Şimdi Ara

Volvo S60 (ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 volvo s60 alacak olsaydınız 1.6 180 bg benzinlimi tercih ederdiniz 2.0 163 bg dizel mi ve r design için yeterli paranız varsa r design alırmısınız ?
     Volvo S60 (ssli)

Volvo S60 (ssli)

Volvo S60 (ssli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bückstabu189 -- 5 Haziran 2012; 18:35:34 >

• Dizel alırım R Desing alırım paşa paşa binerim.
    Konu kapanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih7823

0 volvo s60 alacak olsaydınız 1.6 180 bg benzinlimi tercih ederdiniz 2.0 163 bg dizel mi ve r design için yeterli paranız varsa r design alırmısınız ?
     Volvo S60 (ssli)

Volvo S60 (ssli)

Volvo S60 (ssli)

Koltuklari turuncu olani alamadim ya hala icimde kaldi ::((((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• R-dizayn S40'ta daha iyi duruyor. S60'a pek yakıştıramadım nedense.
  • Şu renk şu arabaya ne kadar yakışıyor arakdaş yav.
  • Konya'da bir tane kırmızı var... Ne zaman görsem dönüp dönüp bakıyorum...
  • Vışşşşşş yanıyor valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Şu renk şu arabaya ne kadar yakışıyor arakdaş yav.

+1,bir de kırmızısı çok hoş...
  • AMG , S-Line , M , R-Desing gibi arabaya çok güzel dokunuşlar yapan paketler bu sınıftaki araçlar için olmazsa olmazım ; S60 ise R-Desingle bambaşka , sportif bir silüete bürünüyor bence , bu arada Bakır Turuncu ve Flamengo Kırmızı bu arabanın benim nezdimde en favori ve yakışan renkleri ... Keşke 1.6 180 PS 'lik motor ve R- Desing paket 75-80.000'den satılsa o zaman yerim yakacağı benzinini onun .
  • 1.6 180 hp full paket + R- design alıcan kırmızı birde sunroof olucak, yanar yanar makina.
  • hiçbiri, ekonominin dibine vurmak için 1.6 drive alırdım
  • 1.6 180 hp R-Desing alırdım. Performans tasarım konfor ve prestiji bir arada kullanırdım
  •  Volvo S60 (ssli)
     Volvo S60 (ssli)

Siyahı da güzel oluyor, lansman rengi metalik turuncuyu pek beğenmiyorum.İki motor arasından D3 diyorum yanılmıyorsam 5 silindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sparkling -- 5 Haziran 2012; 21:47:45 >

• Ben de s60 dusunuyordum ancak arac gitmiyor arkadas yav.... Onceki arac bmw 320d idi gerci ondan sonra tatmin etmemis de olabilir... Motoru da focus motoru imis, o nedenle vazgectim

• 2.0 rdesing

• 1.6 180hp benzinli + R Design tercih ederdim, 2.0 Dizele vereceğim fazla parada yakıt param :)
  • süper arabaya harika birşey
  • kırmızı müthiş
  • V60 1.6 benzinli R design alırdım.Liste fiyatı 99 gözüküyor ama 95 bin tl ye alınır herhalde fena bir fiyat değil 3.16 nın 92 bin tl den başladığı düşünülürse.

Volvo S60 (ssli)
  • uzunda vadede yılda yapılan kilometre ve vergi hesaba katılmalı diye düşünüyorum.
    Dizel derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLordTR -- 5 Haziran 2012; 23:49:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.