Şimdi Ara

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design... (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.517
Cevap
24
Favori
218.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kapatma dügmesine iyice basılı tutman gerekiyordur belkide
  • çok denedim hocam ama o gün öyle bir arıza yaptı maleesef bir türlü kumandadan kapatamadım sunroofu en sonunda içeriden kapattım. bu sanırım yan camlarda oluşan probleme çok benziyor. benim babamın s40ında da ön yolcu koltuğunun camını açtığın zaman kapatamıyordun bir daha. elektriksel bir problem. bazen çok ucuz bir fiyata hallediyorlar bazen komple sistemin değişmesi gerekebiliyor.
  • vala ne diyim dostum allah böyle aksilikler vermesin birdaha
  • dostum srs hava yastıgı problemini hallettim sanayiye götürdüm aracı aracın direksiyonunu açtılar içindeki fiş çıkmış o yüzden bu hatayı veriyormuş fişi yerine taktı sorun haloldu servise götürmene gerek yok
  • günaydın arkadaşlar uzun zamandır aklımda bizim bu C30 konumuzun başlığını değiştirelim mi sizce ?
    aşırı süslü ve iddalı olmuş :) nasıl olsun başlığımız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 11 Temmuz 2012; 9:28:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

dostum srs hava yastıgı problemini hallettim sanayiye götürdüm aracı aracın direksiyonunu açtılar içindeki fiş çıkmış o yüzden bu hatayı veriyormuş fişi yerine taktı sorun haloldu servise götürmene gerek yok

hmm bende boş oludğum bir zaman bir ara maslağa götüreyim ozaman. bende zaten öyle çok ağır birşey olduğunu tahmin etmiyordum. hem gitmişken şu debriyaj teline de baktırırım.

@Nevniyaz
    Dostum bence başlık c30 için cuk oturmuş gibi "volvo c30" gibi bir başlık yakışmazdı bu sıradışı tasarıma sahip aracımıza. Arabada sexy kavramını yaratan Volvoya bir kez daha buradan teşekkür ediyoruz

• bencede başlık gayet güzel
    araba çok iddiali ve güzel oldugu için bu başlıgı hakediyor :)
  • Selamlar Herkese;

Bu hafta izindeydim, biraz gezdim :)

190 tl lik mazot aldım. 852 km yol yaptım, en son park ettiğimde 250 km kalan mesafe gösteriyordu. İbre de kırmızının birazcık üstündeydı.
    Mazot aldığımda ışık yanmak üzereydi. Yani kısaca 1 depoyla 950 km gidebiliyor, belki 1000 zorlanabilir.

Bu arada başlık değişmesin lütfen:)

Bu arada Erhan yaşadığın sıkıntılar için üzgünüm. Umarım maliyetli problemler olmaz.
  • peki arkadaşlar, başlığa aynen böyle devam edelim
    zaten 3-5 kişi kaldık galiba formu aktif takip eden
  • yalnız beninmki 2007 dizel. şehir içinde full depo ile 620 km yaptım. menzilde 120 km kaldı diyor. ortalama kullanım ise 8.4 gösteriyor sanırım diğer c30lara göre benimki yakıt tüketimim biraz fazla. zira 950 km ile 620 km arasında 330 km fark var ş.içi ş.dışı bu kadar fark yapmaması lazım kanımca.
  • Nevniyaz,

Gönül isterdiki kalabalık olalım, aktif olalım.. Ne yazıkki konu heyecanlılığını yitirdi. Neyse buna da şükür:)

Erhan,

8.4 dizel için yüksek bir ortalama. Performanlı kullanıyorsun sanırım. Sakin kullanırsan yakıtın düşeceğinden eminim.
  • aslında öyle çokta performanslı kullandığım söylenemez çünkü şehir içinde hele de istanbulda ne kadar performanslı kullanılabilir orası tartışılır. yaptığım dur kalklar ile bu ortalamaya geldi. fakat yine de c30 dizel için fazla olduğunu düşünüyorum. sizlerin ortalama yakıt tüketimleri nedir şuan da.

bu arada bugun arka park sensörü taktırıyorum araca malum c30umuzun muazzam bir poposu olduğu için henüz alışamadım o yüzden park sensörünün çok işime yarayacağını düşünüyoum bu süreci kısaltmada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

aslında öyle çokta performanslı kullandığım söylenemez çünkü şehir içinde hele de istanbulda ne kadar performanslı kullanılabilir orası tartışılır. yaptığım dur kalklar ile bu ortalamaya geldi. fakat yine de c30 dizel için fazla olduğunu düşünüyorum. sizlerin ortalama yakıt tüketimleri nedir şuan da.

