Şimdi Ara

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design... (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.517
Cevap
24
Favori
218.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YEY

16 jantli r design olmayan leylek bir c30 icin iddiali olmus :)

:)) bitirmişiniz adamı, inşallah okuyup üzülmez.

quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

acaba aracıma komple r design gövde kiti taktırmak istesem ne kadarı bulur? bir bilgisi olan var mı?

araç üretimden kalktı kit hala varmıdır bilmiyorum, 3-5 bin arası birşey olsa gerek. plastik kısmı gövde rengine de boyayabilirsiniz. Ya da kaplama yaptırıp plastik bölümleri de kaplatabilirsiniz.

Birkaç sene önce üretimden kalmış bir mavi var ben aracı alırken o mavi ile titanyum arasında kalmıştım. Gerçekten süper bir renk, siyah ızgara ile daha da hoş duruyor.

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design...

bir de mat renklerden şöyle grimsi bir renk var çok beğeniyorum, bence protacdaki tüm fotoğrafları bir inceleyin renk seçimi için

• quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

quote:

acaba aracıma komple r design gövde kiti taktırmak istesem ne kadarı bulur? bir bilgisi olan var mı?

araç üretimden kalktı kit hala varmıdır bilmiyorum, 3-5 bin arası birşey olsa gerek. plastik kısmı gövde rengine de boyayabilirsiniz. Ya da kaplama yaptırıp plastik bölümleri de kaplatabilirsiniz.

Birkaç sene önce üretimden kalmış bir mavi var ben aracı alırken o mavi ile titanyum arasında kalmıştım. Gerçekten süper bir renk, siyah ızgara ile daha da hoş duruyor.

bir de mat renklerden şöyle grimsi bir renk var çok beğeniyorum, bence protacdaki tüm fotoğrafları bir inceleyin renk seçimi için

üstadım bu resimle bitirdiniz beni gerçekten. gördüğüm en orjinal ve en şık c30lardan birisi.

3-5 bin benim için çok geldi açıkçası gerçekten piyasası bu olabilir fakat ben daha çok 2000bin civarı birşeyi kafamda tasarlamıştım. jantlarıda ardından siyah yada bu mavideki gibi gri yapmayı düşünüyorum. ama baya masraflı çıkacak heralde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

quote:

üstadım bu resimle bitirdiniz beni gerçekten. gördüğüm en orjinal ve en şık c30lardan birisi.

3-5 bin benim için çok geldi açıkçası gerçekten piyasası bu olabilir fakat ben daha çok 2000bin civarı birşeyi kafamda tasarlamıştım. jantlarıda ardından siyah yada bu mavideki gibi gri yapmayı düşünüyorum. ama baya masraflı çıkacak heralde.

Evet bayernli arkadaş aracını çok şık yapmış gerçekten, siyah ızgara da çok şık duruyor. Body kit için Volcar yedek parça müdür Levent beyden fiyat alabilirsiniz. Belki ellerinde falan kalmıştır, uygun bir fiyata bırakırlar.

• bugun iş çıkışı bir arayıp görüşeyim kendisiyle. umarım uygun bir fiyat çıkarabilirler benim için tabi ellerinde kaldıysa eğer.
  • Parcalar orjinal yedek parca kategorisinde oldugu icin maliyetine dahi verseler cok iyi rakamlar cikmayacaktir..Euroda aldi basini gitti..
  • Erhan,

Serviste ne olursa olsun çok pahalıya patlayacağını düşünüyorum. Dışarda yaptıran yerler var mı acaba araştırmak lazım. Bulursan çok daha ucuz olacağına eminim. Bu arada yaptırırsan arabana aşık olursun, haberin olsun :)

Bu arada bende volvonun orjinal 5 kollu 18" jantından istiyorum. 1, 2 sene içinde aracı satmazsam kesin alırım. Tabi birde yay :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrepocu -- 25 Eylül 2012; 19:59:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

quote:

Not 3: Yukarida 2.5 litreden falan bahsedilmis ama anlik olarak 2.5 falan gormek o aracin 2.5 litre tukettigi anlamina gelmiyor maalesef :) Basit bi hesapla eger ortalama 2.5 litre yakiyorum diyen bir babayigit varsa 1 depoya (depo 50 litre) 50 / 2.5 tan= 2000 km yapmasi gerekir ki oyle bir dunya yok :))

dostm böyle yazmıssın ama benimki anlık yakmıyor sürekli 2.5da yakıyor dememiştim zaten 2.5 ve 3.5 arası yakıyor taş çatlasın en fazla 4e çıkıyor hafif yokuslarda şehir dışından bahsediyorum ben
    ve bi anlıkta deil düşün sürekli böyle

Bu tip hesaplamalari yapmak cok zor olmasa gerek :) 1 depo 52 litre mazot aliyor dibine kadar bosalttiginizda. 3.5 litre surekli yakarsaniz 1 depoya +1450 km demek. Tahmin edersinizki bu deger c30 icin gercekci degil. Gozumle gordugum 1 depoya 1200 km var. Oda zaten 4.2 litre yapar surekli 100 km sabit hizla uzun yoldur. Sizde depoyu fulleyip, yol yapip tekrar fullediginizde gercekten yaktiginiz degerlere ulasabilirsiniz.

