Şimdi Ara

Volvo V40 taze bilgiler, motorlar, boyutlar vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

boyu tahmin edildiği kadar büyük değil; 4369 mm
    genişlik (aynalar dahil) 2041 mm
    aks mesafesi 2647 mm
    yükseklik 1445 mm

bagaj hacmi; 335 litre +16 litre bagaj zemininde bölme.

8 farklı motor seçeneği;

önce kötü haber: d2-powershift şimdilik yok.

d2-d3-d4 ( sırasıyla115-150-177 hp): d3 ve d4 te 0-100 hızlanmasını 0.3 saniye azaltan ve de çift kavrama olmayan bir şanzıman kullanılmış

t3-t4-t4-t5-t5, 150-180-180-213-254 hp.

enteresan bir şekilde t4 lerden biri bildiğimiz 1.6 t4, diğeri yine 180 hp ama 2.0 litre 5 silindir, maksimum 300 nm üreten bir t4

t5lerden biri 2.0 5 silindirli 214 hp yani yukarıdaki 2.0 t4'ün güçlü versiyonu, diğeri de 2.5 litre 5 silindir.

özetle 2.0 litre 5 silindir turbo yepyeni bir motor geliştirilmiş, volvo mirasına sahip çıkmış.

bekleneni veremeyen 2.0 ecoboostlardan komple vazgeçilmiş.

yaşama alanına ait ölçüler de var fakat bu veriler ergonomi gözetilmeksizin verildiği için çok manalı olmuyorlar, o yüzden yazma gereği duymadım ama arka taraf diz mesafesi olarak olmasa bile baş ve omuz mesafesi olarak sıkıntılı, bir golf değil, astra ayarında diyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 1 Mart 2012; 21:50:12 >

• Paylaşım için teşekkürler.Satış stratejisidir belki ama.S60 ve S80'de sunulan 1.6 dizel ve otomatik seçeneği ileri bir tarihte bu araçtada sunulucaktır kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 1 Mart 2012; 21:23:42 >
  • Bagajı küçükmüş ben 4,5 metre civarında bekliyordum aracı o zaman diz mesafeside istediğim gibi olmayacak benim için hayal kırıklığı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Bagajı küçükmüş ben 4,5 metre civarında bekliyordum aracı o zaman diz mesafeside istediğim gibi olmayacak benim için hayal kırıklığı oldu.

Volvo v60'ında tasarımına ve station wagon olarak adlandırılmasına rağmen bagajı çok küçük.Bagaj küçük evet hayalkırıklığı fakat eminimki bu aracın diz mesafesi sınıfının en iyilerinden biri olucaktır.F30 3 serisinden daha geniş bir diz mesafesi bekliyorum.
  • SW kavramı tarih oluyor artık. HebelehübeleWagon tarzı isimlendirmelerle SW yerine HB satmaya başladı firmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

quote:

Bagajı küçükmüş ben 4,5 metre civarında bekliyordum aracı o zaman diz mesafeside istediğim gibi olmayacak benim için hayal kırıklığı oldu.

Volvo v60'ında tasarımına ve station wagon olarak adlandırılmasına rağmen bagajı çok küçük.Bagaj küçük evet hayalkırıklığı fakat eminimki bu aracın diz mesafesi sınıfının en iyilerinden biri olucaktır.F30 3 serisinden daha geniş bir diz mesafesi bekliyorum.

Bu boyutlar ile ben çok ümid bağlamıyorum şu cenevrede bir tanıtılsın anlarız ayrıca D2 + powershift şart.
  • Şu arabaya 1.6 dizel gerçekten yakışmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alternatiflerine göre badajı nasıl, çok küçük mü? Örneğin A3,Golf, Astra ve Bmw 1 serisine göre? Yoksa Auris gibi mi?

Bir de d3 2.0 mıdır?

Motor seçenekleri çok olması iyi, fakat Türkiye'nin beklediği D2 otomatiğin başlangıçta bile olmaması kötü.
  • 60-70.000 aralığında araç alacak olanların bu aracı beklemesinde fayda var , beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Şu arabaya 1.6 dizel gerçekten yakışmaz.

Yakıştırdım oldu diyenler utansın İnsigniadan sonra bana 1.6 180 hp + powershift hayatın anlamını çözmüş bilge gibi gelirdi.
  • quote:

quote:

Yakıştırdım oldu diyenler utansın İnsigniadan sonra bana 1.6 180 hp + powershift hayatın anlamını çözmüş bilge gibi gelirdi.

2.0 5 silindir turbo alınır, paşa paşa binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Alternatiflerine göre badajı nasıl, çok küçük mü? Örneğin A3,Golf, Astra ve Bmw 1 serisine göre? Yoksa Auris gibi mi?

Bir de d3 2.0 mıdır?

Motor seçenekleri çok olması iyi, fakat Türkiye'nin beklediği D2 otomatiğin başlangıçta bile olmaması kötü.

bagaj altı bölümle beraber,golfle aynı hacime sahip, sınıfına göre normal.
  • Ayni gucte iki farkli motor sunulmasinin sebebi nedir acaba? Biri atmosferik olsa yine anlicam ama iki tane turbo motor ayni guc bana garip geldi.
  • Farklı pazarlar icin olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

2.0 5 silindir turbo alınır, paşa paşa binilir.

Ahh keşke..

• D3 1.6 litre 150 hp olsa fena olurmuş

Bence en iyisi 2.0 litre 213 hp olan t5'ten alıp uzun yıllar kullanmak.
  • Cikar cikmaz 1.6 dizel getirirlerse Turkiye ye babam icin on siralardan yerimizi alabiliriz biz de . .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.