Şimdi Ara

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design... (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.517
Cevap
24
Favori
218.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hmm dostum alıcagın aracın beygir gücünü biliyomusun peki ?
    1.6 ise fazla yakmaz bence
  • erhan senin dedigin şekilde biri aracını yaptırmış dostum al sana link
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-hatasiz-volvo-c30-1-6-dizel-r-design-81938262/detay
    ARAÇ BAYİMİZDE R-DESIGN 'E DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞTÜR. ARACA SONRADAN;

* R-DESIGN DIŞ TASARIM KİTİ

* ÇİFT EGZOZ UCU

* R-DESIGN LOGO

* R-DESIGN MAVİ RENK GÖSTERGE PANELİ

* R-DESIGN ALÜMİNYUM KAPLAMALI DERİ DİREKSİYON SİMİDİ

* ALÜMİNYUM KAPLAMALI DERİ VİTES KOLU TOPUZU

* R-DESIGN AYNA KAPAKLARI
    siteye bak orada ayrıntılı olarak görürsün adamın tel no'yu alarak nekadara yaptırdıgınıda sorabilirsin

• furion dostum teşekkür ederim ilgin için.
    telefon açtım aracı kendileri r design a dönüştürmüş ilk etapta sadece bodykit ve çift egzos için fiyat istedim. yalnız telefondaki hanımefendi zaten 3500 tl nin üzerinde olacak dedi. bir diğer handikap ise bu akça volvo denizlide. oraya gidiş dönüş arabaya kitin takılma süresi falan zor olacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

hmm dostum alıcagın aracın beygir gücünü biliyomusun peki ?

c30 üzerindeki blok, ı4 tipi, focuslarda bulunan ford motoru olduğunu biliyorum. teknik datalara aşinayım ama c30 kasasındaki ortalama tüketim değerini öğrenmem gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d16v1

quote:

c30 üzerindeki blok, ı4 tipi, focuslarda bulunan ford motoru olduğunu biliyorum. teknik datalara aşinayım ama c30 kasasındaki ortalama tüketim değerini öğrenmem gerekiyor.

haklısın dostm ford focusla motor aynı zaten yanılmıyorsam citroen ve birkaç marka ile aynı
    115beygir'dir 1.6 ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: d16v1

quote:

1.6 zetec 100 hp motor. Karisik 7.5-8 litre tuketimi var. Tabi benzinli motor sag ayagina cok bakar.Uzun yolda 6 larada duser sehir icinde 10 larada cikar..

Acikcasi dizele butce varsa benzinlisine girmeyin derim. Tork ve ekonomi keyif dizelde.
  • hocam naptın sen ya 8lt'mi ? 1.6lık 100hplik araca çok fazla değerler vermedinmi
  • daha fazlası var furion ben dizel c30 ile %90 şehiriçi kullanımla ortalamayı 8.4 yaptım. demekki oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 28 Eylül 2012; 13:37:32 >
  • quote:

hocam naptın sen ya 8lt'mi ? 1.6lık 100hplik araca çok fazla değerler vermedinmi

http://www.cars-data.com/en/volvo-c30-16-kinetic-100hp-2967/specs.html

Az soylemisim gordugun gibi sehir ici 9.3 litre teknik verisi. Karisik 7 deniyor.

Ama dizellerin sehir ici 5.3 uzun yolda 3.7 litre teknik verisi oldugunu goz onune alirsak 1.6 benzinli volvoyla 8 den asagi bisiy bekleme. Benim dizel su an istanbulda karisik sekilde 4.8 yakiyor. Ki yukarida okuduguma gore sehir ici 6.5 yakanlar var.

Sanirim senin ilk aracin olacak yada daha once benzinli arac kullanmadin. Ne alirsan al 6.5-7 litreden asagi yakan benzinli araba bulamazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: YEY

quote:

hocam naptın sen ya 8lt'mi ? 1.6lık 100hplik araca çok fazla değerler vermedinmi

http://www.cars-data.com/en/volvo-c30-16-kinetic-100hp-2967/specs.html

Az soylemisim gordugun gibi sehir ici 9.3 litre teknik verisi. Karisik 7 deniyor.

Ama dizellerin sehir ici 5.3 uzun yolda 3.7 litre teknik verisi oldugunu goz onune alirsak 1.6 benzinli volvoyla 8 den asagi bisiy bekleme. Benim dizel su an istanbulda karisik sekilde 4.8 yakiyor. Ki yukarida okuduguma gore sehir ici 6.5 yakanlar var.

Sanirim senin ilk aracin olacak yada daha once benzinli arac kullanmadin. Ne alirsan al 6.5-7 litreden asagi yakan benzinli araba bulamazsin.

hmmm anladım dostm tşkrlr bilgi için
    birşey sorayım sizin araçlar yokuş aşagi inerken gaz vermediginiz halde 0.0 yakıyormu ? araç vitesteyken...

