Şimdi Ara

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design... (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.517
Cevap
24
Favori
218.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erhan ve nevniyaz yazdıklarınızı okudum ve koptum öldürdünüz beni burda gülmekten
    daha dur bakalım neler ögrencez bütün özellikler bitti derken yeni bişe çıkıyor
    zaten aracı ilk geldiginde içine bi bindim uzay mekigimi arabamı belli deil ama uzay mekigini andırıyordu daha çok

hastasıyızz dedeeeeeeeeeeeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furion90 -- 4 Ekim 2012; 16:06:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

Benim tek dikkatimi çeken teyp ışığının gündüz beyaz fon olması ve akşam da kararması. Hep beyaz olsun istiyorum :)

teyip ışıgı gündüz beyaz akşam karartılımı ? o nasıl oluyor hiç dikatimi çekmedi daha açıklayıcı olursanız sevinirim
    erhan dostm sende aynısını demişsin bana bi açıklama yapın lütfen anlayamadım tam olayı
    olaya zenci kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furion90 -- 4 Ekim 2012; 16:05:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

quote:

Benim tek dikkatimi çeken teyp ışığının gündüz beyaz fon olması ve akşam da kararması. Hep beyaz olsun istiyorum :)

teyip ışıgı gündüz beyaz akşam karartılımı ? o nasıl oluyor hiç dikatimi çekmedi daha açıklayıcı olursanız sevinirim
    erhan dostm sende aynısını demişsin bana bi açıklama yapın lütfen anlayamadım tam olayı
    olaya zenci kaldım

haha hocam alemsin valla şimdi bizim alüminyum konsolun üstünde bi lcd ekran varya hani şarkıları ve radyo kanallarını klima göstergelerini gösteren. işte o ekranın arka plan ışık rengi gündüz vakti beyaz oluyor akşam vakti ise siyah oluyor. nasıl dikkatini çekmez yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

erhan ve nevniyaz yazdıklarınızı okudum ve koptum öldürdünüz beni burda gülmekten
    daha dur bakalım neler ögrencez bütün özellikler bitti derken yeni bişe çıkıyor
    zaten aracı ilk geldiginde içine bi bindim uzay mekigimi arabamı belli deil ama uzay mekigini andırıyordu daha çok

hastasıyızz dedeeeeeeeeeeeeeee

abartısız aynı yorumu arabayı alalı 3-4 ay olmuştu kadim bir arkadaşımla görüştğümde söylemişti.
    o söyleyene kadar aslında bana son derece sade geliyordu ön konsol tasarımı, zaten o minimalist tasarıma bayılıyorum ben volvonun. gerekli olan her şey var, lüzumsuz olan hiçbir şey yok .. eskilerin tabiriyle efradını cami ağyarını mani bir ön konsol / kokpit tasarımı var araçlarımızın

• hmmm tşkrlr erhan dostm bakıcam bu dedigine :D bakalım bendede oluyormu aynısı
    gündür beyaz akşam siyah hmmm
    nevniyaz dostm sana tamamen katılıyorum gereksiz saçma sapan şeyler yok ve volvolardaki teyip yeri çok ilginç zarif yapılmış arkası boşluk ilk gördüümde çok şaşırmıştım şahsen :D
  • c30 cu arkadaşlarım bişey sorayım size ? :) bendeki c30 da (2010, 1.6 drive r design)

- direksiyon biraz ağır, aldım alalı böyle; dayımdaki 2012 ford focus c max 1.6 dizelin direksiyonunu deneyince şaşırdım aradaki farka, kuş gibiydi onun direksiyonu, şehir içinde dar manevralarda büyük rahatlık.