hmmm haklı olabilirsiniz bikeresinde izmir aliaga ilçesinden muğla köycegiz ilçesine gitmiştim gitmeden önce depoyu fullemiştim
    izmir aliaga arası 60km ztn...
    izmir muğla arası 400 civarıydı sanırım
    muğla köycegiz arasıda 60...
    köycegizden tatil beldelerine gidişimiz en az mesafesi bile gidiş geliş toplam 90km buluyordu
    1. kez tatil beldesine gidip geldik ve sonrasında başka biryere daha gittik ama depo hala full'du hiç inmemişti
    ha bu arada 80-85 arası giderim herzaman
    ve tatil beldelerinin yoluda sürekli virajlı yokuşluydu

• erhan dostm düşünce hoş ama çok pahalı
    body kit meselesine gelince ben gidip sordum volcar'a istedigim şekilde yedek parça taktırabiliyorum ve r-design modifikasyonunuda yaptırabiliyorum tabi baya bi masraflıdır
    18'lik jantlar 8milyar diye söylenmişti
    volvonun en iyi ses sistemi 13 milyar'sa jantlar niye ucuz olsunki ve bide body kit :D
    ha bu arada arabamla uğraşan kişi durmak bilmiyor aracı çizmeye devam ediyor ve 2 gün öncede ön cam'ın tam ortasını çatlatmış bilerek yapılmış birşey oldugu çok açık...
    dur bakalım daha neler yapacaklar moraller sıfır benim
  • @ohbenezor hocam altunizade yedek parça müdür Levent bey ile görüştüm parçanın ellerinde olmadığını söyledi İsveçten sipariş geçilecekmiş fiyat olarak egzos body kit ve işçilik beraber toplam 4000 tl fiyat çıkardı. indirim ne kadar yapabilirsiniz diyince maksimum 3500 olabilir dedi.

@cengiz açıkçası yetkili servis yerine dışarıda bir yerde yaptırırsam eğer kalitesiz duracağından korkuyorum açıkçası.

@furion hocam öncelikle büyük geçmiş olsun tavsiyem bi kamera sistemi kurun gece pencerenize arabanızı görebileceğiniz bir yere suçluları tespit edip savcılığa başvurursunuz. sonuçta sokak serserilerinin zarar verebilmeleri için bir ton para saymıyoruz bu araçlara. açıkçası r design lı araçları inceleyip kafayı taktıktan sonra biraz eksik gözüküyor benim araba gözüme =) umarım uygun bir yer bulabilirim.
  • Erhan disarida yapacak yerde elinde hazir custom fiberden yapacagi icin zaten yuksek fiyat cekecektir. Ve fiber oldugu icin en ufak surtmede catlamalar meydana gelir kesinlikle tavsiye etmem..

3500 eger boya dahilse fena fiyat degil. Kotu ornek olmasina ama ben zamaninda boyasiz C30 umu satmistim :) R-designlari gordukce.. 1-2 arac degisikliginden sonra tekrar r design dizele dondum
  • quote:

Erhan disarida yapacak yerde elinde hazir custom fiberden yapacagi icin zaten yuksek fiyat cekecektir. Ve fiber oldugu icin en ufak surtmede catlamalar meydana gelir kesinlikle tavsiye etmem..

3500 eger boya dahilse fena fiyat degil. Kotu ornek olmasina ama ben zamaninda boyasiz C30 umu satmistim :) R-designlari gordukce.. 1-2 arac degisikliginden sonra tekrar r design dizele dondum

boya işçilik egzos ve komple body kit dahil olduğunu söyledi bu fiyata bir de arkastan fiyat almayı düşünüyorum. e tabi bunun sonu yokki ama şimdi ben bir de buna r design direksiyon da alırım.

yalnız aklıma şöyle birşey geliyor sizlerin fikrini öğrenmek istiyorum. acaba bu parçaları ebay üzerinden sipariş ettirebilirmiyim yurt dışından. acaba gümrükte falan sıkıntı çıkar mı ki?

• quote:

@ohbenezor hocam altunizade yedek parça müdür Levent bey ile görüştüm parçanın ellerinde olmadığını söyledi İsveçten sipariş geçilecekmiş fiyat olarak egzos body kit ve işçilik beraber toplam 4000 tl fiyat çıkardı. indirim ne kadar yapabilirsiniz diyince maksimum 3500 olabilir dedi.

@cengiz açıkçası yetkili servis yerine dışarıda bir yerde yaptırırsam eğer kalitesiz duracağından korkuyorum açıkçası.

@furion hocam öncelikle büyük geçmiş olsun tavsiyem bi kamera sistemi kurun gece pencerenize arabanızı görebileceğiniz bir yere suçluları tespit edip savcılığa başvurursunuz. sonuçta sokak serserilerinin zarar verebilmeleri için bir ton para saymıyoruz bu araçlara. açıkçası r design lı araçları inceleyip kafayı taktıktan sonra biraz eksik gözüküyor benim araba gözüme =) umarım uygun bir yer bulabilirim.

