Şimdi Ara

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design... (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.517
Cevap
24
Favori
218.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlaşılan c30 cular arasında bir tek benim yakıt tüketimim bu kadar fazla ama işin garip yani sanki trafik bile olsa bu kadar olmaması gerekiyor diye düşünüyorum sizin verilerinizle kıyaslayınca. acaba başka bir sebep olabilir mi yakıt tüketiminin bu kadar yukarda olmasına. ne bileyim herhangi bir parçanın eskimiş olması ya da bozuk olması yada eksik birşeylerin olması? bu konuda fikri olanlar varmıdır acaba?

arka park sensörlerini abime taktırdım işlerimin yoğunluğu yüzünden. kuzenim zamanında bir tane sensör almış taktırırım diye fakat kullanmamış bana da hediye olarak verdi yani ben sadece işçiliğin parasını vermiş oldum. onun da fiyatını bugun öğrenir tekrar yazarım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 18 Temmuz 2012; 8:49:32 >
  • Ne yapalım hayalimiz artık V40 diyelim. Ev almayı düşünmesem hemen alacağım. 75.000 olsa bana gelişi 50 olur zaten. Eşimde istersen alırız kararını sen ver ev mi araba mı? Bu arada evimde var ama ben pek beğenmiyorum. yenisini almak istiyorum Ne yapsam kararsız kaldım. Polom vardı onuda sattım. Ev alıcağım diye ev işindede pürüz çıkınca kaldım yaya.. Şeytan diyor bekle V40 al. Ama bir yandan da ev daha mantıklı Ne yapsam bilemiyorum.
  • valla ev ve araba konusu aslında elma armutu karşılaştırmak gibi birşey araba ki hele de v40 istiyorsanız lükse giriyor fakat ev bir gereksinim bir zorunluluk. bu noktada sizin karar vermeniz lazım. eğer uzun vadede ev değiştirmeyi düşünmüyorsanız v40'ın lüksü size hayatınıza ekstra bir güzellik katabilir. fakat bu güzellik içinde gereksinimlerinizden feragat etmemeniz lazım.
  • Erhan,

Serviste orjinal taktıracaksın sandım:) Diğer türlü 30 lira falan işçilik almışlardır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

valla ev ve araba konusu aslında elma armutu karşılaştırmak gibi birşey araba ki hele de v40 istiyorsanız lükse giriyor fakat ev bir gereksinim bir zorunluluk. bu noktada sizin karar vermeniz lazım. eğer uzun vadede ev değiştirmeyi düşünmüyorsanız v40'ın lüksü size hayatınıza ekstra bir güzellik katabilir. fakat bu güzellik içinde gereksinimlerinizden feragat etmemeniz lazım.

Teşekkürler. Ocak ayına kadar kararımı veririm..
  • Herkese merhabalar

Ben fren kaliperlerine kapak almak istiyorum, araştırdım ama bulamadım. Nerden bulabilceğim hakkında bilgisi olan var mıdır?

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Herkese merhabalar

Ben fren kaliperlerine kapak almak istiyorum, araştırdım ama bulamadım. Nerden bulabilceğim hakkında bilgisi olan var mıdır?

Teşekkür ederim.

Tuning işi yapan firmalar vs de fazlaca var ancak Volvo da hub mesafesi janta genelde sıfır gibidir. kapağın uyumunu teyit ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZNTVOLVO

quote:

Herkese merhabalar

Teşekkür ederim.

Tuning işi yapan firmalar vs de fazlaca var ancak Volvo da hub mesafesi janta genelde sıfır gibidir. kapağın uyumunu teyit ediniz.

