Şimdi Ara

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design... (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.517
Cevap
24
Favori
218.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adanada 2 tane c30 var,birisi premium paketli beyaz diğeri ise turuncu ve beyaz jantları var ama boş paket.Resimdeki premium paketli araca 61bin tl fiyat verdiler,çok istedim ama malesef babam tek kapılı olmaz dedi ve tutturdu bu isteğinde.Artık kendi param olduğunda alırım böyle tek kapılı birşey.Ordaki satış danışmanı çok ilgiliydi adını tam hatırlayamıyorum,kartınıda bulamadım şimdi.Benim içim gitti şahsen almak isteyen varsa durmasın 1 dakika bile :)
     Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design...

• bence 0 km alınacaksa R-Design dan şaşmamalı
  • r design body kitin fiyatı ne civardadır acaba bir fikriniz varmı Nevniyaz?
  • memeterdo resimdeki beyaz c30 hiç gzl deil bu araca yakışan tek renk siyah safir metaliktir
    ve aracın body kit'ide yok renk beyaz ama alt tarafı siyah hiç gzl olmamış çok sade
  • Öncelikle selamlar, uzun süredir c30 konusunu takip ediyorum. O sırada da sabırla temiz bir c30 arıyorum. kafamda bi takım sorular var. bunların cevabını burada bulabileceğime inandım.
    2.el için: düşük kilometreli (30-50bin) benzinli modelimi yoksa maksimum 100binde dizel modelini mi tercih etmeliyim. Ayda ortalama maksimum 500km yapıyorum,bulunduğum şehirde yoğun bir şehir içi trafiği yok.Dizel benzinli arasında ortalama 5-6 bin tl oynuyor. Bu farkı vermeye değermi.?
  • eğer yılda 10bin km den daha fazla yapmıyorsanız bence değmez. çünkü en kaba hesapla 1000km de 100 tl bile fark etse o 5 6 binlik rakamı karşılaması için 50000-60000 km yapılması gerekiyor. bu da 5 6 yıl demektir. tabi aracı değil 5 6 yıl 8-10 yıl kullanırım diyorsanız orası ayrı.

Furion90 sana renk konusunda katılıyorum beyaz aksine c30un heybetini öldürüyor gibi duruyor. gördüğüm çoğu beyaz c30da durum böyleydi gerçi hayatımda ancak 2 3 tane görmüşümdür orası ayrı fakat geçen gün bir tane gördüm beyaz c30 rdesign body kit ile makyajsız kasa olanından. açıkçası gözüme bir hoş geldi fakat sadece o araç için geçerliydi bu durum. siyahın c30un ası(i)l rengi olduğunu düşünüyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 8 Ağustos 2012; 9:07:51 >

• arkadaşlar merhaba. 2 yıldır beyaz bir c30 sahibi olmama ramen konuya daha ilk defa yazıyorum. benim aracım beyaz, r-design body kiti sonradan takılmış ve üzerinde kırmızı yeşil şeritleri olan ilginç bir araç :) birkaç soru sormak istiyorum, aracın fotoğrafını da ekliyorum ayrıca.

aranızda sonradan park sensörü taktıran var mı? yalnız orjinal olmasını istiyorum, ses aracın kendi hoparlöründen gelsin ve müzik açıksa onu kıssın çalarken gibi mesela. bu şekilde orjinal gibi yapanlar var mı, yoksa yetkili serviste ne kadar fiyat istiyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: g_cakirhan

arkadaşlar merhaba. 2 yıldır beyaz bir c30 sahibi olmama ramen konuya daha ilk defa yazıyorum. benim aracım beyaz, r-design body kiti sonradan takılmış ve üzerinde kırmızı yeşil şeritleri olan ilginç bir araç :) birkaç soru sormak istiyorum, aracın fotoğrafını da ekliyorum ayrıca.

