesinlikle almayın...kaliteyi bilmem de audi-volvo arasında en azından türkiyede kesinlikle bi imaj farkı var

Aynen hocam Dediğiniz gibi imaj farkı var. Birde 2. El sıkıntısı üstüne Bakım maliyetleri fazla. Üstüne fazla yakıyor dizeli a3 e göre . Birde a3 dizel daha performanslı d2 ye göre :) üstüne bu aracı 10000 tl ye bile vermiyorlarmış yazın. V40a bakıyorum indirim çok az. Ne anladım ben Aralık ayında araç almaktan. 2015 de bu fiyata alamayacağımı çok iyi biliyorum a3ü. Ama v40 da boyle bir tehlike yok. Tek avantajı araç dolu a3 e göre. Şık da redel mavili bir r-Design v40. Hayırlısı artık :)

• Sonunda bende V40'ıma kavuştum. 2014 model V40 D2 Advance satın aldım. Daha 1 aylık. DRL ile beraber farlar yanabiliyor mu? Bir ayarı mı var ? Bende sadece farlar yanıyor karanlıkta.

DRL ve farlar beraber yanabiliyormu karanlıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renatgad -- 3 Aralık 2014; 23:06:45 >
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.