Şimdi Ara

Volvo S70 - 2000 Model Aku Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Volvo s70 2000 model arabam var amerikada yasiyorum burda 1000 $ aldim ,
    200 bin miles yapmis 1 araba motoru saglam durumda , rot balans sorunlarim var :)

neyse konuya giricem gecen gun torpido gozu acik kalmis ve yanan isik nedeniyle aku komple bitmisti ,

arkadasimin arabasi yardimiyla sarj ettik bir 30 dk ardinda araba calisti ve 1 hafta kullandim ,

hafta sonu 2 gun kullanmamistim arabayi ardindan bu sabah kullanmak icin anahtari cevirdigimde isiklarin ve gorsel isiklarin cok az 1 sekilde los sekilde yandigini gordum mars da calismiyordu .

arabayi tekrar sarj ettim ve ise geldim su an konuyuda is yerinden yaziyorum.

aku 1.5 senelik 1 aku ,

akuyu degistirmem mi gerekiyor ?

yoksa bu tarz ariza tekrar olur mu ?

konu ile ilgili bilgili arkadaslar yazarsa sevinirim ,

yazim hatalari icin kusura bakmayin klavyem ingilizce oldugu icin boyle oldu kusura bakmayin.Volvo S70 - 2000 Model Aku Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçan Aşık -- 19 Kasım 2018; 18:18:43 >

• 2 gün yatmakla akü bitmez. Bir hafta sürekli kısa mesafede kullanmadıysanız kendini şarj etmiş olması gerekirdi.
    Önce araba çalışırken voltaj ölçümü yapıp alternatör düzgün şarj ediyor mu onu tespit edin. Eğer sağlamsa, aküyü değiştirmekten başka yapacak bir şey kalmıyor.

Ama o bir hafta sürekli kısa mesafe kullandıysanız, gerçekten bitmiş olabilir. Tamamen şarj edip tekrar denemek gerek. Sonrasında yine 2 gün yatmayla biterse akü ölmüş demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

2 gün yatmakla akü bitmez. Bir hafta sürekli kısa mesafede kullanmadıysanız kendini şarj etmiş olması gerekirdi.
    Önce araba çalışırken voltaj ölçümü yapıp alternatör düzgün şarj ediyor mu onu tespit edin. Eğer sağlamsa, aküyü değiştirmekten başka yapacak bir şey kalmıyor.

Ama o bir hafta sürekli kısa mesafe kullandıysanız, gerçekten bitmiş olabilir. Tamamen şarj edip tekrar denemek gerek. Sonrasında yine 2 gün yatmayla biterse akü ölmüş demektir.
    Selam hocam akuyu test ettirdim % 90 saglam cikti alternator sarj ediyor , tekrar sarjdan sonra su an sorunsuz kullaniyorum, bir sorun yok gibi bakalim her gun uzun uzun geziyorum. tesekkurler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.