- yolcu emniyet kemeri ikaz sesi yok! volvo deyince güvenlik akla gelir ama yolcum emniyet kemeri bağlamış bağlamamış benim volvonun umurunda değil :)

uzun zamandır bu sorular kafamda cevabını bulamadım hala.. işin garibi o kadar servise girdim çıktım hep unutuyorum sormayı oralarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet motor,sase ford focus ile ortak olabilir ama arac donanimi yani isitma sogutma elektronik ic mekan yazilim vs tamamen ford ile bagimsiz volvo urunudur :) Dolayisiyla direksiyon tepkilerinin focus ile 2 ayri arac gibi benzesmemesi oldukca normal :) Ki surus dinamikleri focus gibi olmasi volvo icin ciddi sorun olurdu :)

Yolcu emniyet kemeri otmuyor benimde dikkatimi cekti ama tercih meselesi diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEY

Evet motor,sase ford focus ile ortak olabilir ama arac donanimi yani isitma sogutma elektronik ic mekan yazilim vs tamamen ford ile bagimsiz volvo urunudur :) Dolayisiyla direksiyon tepkilerinin focus ile 2 ayri arac gibi benzesmemesi oldukca normal :) Ki surus dinamikleri focus gibi olmasi volvo icin ciddi sorun olurdu :)

Yolcu emniyet kemeri otmuyor benimde dikkatimi cekti ama tercih meselesi diyelim.

pek tatmin edici bir açıklama olmadı aslında bu cevap benim için ama yine de teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

c30 cu arkadaşlarım bişey sorayım size ? :) bendeki c30 da (2010, 1.6 drive r design)

- direksiyon biraz ağır, aldım alalı böyle; dayımdaki 2012 ford focus c max 1.6 dizelin direksiyonunu deneyince şaşırdım aradaki farka, kuş gibiydi onun direksiyonu, şehir içinde dar manevralarda büyük rahatlık.

- yolcu emniyet kemeri ikaz sesi yok! volvo deyince güvenlik akla gelir ama yolcum emniyet kemeri bağlamış bağlamamış benim volvonun umurunda değil :)

uzun zamandır bu sorular kafamda cevabını bulamadım hala.. işin garibi o kadar servise girdim çıktım hep unutuyorum sormayı oralarda.

birsürü araba var içinde emniyet kemeri var ama hayat kurtarmaz önemli olan sdce o olsaydı ztn araçları okadar para harcayarak metal çelikten yapmazlardı dimi dostm :D bide böyle düşün
    ve o araçların arasındaki model yılı farkıda önemli artk arabalar 1 yıl geçtikten sonra eskiyor teknolojiye yetişilmiyor yani :)

• benim araçtada yolcu kemerini takmasa bile ikaz sesi gelmiyor :)
    okadarınıda yolcu düşünsün :D eğer hayatı kıymetli ise ...
  • Yolcu emniyet kemeri ikaz sesi olmamasını ben de eksiklik olarak görüyorum. Hatta arabama binenler de Volvo'dan beklenmeyecek bu durum karşısında şaşırıyorlar. Neden konmamış ilginç!
  • Bendeki 2009 r-desing.

Emniyet kemeri takılmadığı takdirde ikaz sesi hiç susmuyor. Diğer arabalarda bilirsiniz, belli bi zamandan sonra kesilir. Ben de aksine sürekli öten sinir bozan bir ses :)
  • arkadaş bu emniyet kemeri takılmadığında ikaz sesi gelmemesi durumunda bir gariplik var işin içinde. zira hepiniz biliyorsunuz bende ki c30 2007 model. ve kemeri takmadığım süre zarfınca(seyahat süresi ne kadar olursa olsun) ikaz sesi geliyor. eminmisiniz ikaz sesi gelmediğine ya da bir şekilde iptal edilmediğine.çünkü 2007 model c30 da varsa bu özellik ondan sonra ki bütün modellerde vardır diye tahmin ediyorum.

edit: benden çok yaşayacaksın Cengiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 8 Ekim 2012; 9:37:33 >
  • ahahahah yok canım, uzun boylular erken veda edermiş:)
  • quote:

Bendeki 2009 r-desing.