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

Ne yapalım hayalimiz artık V40 diyelim. Ev almayı düşünmesem hemen alacağım. 75.000 olsa bana gelişi 50 olur zaten. Eşimde istersen alırız kararını sen ver ev mi araba mı? Bu arada evimde var ama ben pek beğenmiyorum. yenisini almak istiyorum Ne yapsam kararsız kaldım. Polom vardı onuda sattım. Ev alıcağım diye ev işindede pürüz çıkınca kaldım yaya.. Şeytan diyor bekle V40 al. Ama bir yandan da ev daha mantıklı Ne yapsam bilemiyorum.

ben olsam direk ev alırdım araba full masraf önce ev gelir
  • quote:

Herkese merhabalar

Teşekkür ederim.

bende brembo kırmızı var ve c30 ile dehşet bir görüntü veriyor şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

quote:

Herkese merhabalar

Teşekkür ederim.

bende brembo kırmızı var ve c30 ile dehşet bir görüntü veriyor şiddetle tavsiye ederim

Bende siyah c30 um için kırmızı renk düşünüyordum. Siz nereden aldınız acaba ürünü?

• quote:

quote:

quote:

Herkese merhabalar

Teşekkür ederim.

Bende siyah c30 um için kırmızı renk düşünüyordum. Siz nereden aldınız acaba ürünü?

oto yıkamacıdan aldım onlara aksesuarcilar geliyor tanıdıgın birileri varsa oradan istedebilirsin 75-100 tl arası 1 kutusu
    eer tanıdıgın yoksa oto aksesuar satan yerlerden alabilirsin
    yanlız şunu söyliyim jant ve brembo arası çok az milimetreler fark ediyor sadece
    taktırırken iyice kontrol et ve iyice silikonlasınlar öyle yapıştırsınlar

• merhaba arkadaşlar herkese iyi haftalar
    pazar günü (biraz da mecburiyetten) artık aşınmaktan metal-metal sürtünme sesinin almış başını gitmiş olduğu
    arka fren balatalarımı değiştirdim.

özellikle sağ arka tekerden gelen bu ses yaklaşık 2 haftadır gittikçe artacak şekilde vardı, tabi ilk zamanlar ne olduğunu anlayamadım biraz daha belirginleşmesi gerekti ne olduğunu anlamam için.

nihayetinde sanayide açık bir frenci buldum (pazar günü nedeni ile servis kapalıydı, iyiki de gitmemişim yetkili servise), 80 tl ye roadhouse marka arka fren balata seti aldım (ki bu fiyat pazar olduğu için tek açık yer olan parçacı olduğunundan pazarlık yapamadan aldığım rakam) sonrasında da güvenilir bulduğum fren ustasına da 35 tl işçilik ücreti ödeyerek arka fren balatalarımı yenilemiş oldum ve tabiki ses mes kalmadı.

özetle: arka fren balatalarını değiştirdim
    marka: roadhouse (ispanya malı)
    tutar: 80 tl (balatalar) + 35 tl (işçilik) = 115 tl

10 bin km önce 290 tl fiyat alıp, 230 tl ye değiştirince havalara uçtuğum ön fren balatalarına ödediğim rakam aklıma geldikçe yetkili servislerin önünden geçesim gelmiyor.

selamlar, sevgiler herkese ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 30 Temmuz 2012; 10:24:03 >

• yetkili servis ve özel servis ile ilgili durumlar karşılaştırmalar eleştiriler s60 ve diğer konularda sıkça tartışılıyor bunun bizzat yakın takipçisiyim. kendi adıma bir problem yaşadığımda güvenilir bir özel servis ilk önceliğim olacaktır.

Verdiğiniz bilgiler için ayrıca teşekkür ederiz Nevniyaz.
  • bu arada şöyle bir sorum olacak elektriksel bir problem sanırım. sunroofu kumandadan kapatmaya çalıştığımda açıklığın ortasına kadar kapanıp sonra geri açılıyor.bu olduğu zaman takılıyor hiç kumandadan kapatamıyorum içeri girip manuel olarak kapatmam gerekiyor. bununla ilgili volvo servisleri birşey yapaiblir mi yoksa özel bir elektrikçiye mi götürmem gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

bu arada şöyle bir sorum olacak elektriksel bir problem sanırım. sunroofu kumandadan kapatmaya çalıştığımda açıklığın ortasına kadar kapanıp sonra geri açılıyor.bu olduğu zaman takılıyor hiç kumandadan kapatamıyorum içeri girip manuel olarak kapatmam gerekiyor. bununla ilgili volvo servisleri birşey yapaiblir mi yoksa özel bir elektrikçiye mi götürmem gerekir.

