Şimdi Ara

Volvo s40 2001 sunroof sorunu???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2001 model volvo s40 aracım var.
    Aracıma deri döşeme yaptırmak istedim ve tavan döşemesi de epey yıprandığından içi komple deri olsun diyerekten bi hata yaptım.
    Çırak bile olamayacak insanlara gözbebeğimi emanet ettim ve arabayı harap ettikleri gibi sanroof un manuel olan alt sürgüsünün ayaklarını da kırmışlar.
    kırımış olabileceği benim tahminim tabi çünkü sürgülü kapar geri gelmiyor ve rayından çıkıyor.
    Tavanı hiç görmeyin zaten içler acısı.
    Bu durumda ne yapabilirim.
    Tavanı mecburen ya yeni alacağım ya da çıkma, ama sunroof için yapılabilecek birşey var mı???
    Bu arada çıkma tavan döşemesini nereden bulabilirim???
    2001 model volvo s40 1.6 sunroof lu tavan döşemesi...

Ustaların yardımlarını bekliyorum...

Şimdiden çok teşekkürler...

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar... ???
  • http://volvocikma.blogspot.de/
    adresine bir bakın isterseniz...
  • bostancı sanayi sitesinde ankara çıkmacı var. oraya git. orada bir kazalı volvo v70 var. yakın zamanda 20 gün falan oldu galiba üzerinde iç aksam temiz. beğendiğini söyle hemen söküp veriyorlar. ben tutma kollarının kapaklarını ve kapı park lambalarını söküp aldım. kaçırma derim...
  • 2000 model V70 kullaniyorum.Araci aldigimda ayni sekilde sunroof da sorun vardi.Kocaelinde oturuyorum araci burada yapmak icin oto sanayide 400 Tl falan istediler. Daha sonrada ziyaret icin Duzce'ye gittigimde bu islere bakan bir usta buldum dosemesini ve sunroof kizaklarinin bakimini yaptirdim 80 Tl gibi bir paraya denk geldi.Sunroofu yukari dogru kalkik pozisyondayken icten akordiyon seklindeki ruzgarliklari cikarip vidalari sokersen sunroof ve altindaki ortuyu aracin disindan ust taraftan alabilirsin ve surgu kizaklari ve sunroof kizaklarini kendin kolayca kontrol edebilirsin derinin kabarmasindan dolayi sikisma olduysa eger acilan tavanin tirnaklarida kizaklardan cikmistir hassas bir sekilde yerine oturtup tekrar deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 lancer abs sorunu
    14 yıl önce açıldı
    2001 Clio Otomatik HB Problem
    3 yıl önce açıldı
    2001 model vw passat ABS uyarısı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.