Şimdi Ara

Volvo On Call?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

V40 Cross Country aracımızı bu hafta teslim alacağız. Volvo On Call uygulaması bu araçta çalışır mı? Türkiye'de bu uygulamayı kullanabilir miyiz ya da kullanan var mı? Google Play'den uygulamayı indireyim dedim ama uygulama cihazınız ile uyumlu değil diyor. Asus Zenfone 5 kullanıyorum, yeni ve güncel bir cihaz. Nasıl uyumlu değil, onu da anlamadım.

Bilgisi olan arkadaşlar bizleri biraz aydınlatırsa çok sevinirim. Çünkü bu uygulama tam da aradığım ve istediğim bir özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_1881 -- 27 Haziran 2015; 14:59:15 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volvo On Call Servisi

Volvo On Call, Volvo araç sahiplerinin araçlarına uzaktan erişmelerini ve kontrol etmelerini sağlayan bir bağlantılı araç hizmetidir. Bu servis, çeşitli özellikler sunarak araç sahiplerinin kullanım, güvenlik ve rahatlıklarını artırmayı amaçlar.

Volvo On Call Servisi Gerekli mi?

Volvo On Call servisi, tüm Volvo araçlarında standart bir özellik olarak sunulmaktadır. Bu hizmet, araç sahiplerine uzaktan kumanda, konum izleme, çalınma uyarıları ve acil durum çağrıları gibi temel özellikler sağlar. Bu nedenle, Volvo sahiplerinin araçlarının güvenliğini ve kolaylığını artırmak istiyorlarsa Volvo On Call servisini kullanmaları önerilir.

Volvo On Call Servisi Gerekli Kapatma

Volvo On Call servisini kapatmak isterseniz, bunu aracınızın bilgi-eğlence sisteminden veya Volvo On Call uygulamasından yapabilirsiniz. Ancak, bu servisin kapatılmasının araç güvenliği ve rahatlığı üzerinde olumsuz etkileri olabileceğini unutmayın.

Volvo On Call Servisi Gerekli Ne Demek?

"Volvo On Call Servisi Gerekli" mesajı, aracınızın Volvo On Call servisine bağlanamadığı anlamına gelir. Bu, servis aboneliğinizin sürmüş olması, aracınızın sinyal almadığı veya servisle başka bir sorunun olması gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Volvo On Call Türkiye Çalışmıyor

Volvo On Call servisi Türkiye'de kullanılabilir durumdadır. Ancak, servis zaman zaman teknik sorunlar veya bakım çalışmaları nedeniyle geçici olarak devre dışı kalabilir.

Volvo On Call Nedir?

Volvo On Call, Volvo araç sahiplerine aşağıdakiler gibi çeşitli özellikler sunan bir bağlantılı araç servisidir:

• Uzaktan kumanda: Aracınızı uzaktan kilitleme, kilidini açma ve çalıştırma.
    • Konum izleme: Aracınızın konumunu gerçek zamanlı olarak takip etme.
    • Çalınma uyarıları: Aracınız yetkisiz bir şekilde hareket ettirildiğinde uyarı alma.
    • Acil durum çağrıları: Bir kaza veya acil durumda yardım çağırma.
    • Uzaktan teşhis: Aracınızın sağlık durumunu uzaktan kontrol etme.

Volvo On Call Uyarısı

Volvo On Call sisteminde bir uyarı görüyorsanız, bunun anlamını anlamak önemlidir. "Volvo On Call Servisi Gerekli" uyarısı, servisle ilgili bir sorun olduğunu gösterirken, "Volvo On Call Türkiye Çalışmıyor" uyarısı servisin geçici olarak devre dışı kaldığını gösterir. Uyarılara uygun şekilde yanıt vererek aracınızın güvenliğini ve kolaylığını sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • volvo on call hizmeti türkiyede verilmediği için ve arabada donanımsal olması gereken parça mevcut olmadığı için programı kullanamıyoruz. konu hakkında volvocars a atmış olduğum maile cevaben şu şekilde dönmüşlerdir.