merhaba erhan, rica ederim.

bahsettiğin sunroof sorununa arabayı ilk aldığım zamanlarda sanırım 1-2 ay sonra hatta rastlamıştım, hatırladığım kadarıyla epey de panik yapmıştım eyvah bozdum galiba diye
    sonrasında galiba aldığım bayinin servisi ile teledon irtibatına geçmiştim.
    buna senkronizasyon sorunu deniyormuş, bana yetkili kişinin verdiği bilgiye göre çok da büyük bir sorun göstergesi değil zaman zaman sunroof senkronizasyon kaybı olabileceğini bu olduğu zaman, yaklaşık 10-15 saniye kadar kapatma düğmesini "kapalı" pozisyonda sunroof kapandıktan sonra basılı tutmamı söylemişlerdi yanlış ya da eksik hatırlıyor olabilirim. bu işlem senkronizasyonu resetliyormuş sanırım ..

ilk zamanlar buna çok dikkat ederdim, ama inan şimdi basılı tutuyorum anahtardan kapanmıyorsa tekrar kapıları açıp içeriden kapatıveriyorum pek umursamıyorum açıkcası.

• aynı sorun yeni kasa c30 larda da var demekki bir tek bende var diye üzülmüştüm bende o basılı tutma olayını bugun bir deneyeyim bakalım bir sonuç olacak mı. acaba kullanım kılavuzunda bu bilgi mevcutmudur ki
  • Arkadaslar abim zaman bulamamis park sensorunu taktirmaya bende yogundum nezamandir istanbul ici avrupa yakasinda is cikisi gidip taktirabilecegim bildiginiz guvendiginiz bir yer varmidir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum senin sunfroof sorunu bendede olmuştu bikaç sefer sonra kendiliginden düzeldi kafaya takılıcak birşey deil
    bunlar sonuçta insanoğlunun yarattıgı makineler elbette bi arızaları çıkacak
    arabana iyi bak oda sana iyi baksın
    bu arada perşembe gününden cumartesi gecesine kadar ankaradaydım kızılay'ı bilirsiniz en kalabalık yerlerinden biridir...
    ve bir trafik ışıgında yüzlerce aracın geçip gittiginide söylemeliyimki birtane dahi c30 göremedim
    birsürü araç modeli vardı ama c30 yoktu
    buda demek oluyorki c30 kullanıcıları bir efsanedir kendimi şanslı sayıyorum bu konuda
    herkesin sahip olamadıgı ve heryerde göremedigi bir aracı kullanmayı çok seviyorum :)

• quote:

dostum senin sunfroof sorunu bendede olmuştu bikaç sefer sonra kendiliginden düzeldi kafaya takılıcak birşey deil
    bunlar sonuçta insanoğlunun yarattıgı makineler elbette bi arızaları çıkacak
    arabana iyi bak oda sana iyi baksın
    bu arada perşembe gününden cumartesi gecesine kadar ankaradaydım kızılay'ı bilirsiniz en kalabalık yerlerinden biridir...
    ve bir trafik ışıgında yüzlerce aracın geçip gittiginide söylemeliyimki birtane dahi c30 göremedim
    birsürü araç modeli vardı ama c30 yoktu
    buda demek oluyorki c30 kullanıcıları bir efsanedir kendimi şanslı sayıyorum bu konuda
    herkesin sahip olamadıgı ve heryerde göremedigi bir aracı kullanmayı çok seviyorum :)

o konuda bir sıkıntımız yok zaten özel olduğumuz gün gibi gerçek zira her bakanın her binenin hayran kaldığı ve az olması dışında gerçekten orjinal bir tasarıma sahip bir aracımız var =) her baktığımda kendimi daha mutlu hissettiğim ve daha çok sevdiren bir güzelliği var

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.