Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.801
Cevap
113
Favori
649.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benimde şu an itibarı ile çözüldü bekledikten sonra.inşallah bi daha olmaz.teşekkürler.
  • warland kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey tespit edilse, illa ki serviste söylenirdi. Aracı alel acele de almadım, hatta bir arkadaşımla beraberdik; elektrikçi usta bize uzun uzun anlattı navigasyonla ilgili konuştuk hatta usb belleğe navigasyonun manuellerini yükledi, sitesinden yazılımın nasıl güncelleneceğini falan gösterdi sağolsun. Denedik, baktık falan ilgi alaka yine gayet iyiydi. Başkaları da geldi konuştuk vs. Ama o kadar süre boyunca hiç kimse aracında çip var falan demedi. Dolayısıyla işgüzar insanlar olduğu sürece firmalar daha çok şeyler kaybeder.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökkum


    quote:

    Orijinalden alıntı: alibulus

    Arkadaşlar herkese selamlar. Uzun araştırmalarım sonucu aradığım aracı buldum. Ve 2013 V40 CC T4 Powershift ile aranıza katıldım. Tek söylenecek söz kesinlikle mükemmel ve kendinizi güvende hissedebileceğiniz bir araç. Ne A3 ne de BMW 1 serisi. Dopdolu ve her ihtiyacınıza karşılık verebilen bir araç. İkinci el almama rağmen satın aldığım kişi aracına çok iyi bakmış. 12.000 km de temiz kullanılmış kaput ve çamurluk korumalı siyah janlı füme rengi bir V40 CC sahibi oldum. İmkanım oldukça resim kouymaya çalışacağım. Bir arkadaşımız gündüz ledleri ile far kaşlarının aynı anda yanmasını sormuştu ama cevabı gelmemişti sanırım. Bilgisi olan arkadaşlarımız yazarlarsa çok sevinirim.

    Hayırlı olsun Hocam, donanım sevıyesı ve fıyat nedır...


    Advance Paket olarak aldım. Ekstra olarak siyah mat jantlar ve geri görüş hazırlığı bulunmakta. Fiyat 75.000 / 12.000 km

     Volvo V40: Ve O Sensin




  • alibulus A kullanıcısına yanıt
    Advance paket 12 bindeki bir CC için çok güzel fiyat. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

    Fakat aracınızın rengini daha temizken ve güneşli bir günde görebilsek iyi olurdu.

    V40'a en çok yakışan renklerin başında geliyor bence.
  • Renk tam olarak hangisi ? Oldukça güzel bir kombinasyon olmuş, kazasız belasız kullanın.
  • Siz daha öncede bu konuda belirtmiştiniz zaten, ben 3-4 ay önce polestar yazılımını t3 motorlar için sorduğumda olmadığını söylemişlerdi, peki başka yerden yaptırsam dediğimde de ' servise geldiğinde kolayca tespit edilir ve motorunuz garanti dışı kalır' demişlerdi.

    Art niyet aramak istemiyorum ama üst üste gelmesi düşündürücü olmuş. Serviste neden söylenmediğini Volcar'a sormanız lazım bence, ayıp etmişler.

    Ek:İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun000 -- 19 Mart 2014; 19:43:28 >
  • onurmanduz O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, benim de sağ arka kapı o şekilde. Kafasına göre ne içerden ne dışardan açılmıyor. Araca binerken açılmıyor, 10-15 dk lık yolculuk sonrası açılıyor, sorun yokmuş gibi, veya tam tersi.

    Aracın arka kapılarını nadiren kullandığımdan servise götüremedim ama 1 ay sonra yıllık bakıma gidince söyleyeceğim.
  • unusuall U kullanıcısına yanıt
    bu tarz araçlarda bazı kronik hatalar olabiliyor.benimki bugün düzeldi.ama ilerisi için garantisi yok.araç yeni bir model olduğu için daha çok hata çıkacaktır.benimde 1 ay sonra 10.000 bakımım var ozaman bende belirticem.aslında çok problem var araçta.yakıt çok yakıyo,araç içinden çok takur tukur ses geliyo,şöför camı araba yıkandıktan sonra yada yağmurlu havalarda açılıp kapanınca titreme yapıo,aracı geri vitese takınca sağ aynam titreyerek aşağı bakıyo,daha bi sürü şey.aracımdan memnunum ama ufak tefek hatalar can sıkıyo.inşallah servis zamanı düzeltirler..
  • aşağıdaki blog dikkatimi çekti Polonyalı bir arkadaş V40'ı hakkıda paylaşımlar yapıyor

    http://www.myv40.com/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaTaDoR

    Advance paket 12 bindeki bir CC için çok güzel fiyat. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

    Fakat aracınızın rengini daha temizken ve güneşli bir günde görebilsek iyi olurdu.