Sayın Bahadır GÜL,

Volvo On Call ve diğer teknolojiler ilerleyen dönemlerde Türkiye'de de
    devreye girecektir. Volvo Otomobil olarak bu konudaki tüm çalışmalarımız
    devam etmektedir. Bugüne kadar bu uygulamanın ülkemizde olmamasının ana
    sebebi, Türkiye'deki kanuni belirsizlikler ve alt yapı eksiklikleridir.
    Bu konudaki bir diğer husus ise, Volvo On Call, Türkiye'de devreye
    alınsa bile müşterilerimizin araçlarına sonradan ekletebileceği bir
    donanım olmayacaktır. Bu donanımın montajı sadece fabrika tarafından
    gerçekleştirilebilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Ürün ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Volvo Oto Line
    44 44 858

• quote:

Orijinalden alıntı: dr-atlantis

volvo on call hizmeti türkiyede verilmediği için ve arabada donanımsal olması gereken parça mevcut olmadığı için programı kullanamıyoruz. konu hakkında volvocars a atmış olduğum maile cevaben şu şekilde dönmüşlerdir.

Sayın Bahadır GÜL,

Volvo On Call ve diğer teknolojiler ilerleyen dönemlerde Türkiye'de de
    devreye girecektir. Volvo Otomobil olarak bu konudaki tüm çalışmalarımız
    devam etmektedir. Bugüne kadar bu uygulamanın ülkemizde olmamasının ana
    sebebi, Türkiye'deki kanuni belirsizlikler ve alt yapı eksiklikleridir.
    Bu konudaki bir diğer husus ise, Volvo On Call, Türkiye'de devreye
    alınsa bile müşterilerimizin araçlarına sonradan ekletebileceği bir
    donanım olmayacaktır. Bu donanımın montajı sadece fabrika tarafından
    gerçekleştirilebilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Ürün ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Volvo Oto Line
    44 44 858

Çok güzel bir özellik ama biz bu özellikten yoksunuz, üzüldüm. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

• malesef cevabı alınca bende ikinci sınıf muamelesi görmekten dolayı üzülmüştüm.
    Özellikle navigasyona hedef göndermek çok keyifli...

Orijinalden alıntı: dgnkr

Ben 3 haftalık bir bekleyişten sonra, bu hafta içinde kullanmaya başladım.
    Özellikle navigasyona hedef göndermek çok keyifli...
    Merhabalar,İzmir volcar ı aradım volvo on call halen kullanılmamaktadır Türkiye de diye bilgi verdiler siz nasıl kullanabiliyorsunuz bilgi verirseniz çok memnun olurum.Saygılar
    2016 Volvo XC90
  • dtseko D kullanıcısına yanıt
    2018 model araçlarla birlikte geleceğini bir arkadaş söylemişti.Aracınızın model yılı 2018 den eski ise Volvo On Call'ı calıştıracak donanım zaten yoktur ve bu sonradanda eklenemeyen bir donanımdır.Arkadaş kullanabildiğine göre belki servis özellikleri yok ama telefondan bazı fonksiyonları kullanma şeklinde bu hizmet başlamıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

2018 model araçlarla birlikte geleceğini bir arkadaş söylemişti.Aracınızın model yılı 2018 den eski ise Volvo On Call'ı calıştıracak donanım zaten yoktur ve bu sonradanda eklenemeyen bir donanımdır.Arkadaş kullanabildiğine göre belki servis özellikleri yok ama telefondan bazı fonksiyonları kullanma şeklinde bu hizmet başlamıştır.
    Aracım 2018 model ve donanım olarak da araçta mevcut. Tüm fonksiyonlarını da kullanıyorum. Eski araçlarda nasıl bir ekipman var bilmiyorum.
    Hayirlı olsun güle güle kullanın.Demekki o arkadaşa soylenen bilgi dogruymuş ve zaten Avrupa komisyonuda geçen yıl 2018 model yıllı tüm araçlarda bu acil çağrı sistemini zorunlu kılmıştı.Eski araclarda o donanim ve tabi özellik yok.Donanım dediğimiz aslında üzerinde sim kart bulunan bir modem,onun üzerinden yardım çağrısı yada diğer komutlar gönderiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2018 itibarıyla SPA mimarisini kullanan tüm araçlarında olacak.

XC40 yeni nesil CMA mimarisi üzerine oluşturuldu. Volvo On Call bu mimaride de yer alacak.

Ancak V40/ V40CC üzerinde hiç bir zaman göremeyeceğiz.

Ancak
    Önümüzdeki yıl sonuna doğru ilk B segment araçlarını piyasaya (C20/V20) sürmeye başladıkça, bu teknolojiye ulaşmak daha kolay olacaktır.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.