Emniyet kemeri takılmadığı takdirde ikaz sesi hiç susmuyor. Diğer arabalarda bilirsiniz, belli bi zamandan sonra kesilir. Ben de aksine sürekli öten sinir bozan bir ses :)

benim c30 hiç aldırmıyor valla yolcu takmış takmamış kemeri umrunda değil :) 74 bin km deyim. aldığımdan beri öyle ..
    aldığımdan beri bu sorunun cevabını bulamadım işin ilginci her servise girdiğimde de unuttum aklıma gelmedi sormak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 8 Ekim 2012; 17:52:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

arkadaş bu emniyet kemeri takılmadığında ikaz sesi gelmemesi durumunda bir gariplik var işin içinde. zira hepiniz biliyorsunuz bende ki c30 2007 model. ve kemeri takmadığım süre zarfınca(seyahat süresi ne kadar olursa olsun) ikaz sesi geliyor. eminmisiniz ikaz sesi gelmediğine ya da bir şekilde iptal edilmediğine.çünkü 2007 model c30 da varsa bu özellik ondan sonra ki bütün modellerde vardır diye tahmin ediyorum.

evet erhan maalesef eminim.
    acaba donanımsal olarak var da, yazılımsal olarak mı iptal edilmiş.

hem yolcu airbag iptal düğmesi de yok sağ ön tarafta torpidonun o civarda.
    ama galiba bu opsiyoneldi de emniyet kemeri ikaz sesi olmaması gerçekten ayıp
    arabama binen yolcular bile yakıştıramıyor volvoya

• quote:

arkadaş bu emniyet kemeri takılmadığında ikaz sesi gelmemesi durumunda bir gariplik var işin içinde. zira hepiniz biliyorsunuz bende ki c30 2007 model. ve kemeri takmadığım süre zarfınca(seyahat süresi ne kadar olursa olsun) ikaz sesi geliyor. eminmisiniz ikaz sesi gelmediğine ya da bir şekilde iptal edilmediğine.çünkü 2007 model c30 da varsa bu özellik ondan sonra ki bütün modellerde vardır diye tahmin ediyorum.

Hakikaten garip bir durum. Zira benimki de 2007 Aralık ama kesinlikle ikaz sesi yok.
  • quote:

dostum benimkindede aynı durum var kemeri takmayana kadar beynini yiyor o ses şoför için ses geliyor ama yolcu koltugu için ses gelmiyor işte ilgnçtir

• arkadaşlar 2008-2009 model Volvo C30 almak istiyorum hep C30 sahibi olmayı istemişimdir.benim sorum
    C30'da yedek parça sıkıntısı varmıdır ?
    Yedek parça fiyatları çok pahalı mıdır ?
    İkinci elde çok kaybettirir mi ?

Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

arkadaşlar 2008-2009 model Volvo C30 almak istiyorum hep C30 sahibi olmayı istemişimdir.benim sorum
    C30'da yedek parça sıkıntısı varmıdır ?
    Yedek parça fiyatları çok pahalı mıdır ?
    İkinci elde çok kaybettirir mi ?

Yardımcı olursanız sevinirim

bildiğim kadarı ile cevap vereyim, güncel orta sınıf arabalardan parçası ucuz olan görmedim.
    ben bodykit yan marşipiyel değiştirmek zorunda kaldım 800 tl idi.
    bagaj sert örtü-500 tl
    tampon üzerine korum örtüsü 180 tl
    kapı eşiklerindeki c30 stickerlrı 240 (net hatırlamıyorum rakamı gerçi, yaklaşık alın siz)
    10 binde bir yetkili serviste rutin bakım 550-650 arası 1.6 dizel motor için
    yedek parça sıkıntısı pek çekmedim
    istanbulda bir yedek parça havuzu var volvonun sanırım
    orada genelde bulunuyordu istediğim parça pek yurt dışından gelecek lafı duymadım.
    vs vs
    şimdilik aklıma gelenler bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.