    V40'a en çok yakışan renklerin başında geliyor bence.

    Aynen renk kombinasyonu çok iyi aynalar ve jantlar uyumlu oldu. Aldığım kişi komple kaput ve çamurluk koruma da yaptırmış o da bonusu oldu. Şu değişken havalar geçsin güzel bir temizlik sonrası foto koyarım. Renk olarak füme rengi




  • MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    Hocam hala bir cevap bulamadım forumda. 2013 v40 cc ler için gündüz farı ve kaşların beraber yanması için ayrı bilr yazılım mı yüklettirmek gerekir serviste? Bilginiz varsa çok sevinirim. Uygulama ve fiyat hakkında.
  • alibulus A kullanıcısına yanıt
    my 2014 olarak geçen araçlarda led ve kaş beraber yanıyor. 2012 ve 2013 araçlar içinde serviste yazılım yükleniyor forumda yaptırıp kullanan arkadaşlarımız var, güzel bir görüntü oluşuyor tavsiye ederim
  • arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    fiyat hakkında bilginiz var mı acaba? Yoksa servise gidince basit bir güncelleme mi yapılıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfun000

    Selamlar,

    MY14 güncellemesini geçen hafta Evo Maslak'ta yüklettim sanırım 240 TL gibi bir fiyatı vardı.

    Kendi yazdığımın bir kısmıyla yanıt vermeye çalışayım size.
  • tayfun000 kullanıcısına yanıt
    gayet açıklayıcı oldu teşekkürler
  • arkadaşlar linkteki arkadaşın yaptığı gibi araç kamerasını kabloları görünmeyecek şekilde nasıl montajlayabiliriz? araca zarar vermeyecek şekilde elektriğini nereden çektirebiliriz?

    http://www.myv40.com/2013/07/dashcam.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arabaci_58

    arkadaşlar linkteki arkadaşın yaptığı gibi araç kamerasını kabloları görünmeyecek şekilde nasıl montajlayabiliriz? araca zarar vermeyecek şekilde elektriğini nereden çektirebiliriz?

    http://www.myv40.com/2013/07/dashcam.html

    kamera F/P si için aşağıdaki baslıgı incelemenizi tavsiye ederim :)

    http://forum.donanimhaber.com/m_74988670/f_//tm.htm#74988670




  • jonywayt J kullanıcısına yanıt
    İlginize çok teşekkür ederim ara sıra incelediğim çok faydalı bir konu ama kamera alıpta aracın camından ortasına elektrik prizine bir kablo uzanması en son isteyeceğim şey Merak ettiğim herhangi bir kamera aldığımızda benim linkini verdiğim polonyalı arkadaş gibi kabloları nasıl görünmez hale getiririz? elektriği nereden alırız?

     Volvo V40: Ve O Sensin
     Volvo V40: Ve O Sensin
     Volvo V40: Ve O Sensin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alibulus

    Hocam hala bir cevap bulamadım forumda. 2013 v40 cc ler için gündüz farı ve kaşların beraber yanması için ayrı bilr yazılım mı yüklettirmek gerekir serviste? Bilginiz varsa çok sevinirim. Uygulama ve fiyat hakkında.

    İki hafta önce yaptırdım. Fiyatı 240 TL. Çok basit bir yazılım ayarlamasıyla yapılan ve fiyatı işlevine göre gayet makul olan bir özellik olduğunu düşünüyorum. Çok şık oldu böyle.

    @tayfun000;

    Dediğiniz gibi bana yapılan bu ayıbı, bir kişi de olsa müşteriyi kaybederek az da olsa ödemiş olacaklar. Servis, bakım vs. olayları kapanmıştır benim için.

    @arabaci_58;

    Güç kablosunu döşemeye delik açarak A sütunu içerisinden geçiriyor ama bunu yapmak için titiz ve sağlam bir el becerisi gerekir. Tecrübesiz birinin altından kalkabileceğini sanmıyorum. İyi bir oto elektrikçisi cihazı gayet güzel monte eder.




  • MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim, yalnız sanırım bu uygulama da burdan paylaşıldığında servisin bizi arayayıp ''aracınız garanti dışı kaldı'' diyeceği uygulamalardan biri (!)
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.