aranızda sonradan park sensörü taktıran var mı? yalnız orjinal olmasını istiyorum, ses aracın kendi hoparlöründen gelsin ve müzik açıksa onu kıssın çalarken gibi mesela. bu şekilde orjinal gibi yapanlar var mı, yoksa yetkili serviste ne kadar fiyat istiyorlar?

aracınız gerçekten çok şık duruyor işte beyazın yakıştığı bir c30 verdiğim örnekten sonra çok güzel denk geldi. atreus jantlar ve rdesign body kit çok yakışmış.

bende bir kaç önceki mesajımda park sensörü taktırabileceğim bir yer istemiştim.yalnız ben orjinal park sensörü değil normal farklı marka bir ürün taktıracağım için sizin şartlarınıza uymuyor tabiki. servisteki fiyatları çok yüksek olur genellikle 600-1000tl arası olur diye tahmin ediyorum. o yüzden ben kendim taktırma yoluna gittim.

benimde size bir sorum olacak r design body kitin sonradan takıldığını söylediniz acaba kaça malolduğunu ve nerede yapıldığını söyleyebilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

quote:

Orijinalden alıntı: g_cakirhan

arkadaşlar merhaba. 2 yıldır beyaz bir c30 sahibi olmama ramen konuya daha ilk defa yazıyorum. benim aracım beyaz, r-design body kiti sonradan takılmış ve üzerinde kırmızı yeşil şeritleri olan ilginç bir araç :) birkaç soru sormak istiyorum, aracın fotoğrafını da ekliyorum ayrıca.

aracınız gerçekten çok şık duruyor işte beyazın yakıştığı bir c30 verdiğim örnekten sonra çok güzel denk geldi. atreus jantlar ve rdesign body kit çok yakışmış.

bende bir kaç önceki mesajımda park sensörü taktırabileceğim bir yer istemiştim.yalnız ben orjinal park sensörü değil normal farklı marka bir ürün taktıracağım için sizin şartlarınıza uymuyor tabiki. servisteki fiyatları çok yüksek olur genellikle 600-1000tl arası olur diye tahmin ediyorum. o yüzden ben kendim taktırma yoluna gittim.

benimde size bir sorum olacak r design body kitin sonradan takıldığını söylediniz acaba kaça malolduğunu ve nerede yapıldığını söyleyebilirmisiniz.

teşekkür ederim. r-design body kitsiz, alt tarafı siyah c30 ları görüyorum benim de gözüme pek güzel görünmüyorlar dürüst olmak gerekirse.

aracı 2010 yılında 2. el olarak satın almıştım. 2009 model bir araç bu. önceki sahibi bildiğim kadarıyla yetkili serviste yaptırmış, arka tarafta da çift egzoz çıkışı var. ayrıca şeritleri de önceki sahibine borçluyum. bana alıp olduğu gibi binmek düştü.

• zevkli ve italya sempatizanı bir arkadaşmış gibime geldi.
    problem olmazsa eğer 2010 yılında aracı kaça aldığınızı öğrenebilirmiyim?
  • araç 23bin km'deydi. 41bin TL'ye almıştık.
  • eğer kazası yada herhangi başka bir sıkıntısı yoksa aldığınız yıla göre gerçekten çok iyi fiyata almışsınız.
  • yetkili volvo servisin 2. el bölümünden aldık aracı. kendileriyle yakın hukukumuz da vardı yani içimiz rahat aldık. 2 yıldır da bir problemle karşılaşmadım 2 kere lastik patlatmam dışında. 18 inch jant ve ince yanakla çukura hızlı girince lastik yarılıyor ben bunu öğrendim bu araçla
  • çakirhan aracin hayırlı olsun güzel fiyata almissin kazasiz belasiz kullan :)
    aramıza yeni c30'cular katildikça benim içim daha bi hoş oluyor açıkçası
    yolda s40 s60 yada v60 xc60 vs gördüümde kardeşlerim gidiyor fln diyorum içimden seviniyorum böyle :)
    s60 geçiyo mesela ''işte abim gidio'' diyorum .d bukdr çok volvo hayranıyım yani benimki biraz hastalık gibi ama olsun :)
    senin araç full paket değil sanirim? çünki park sensörü yok dedin
    2009 model araç oldugu içinde dogal olarak r-design paketi yoktu sonradan takılması gayet dogal yani
  • arkadaşlar aracın mat siyaha boyanmasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?

