Şimdi Ara

VOLVO V40 R-DESIGN: Kullanıcı İncelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
14
Favori
68.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaTaDoR
    .....araca ilk bakımda T4 motorlar için olan polestar yazılımını yükletmeyi planlıyorum. Bu işlem için 3000 TL fiyat aldım. Yakıt tüketimi değişmezken, araç 200 HP + 285Nm torka sahip oluyor. Sizce bu fiyata bu kazanım nasıldır? Yapmaya değer mi sizce?

Hocam naptınız, yazılım yaptırdınız mı? Geçen gün 0-100 programın Dubai'deki VOLVO etkinliğini gösterdiler. POLESTAR takımını da tanıttılar. Ayrıca şunu öğrendim, POLESTAR yazılımlar Volvo servislerinde Volvo güvencesi ile garanti bozmadan yapılıyor. Yaptırdıysanız sonuçları merak ettim..
  • Gelen yorumlardan sonra fiyat gereksiz pahalı geldi açıkçası. Şöyle 1500 - 2000 falan deseler hemen yükletirim de şimdilik ilk bakıma kadar beklemeyi tercih ediyorum.

İlk bakım da bir yılı doldurunca, yani 7 ay sonra.
  • sayın matador daha önce v40 cc testi yaptığımda çok hoşuma giden kırmızı temalı kadranın R-Design araçlarda olmadığını söylemişti satış temsilcisi ama şimdi bir sitede R-Design bir aracın fotoğraflarının içine aşağıdaki fotoğrafta eklenmiş. Bu fotoğraf r-design bir araçtan mı acaba?
     VOLVO V40 R-DESIGN: Kullanıcı İncelemesi
  • arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    Hayır bu kadran R-Design'da yok. Aynısının kırmızı yerine mavili olanı var. Aşağıdakinin aynısı:

VOLVO V40 R-DESIGN: Kullanıcı İncelemesi
  • MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    çok ilginç halbuki kırmızı fotoğrafın çekildiği aracın R-design olduğuna neredeyse eminim, araba ülkeler arası versiyon farklılıkları gibi bir durum olabilir mi? Mesela aşağıdaki videoyu 1.05 - 2.20 dakikaları arası izlerseniz R-Design araçta kırmızı temalı tft var neden acaba?

http://www.youtube.com/watch?v=w3g9i5uJwb8
    Haklısınız fakat bu araçla bilerek oynanılmış olabilir. Çünkü mesela park halindeyken de hem tampondaki drl ledler hem de fardaki kaşlar yanıyor. Ayrıca arka stoplardaki ledler de aktif olmuş bu modda. Gerçekte bu ışıkların hepsini aynı anda yakmak mümkün değil. DRL yandığında zaten arka ledler ve ön kaşlar sönüyor. Bu arka led ve kaşlar sadece farlar açıldığında ve park halinde kumandadan ışık simgesine basıldığında devreye giriyor. Fuardaki o araçta bişeylerle oynanmış çok belli.
  • MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    şimdi satıcımla konuştum 2014 model yılı olarak üretilen araçlar yani temmuzda üretime giren araçlarda sport modda mavi ekran kaldırılmış kırmızı yapılmış ve şahsen buna üzüldüm
    Mavi tema R-Design pakette iç mekanla da çok uyumlu duruyordu. Bence kaldırılması kötü olmuş, çok şık bir tema gerçekten.

Bu arada dün Bmw 320i'yi ve bugün de 520d ve Rande Rover Sport'u tarumar ettim. Beni zorlama dereceleri ise; 320i > Range > 520d şeklinde oldu. Otobanda yaşanan bu kapışmalar esnasında tedirgin olan kişilerden gerçekten özür dilerim(belki forumdan tanık olan vardır). Bu kapışmaların hepsinde ilk kıvılcım onlardan geldi, resmen tahrik edildim dayanamadım. İyi yanı, bu sayede aracın performansını ve neler yapabildiğini net biçimde görmüş oluyoruz.

Yazılımla 200HP yapınca neler olacak merak ediyorum, ara hızlanmalarda hissedilir bir iyileşme bekliyorum.