Yaklaşık 10 parça bodykit var, fırın boya, montaj, valla bence 3500 çok değil. Egzoz ucu da eklenince aracın tipi oldukça değişecektir.

• quote:

quote:

Erhan disarida yapacak yerde elinde hazir custom fiberden yapacagi icin zaten yuksek fiyat cekecektir. Ve fiber oldugu icin en ufak surtmede catlamalar meydana gelir kesinlikle tavsiye etmem..

boya işçilik egzos ve komple body kit dahil olduğunu söyledi bu fiyata bir de arkastan fiyat almayı düşünüyorum. e tabi bunun sonu yokki ama şimdi ben bir de buna r design direksiyon da alırım.

yalnız aklıma şöyle birşey geliyor sizlerin fikrini öğrenmek istiyorum. acaba bu parçaları ebay üzerinden sipariş ettirebilirmiyim yurt dışından. acaba gümrükte falan sıkıntı çıkar mı ki?

Valla ebayde r desing direksiyonda var 200 dolar plus shipping idi..

Yurtdisindan gumrukte kalacaktir o kadar pahali parcalar. Kdv sini falan odeyincede tr ile ayni hesaba gelir zaten. Bence riske degmez.

Servisten alinca boyasini montajini daha uyguna yapacaklardir disaridan alip goturmene gore.. Kredi kartina taksit vs de cabasi.

• mezcardan fiyat aldım 4000tl egzos hariç dediler indirim dedim ben birşey diyemem buraya gelip görüşmeniz lazım dediler.
    @yey dostum aslına bakarsan haklısın gibi gözüküyor çunku o direksiyon 206 dolar shipping 75 dolar 300 dolar de. 560 tl yapıyor gümrükteki vergisi+işçilik neredeyse aynı fiyata geliyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 26 Eylül 2012; 16:50:52 >
  • quote:

@ohbenezor hocam altunizade yedek parça müdür Levent bey ile görüştüm parçanın ellerinde olmadığını söyledi İsveçten sipariş geçilecekmiş fiyat olarak egzos body kit ve işçilik beraber toplam 4000 tl fiyat çıkardı. indirim ne kadar yapabilirsiniz diyince maksimum 3500 olabilir dedi.

iyi söylüyorsunda bizim oturdugumuz yer arabaların park yerine bakmıyor bakan bi balkon yada pencere bile yok
    kamera konusunu konustum apartman sakinleriyle ama sonuç çıkmadı apartman sahibi yaşlı inatçının teki sanmıyorum kamera taktıracaklarını
    biri benimle iyi uğraşıyor ama kim bilmiyorum

• quote:

quote:

iyi söylüyorsunda bizim oturdugumuz yer arabaların park yerine bakmıyor bakan bi balkon yada pencere bile yok
    kamera konusunu konustum apartman sakinleriyle ama sonuç çıkmadı apartman sahibi yaşlı inatçının teki sanmıyorum kamera taktıracaklarını

yok be hocam ben eğer pencere balkon falan arabayı koyduğun yere bakıyorsa basit bi kamera ile (telefon,pc,el kamerası) ile tespit edebilirsin demek istemiştim.

• quote:

quote:

quote:

yok be hocam ben eğer pencere balkon falan arabayı koyduğun yere bakıyorsa basit bi kamera ile (telefon,pc,el kamerası) ile tespit edebilirsin demek istemiştim.

dostum anlıyorum seni ama bizim oturdugumuz daire park alanını görmüyor hiçbi şekilde o sakat işte ...
    ha bu arada YEY'in dedigine katılıyorum bu kaplama işinden vazgeç eçenlerde audi q7'de gördüm aynı kaplamayı full hemde ama iğrenç durmuştu
    birde mini couper'da gördüm biryeri çatlamış kalkmış gibiydi kaplamanın çok ufakta olsa çok dikat çekiyordu kötü duruyordu yani
    sen en iyisi yapabileceksen body kit yaptır

• selamlar, c30 almaya çok yaklaştım,konuyu inceledim genelde tüketim ortalaması dizel modellerde verilmiş.benzinli tüketim bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d16v1

selamlar, c30 almaya çok yaklaştım,konuyu inceledim genelde tüketim ortalaması dizel modellerde verilmiş.benzinli tüketim bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

benzinli derken c30 t5'tenmi bahsediyoruz ? :D
    türkiyede T5 yok sanırım yinede forumdaki öbür arkadaşlarada sormak lazım
    2.4i var onlarda tahmini 6.5-7,5 şehir arası yakar diye düşünüyorum
    ama arabanın beygir gücü ağırlıgı kaç silindir oldugu ve kaç motor olduguda önemli tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furion90 -- 27 Eylül 2012; 2:30:59 >
  • c30 1.6 benzinli modelden bahsediyorum. Sıfır değil 2. el alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.