http://www.flickr.com/photos/48517975@N02/6215253679/sizes/l/in/photostream/

http://www.flickr.com/photos/48517975@N02/6215253367/sizes/l/in/photostream/

linkten resmi alamadım o yüzden link vermek durumunda kaldım.

• erhan bey, en azından kaplama yapın. geri döünüşü olur. Şahsi fikrim c30 gibi kıvrımlı hatlara sahip bir aracın glossy yani parlak bir boyasının olması
  • yok hocam yapıcağımdan değil yapmaya istekliyim fakat şimdi yapmamayı düşünüyorum belki 1 2 yıl sonra o da kararımı kesinleştirdikten sonra şuan birsürü soru işareti var en azından c30 forumunda nasıl göründüğü ile ilgili işe başlayabilirim dedim.
  • ben şahsen baya beğendim. bence yakışmış. yalnız arkadaşın da dediği gibi, boyatmak değil kaplama yaptırmak mantıklı. eğer kaplama yaptırınca da aynen böyle görünecekse, ben de ilerleyen zamanlarda yaptırabilirim. hem farklı bi araca biniyormuş gibi olur, yeni bi heyecan kayat :)
  • tabiki kaplama olacak zaten boya değil. bu işi çok iyi yapan yerler var. 3m in mat siyah kaplamaları var bunlar arkası yaglı kagıt kaplı olarak geliyor ve o sökülerek ısıtma işlemi ile arabaya uygulanıyor. zamanında da gerek video gerek firma gerekse görsel olarak çok araştırma yapmıştım bu konuyla ilgili. mat siyah kaplamanın ise güzel gözükmesinden öte çok büyük handikapları var. en ufak darbede basitçe çizilebilmesi ve çok çabuk kirlenmesi. aynı şekilde yıkama işleminde de herhangi fırça yada benzeri şeyler kullanılmaksızın çok hassas davranılması gerekiyormuş.
  • çakirhan dostm ilk defa beyaz renk bir c30 beendim snn araç hoşuma gitti normalde hiç gzl olmuyordu beyaz renk ama arabanın önünden arkasına doğru uzanan mustangvari çizgiler arabaya deişik bi hava katmış oradan kurtarmış yani :)
    erhan dostm sana gelince düşünce güzel hoş ama anlattıklarına göre baya sakıncalı sakat bi işe benziyor aracın görüntüsü hoş olucak diye araca böyle şeyler yapmak mantıklı deil bence
    ben mini görmüştüm bitane üstünü kaplatmıştı tamamen bir yeri kalkmıştı kaplamanın çok ufak olsada çok göze batıyor ve açıkçası iğrenç gözüküyordu
    ayrıca c30 gibi bir araca farkli modifiyeler yapmak mantıklı gelmiyor bana
    araba oldumu orjinal haliyle olucak arabanın biyerlerini deiştirmek pek hoş olmuyor hele hele c30 gibi bir araca yazık gerçekten
    renk konusundada bir şey belirteyim ''mat'' adındanda belli sönük bir renk gerek yok siyah safir metalik c30a yakışan tek renk
    her aracın bi rengi vardır tıpkı audi'lerin modellerinde oldugu gibi audi'lere beyaz renk 10 numara gidiyor bmw'lerede aynı şekilde beyaz mercedes'lerde öyle
    her aracın bir rengi vardır
    s40'a beyaz çok iyi oturuyor mesela bunun gibi işte ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furion90 -- 11 Ağustos 2012; 20:27:03 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.