• evet tabi aynen öyle 0.0 yazıyo ekranda, hatta vitesi boşa alınca 0.1-0.2 oluyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

evet tabi aynen öyle 0.0 yazıyo ekranda, hatta vitesi boşa alınca 0.1-0.2 oluyor :)

arkadaşlar bunu gördü ve çok şaşırdı neden şaşırdınız diğer araçlardada böyle olmuyomu sizin arabada böyle deilmi diye sordugumda hayır dediler
    boşa alınca nedense daha çok yakıyor ilginç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

evet tabi aynen öyle 0.0 yazıyo ekranda, hatta vitesi boşa alınca 0.1-0.2 oluyor :)

arkadaşlar bunu gördü ve çok şaşırdı neden şaşırdınız diğer araçlardada böyle olmuyomu sizin arabada böyle deilmi diye sordugumda hayır dediler
    boşa alınca nedense daha çok yakıyor ilginç

viteste iken arabanın ivmesinden dolayı gaz vermezseniz sıfır tüketim olur. Boşta iken rölanti çevirebilmesi için tüketim sıfır değildir ama çok azdır

• inanmıcaksınız ama arabayı 2011 şubatta almıştım daha yeni bi özellik daha ögrendim şansa bala hep ögreniyom
    aracın arkasındanda su fışkırtılıyomuş arka cama temizlenmesi için
    kendime gülüyorum paso
  • quote:

inanmıcaksınız ama arabayı 2011 şubatta almıştım daha yeni bi özellik daha ögrendim şansa bala hep ögreniyom
    kendime gülüyorum paso

ben de 2010 haziranda almıştım daha 2-3 ay önce öğrendim utandım kendimden :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

inanmıcaksınız ama arabayı 2011 şubatta almıştım daha yeni bi özellik daha ögrendim şansa bala hep ögreniyom
    kendime gülüyorum paso

aynısı benimde başıma geldi. şantiyeye gidip geldiğim için sürekli araba kir toz içinde kalıyordu. bir gün arka cam arkayı göremeyeceğim kadar kirlenmişti yolda giderken baya işkençe çekmiştim sonra dedimki kendi kendime mandalı öne çekince ön cama su sıkıyorsa acaba arkaya doğru itince arkaya da su sıkar mı? ve voilaaa en azından sileceğin temizlediği bölge tertemiz oldu

• Ben de aracı 2007 de almıştım, seneler içerisinde ilginç birkaç özelliğini keşfettim,
    hatırlayabildiğim kadarıyla;

Yağmur sensörü açık ve silecekler aktifken geri vitese takınca arka silecek otomatik olarak çalışır.
    Sunroof açıkken klima belli bir fan seviyesinin üstüne çıkmaz.
    Sürücü koltuğunun altında zarf falan koyulabiliecek bir cep vardır.
    Başka araçlarda da vardır muhtemelen ama araç camı açık bir şekilde kilitlendiğinde kapısını elinizi uzatıp içeriden açamazsınız.
    Aracı kitleyip çıktınız sonra yanlışlıkla kumandadan açtınız, kapıya ya da bagaja dokunmazsanız bir süre sonra tekrar kitler.
    CD çalar CD text destekler.
    Ön yolcu koltuk kafalığının sol kenarında ceket askısı bulunur.
    High performance müzik sisteminde 5 bant ekolayzır bulunur.
    Cam acma düğmesini cam tamamen açıkken 5 sn daha açık tutarsanız otomatik açma kapama özelliği devreden çıkar, aynı şekilde devreye alınır.
    Şu anki XC60'ımda bu şekilde yanlış hatırlamıyorsam c30da da bu şekildeydi, kontağı kapadığınızda orta konsolda sadece müzik sistemi ve telefon butonlarının ışıkları yanar, klima/havalandırma sisteminin ışıkları söner.
    Aracı valeye bırakırken anahtarla torpidoyu kitleyip metal anahtarı yanınıza alabilirsiniz.

• Benim tek dikkatimi çeken teyp ışığının gündüz beyaz fon olması ve akşam da kararması. Hep beyaz olsun istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrepocu -- 2 Ekim 2012; 22:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

Benim tek dikkatimi çeken teyp ışığının gündüz beyaz fon olması ve akşam da kararması. Hep beyaz olsun istiyorum :)

bende beyazın daha iyi olduğunu düşünürdüm fakat bi akşamüstü heralde sensörler havanın karardığını tam algılayamadımı nedir yada çok ışık vardı etrafta bilmiyorum. o ekran beyaz olarak kalmaya devam etti bir süre. sonra farkettimki o ekranın beyaz ışığı gözümü almaya başladı. yani arabanın içindeki ışık dışarıdaki ışıktan fazla olunca gözün yola odaklanması daha zor oluyor. bunu farkettiğimde bir kere daha tebrik ettim Volvoyu
  • O kadar güzelki varsın alsın gözümü napalım:)
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.