Şimdi Ara

Volvo s40 Kaza Sonrası Prosedür

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün akşam altı sularında, dikkatsiz bir bayan sürücü trafikte beklerken arabamın arkasından sert bir şekilde çarptı. Volvo kalitesini gösterdi gene ama tamponumda zedelenme 3-5 derin çizik bir kaç derin sıyrık oluştu. Tutanak işlemlerini hallettik, karşılıklı ruhsat ehliyet sigorta poliçelerinin fotokopilerini falan aldık. (Benim Trafik Sigortam - Anadolu , Karşı Tarafınki - Güneş Sigorta)Biraz önce Ankara Grup Volvo'yu aradım güneş sigorta ile anlaşmalarının olmadıklarını söylediler. Ücreti benim karşılamam gerektiğini daha sonra sigorta şirketinden para alabileceğimi söylediler. Ama bir diğer olayda tamponumu değiştirmek istediğimi söylediğimde servisim öncelikle karşı tarafın sigorta şirketinin tamponu yaptırmak isteyeceğini eğer yapılmazsa değişeceğini belirttiler.

Arkadaşlar nasıl bir yol izlemem lazım ben takıntılı bir insanım ve benim orjinal tamponum hasar gördüyse ben orjinaliyle değiştirilmesini istiyorum. Bu benim en büyük hakkım diye düşünüyorum.
    Ama gene yokuşa sürmeler başladı. Fikir ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• arkas volvo'nun güneş sigortayla anlaşması var. o şekilde daha rahat çözebilirsiniz belki.
  • mçe teşekkürler ilgin için asıl merak ettiğim soru biraz önce bir kaç görüşmem sonucu ulaştığım.

Ben Anadolu sigorta kullanıyorum.. Anadolu sigortanın bir sürü volvo yetkili servisiyle anlaşması varken sadece volvo yapan.. Ortaya karışık yapan Arkas'a (YADA BAŞKASI) gitmek zorunda bırakılmam saçma değilmi (Sitesinde gördüğüm kadarıyla söylüyorum). Ben o adam için mi yaptırdım anadolu sigortadan sigorta poliçemi. Ben anadolunun anlaşmalı olduğu yere gidip onların çözmesi gerekmiyor mu işlemleri.
  • Öncelikle geçmiş olsun.
    Kaskonuz var ise, hasarın yapılmasını kaskodan talep edebilirsiniz. Suçlu siz olmadığınız için kaskonuz hasar bedelini Güneş Sigortadan tahsil eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MimarMhmt

mçe teşekkürler ilgin için asıl merak ettiğim soru biraz önce bir kaç görüşmem sonucu ulaştığım.

Ben Anadolu sigorta kullanıyorum.. Anadolu sigortanın bir sürü volvo yetkili servisiyle anlaşması varken sadece volvo yapan.. Ortaya karışık yapan Arkas'a (YADA BAŞKASI) gitmek zorunda bırakılmam saçma değilmi (Sitesinde gördüğüm kadarıyla söylüyorum). Ben o adam için mi yaptırdım anadolu sigortadan sigorta poliçemi. Ben anadolunun anlaşmalı olduğu yere gidip onların çözmesi gerekmiyor mu işlemleri.

açıkçası senin kaza bedelini karşı taraf ödeyeceği için ben tam olarak detayını bilemiyorum. bizim volvo güneş sigortadan kaskolu ve ben köpeğe çarpmıştım. o zaman kullanmıştık. ancak sana kolaylık olsun bu işlerle uğraşma diye arkas'a gidebilirsin demiştim. sonuçta orası da volvo servisi ve ford falan satmıyor. sadece volvo üzerine çalışıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf ekspertiz ve süspansiyon
    7 yıl önce açıldı
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.