bu arada bugun arka park sensörü taktırıyorum araca malum c30umuzun muazzam bir poposu olduğu için henüz alışamadım o yüzden park sensörünün çok işime yarayacağını düşünüyoum bu süreci kısaltmada.

benim ortalama yakıt değerleri 6.4 lerde filan geziyor galiba, öyle hatırlıyorum. arabaya geçtiğimde tekrar bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

quote:

aslında öyle çokta performanslı kullandığım söylenemez çünkü şehir içinde hele de istanbulda ne kadar performanslı kullanılabilir orası tartışılır. yaptığım dur kalklar ile bu ortalamaya geldi. fakat yine de c30 dizel için fazla olduğunu düşünüyorum. sizlerin ortalama yakıt tüketimleri nedir şuan da.

benim ortalama yakıt değerleri 6.4 lerde filan geziyor galiba, öyle hatırlıyorum. arabaya geçtiğimde tekrar bakarım

eğer öyleyse şaka gibi bir fark var. tabi siz istanbulda yaşamıyorsunuz sanırım bir de ş.dışı seyahatleriniz fazla oluyor herhalde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

quote:

eğer öyleyse şaka gibi bir fark var. tabi siz istanbulda yaşamıyorsunuz sanırım bir de ş.dışı seyahatleriniz fazla oluyor herhalde.

evet erhan aynen öyle, samsundayım ve maalesef istemesem de sık sık şehirlerarası yol yapma ihtiyacı doğuyor.

• benim şehir dışı sakin kullanımda hızlanmaları katmazsak sabit hızda 3,8-5,4 arasında geziyorum fakat şehir içi dur kalklar ve şehir dışı hızlanmaları katınca işin içine 50litreler 30 litreler giriyor dolayısıyla ortalama fırlıyor tabiki. genel olarakta şehir içinde kullandığım için ve bu şehir içi istanbul olunca böyle oldu. acaba diğer istanbul içi kullanan arkadaşların ortalamaları nasıl?
    Cengiz sende paylaşırmısın yakıt tüketim ortalamanı sanırım sende İstanbulda yaşıyorsun.
  • C30 lar kalkmasın üretimden. Hayalimde 0 almak vardı.
  • Erhan dediğim gibi şu an 5.4 gözüküyor. Ama bu şehir içi ve dışı karışık. Şu mevsimde olsa olsa en fazla 6.0 olmalı bence.

Dizel arabada hız yapmasını asla sevmiyorum. O yüzden olabildiğince ekonomik kullanmaya çalışıyorum. Yani şöyle söyleyeyim; 70 / 80 km hızda vitesim 5 de oluyor. Ayrıca kalkışlarda asla fazla gaza yüklenmem. Zaten biliyorsunuz araç en çok kalkışta yakıt yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrepocu -- 17 Temmuz 2012; 22:55:42 >
  • Bu arada Erhan park sensörünü serviste mi taktırdın? İşlem hakkında süre ve fiyat bilgisi verir misin? Düşünen arkadaşlar için faydalı olabilir.
  • secilburgaz
    ne yazıkki kalktı s40 ve c30lara elveda demenin tam zamanıdır 1 ay önce volcar'daki tanıdıkları ziyaret etmeye gittigimde orda kalan son c30'unda satıldıgını ögrendim ve üzüldüm açıkçası
    benimde hayalımda r-design 2012 model sport edition full paket c30 almak vardı ama artk onlar türkiyede yok
    benim yakıt tüketimim şehir dışında 2.5 ile 3.9 arasında
    erhanin dedigi gibi trafik çok etkiler özelliklede ist gibi bir yerde ...
    bn izmirdeyim burda bile trafık bi hayli yoğun
    birde türkiyemizin yolları yakıt tüketiminde önemli bir etken
    yabancı ülkelerin yolları düz giderken
    bizim yollar sürekli sağa sola kıvrılıyor dağ tepe tırmandırıyor
    ama adamların öyle deil her yolu düz ufak bir eğim bile yok
    yollarımızın böyle oluşu araçların yakıt tüketimini çok etkiliyor
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.