• aH birde şu benzini çok yakmasa :P
  • Volvo bir bmw degil dolayisiyla daha ucuz olmak zorunda...sirf kombinesi daha uygun diye fbl bir taraftar bjk den kombine alir mi? Siz istediginizi soyleyin , kullanici daha ucuz diye tercih etmek zorunda degil. Ayrica Focus platforrmunda bir araca 45 bin dolar inanilmaz kazik... 45 bin dolara Amerikada full Camaro alirsin, kalkip burada ucuz diyip adami hasta etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Amerikada camaronun vergisi ''0'', yazıyla sıfır. bu aracın %40 ötv'si bir de buna ek %18 kdv'si var araç fiyatlarını karşılaştırıken başka ülkeyle yapmak saçmalık. Golf platformunu, motorunu, şanzımanını kullanan A3'te neredeyse 50.000 dolar orta halli bir donanımla. Bunlar ucuz araçlar değil kesinlikle katılıyoeum, ülkemizde araba almak için dünyadaki en kötü yerlerden biri belki arma karşılaştırma yaparken nedenleri göz önüne almak gerekiyor
  • benim anlamadığım o cam tavan 4790 tlilk açılmıyor mu yani?(spor konumda vs şeklinde bile)
  • brifing B kullanıcısına yanıt
    Sabit bir şekilde büyük bir cam tavanı var. Tavan camı hiçbir hareket yapmıyor. Sadece güneş rahatsız ediyorsa altındaki perde elektrikli olarak kapatılabiliyor. Evet bu opsiyonun fiyatı gerçekten çok ama çok fazla.
  • peki hocam normal sunroof var mı opsiyonlarda?
  • brifing B kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Tek opsiyon bu sabit cam tavan.
  • Daha golfle fiyatı eşitlenecek acele etmeyin :-)) O zaman bile birçok kişi golf tercih edecek ahanda yazıyorum:-))
  • Fiyatların aynı olması durumunda V40 yerine Golf'ü tercih edecek bir kişi bile olmaz-olamaz. Bunun aksini söyleyen ancak VW fanı olabilir baska izahını bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt
    üslup bu sayfalara yakışmayan bir üslup.
    Adamı hasta etmeyin filan.
    İsteyen istediğini yazar kimse size soracak değil.
    Burası Amerika da değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Volvo bir bmw degil dolayisiyla daha ucuz olmak zorunda...sirf kombinesi daha uygun diye fbl bir taraftar bjk den kombine alir mi? Siz istediginizi soyleyin , kullanici daha ucuz diye tercih etmek zorunda degil. Ayrica Focus platforrmunda bir araca 45 bin dolar inanilmaz kazik... 45 bin dolara Amerikada full Camaro alirsin, kalkip burada ucuz diyip adami hasta etmeyin

hep aynı saçma sapan camaro örneği

Amerikada mı yaşıyorsun sen de geçip amerikadan örnekler veriyorsun.

v40 ın rakibi audi a3 bunu anlayamıyor musun gerçekten

durum böyle olunca da Volvo nun fiyatı ucuz kalıyor

hasta ettim kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Mavi tema R-Design pakette iç mekanla da çok uyumlu duruyordu. Bence kaldırılması kötü olmuş, çok şık bir tema gerçekten.

Bu arada dün Bmw 320i'yi ve bugün de 520d ve Rande Rover Sport'u tarumar ettim. Beni zorlama dereceleri ise; 320i > Range > 520d şeklinde oldu. Otobanda yaşanan bu kapışmalar esnasında tedirgin olan kişilerden gerçekten özür dilerim(belki forumdan tanık olan vardır). Bu kapışmaların hepsinde ilk kıvılcım onlardan geldi, resmen tahrik edildim dayanamadım. İyi yanı, bu sayede aracın performansını ve neler yapabildiğini net biçimde görmüş oluyoruz.

Yazılımla 200HP yapınca neler olacak merak ediyorum, ara hızlanmalarda hissedilir bir iyileşme bekliyorum.

Merakımdan soruyorum. 520d son kasa mıydı?

Volvo V40 R Design kullanmadım hiç fakat BMW hakkında bilgilerim var. 0 dan 100 Km ye 7.9 saniye de ulaştığı yazıyor. 380 Nm tork değeri var. Bastınmı giden bir araba tabiri caizse.

Sizin aracın değerleri nedir acaba? Merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.