Şimdi Ara

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design... (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.517
Cevap
24
Favori
217.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekleyenlere müjde... :)) Aracımı sonunda satıyorum. 2009 model 1,6 orinocco blue renkli sport edition aracımla ilgilenenler ve ayrıntılı bilgi isteyenler bana PM atabilirler
  • Merhaba, bu konuda ilk kez yaziyorum. 4. Volvosunu eskiten bir kullanıcıyım. Eşim bir C30 istiyor. Önereceğiniz araçları değerlendirmek isterim. Balıkesdeyiz.
    s.kirgoz@beksan.com
  • arkadaşlar C30'umda ki ilginç bir sorundan bahsetmek istiyorum belki herkeste vardır ama emin değilim bu konuda ki cahilliğime verin.durum şöyle; arabaya bindiğimde 1. vitese attıktan ve gazı verdiğimde araba hareket ettikten 1 2 saniye sonra böyle motordan ya da farklı bir yerden "kılaççç"(kulağa öyle geliyor) gibi bir ses duyuyorum sanki birşeyler yerine otururmuşcasına. bu sadece 1. viteste hareketin başlangıcında ve 2. viteste oluyor. Herzaman bu sesi duyuyorum 1. vitese attığımda ve artık gerçekten sinir bozucu bir hal aldı.
    bunun sebebi ne olabilir kimsenin bir fikri var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erhan,

Sana tavsiyem bir önceki araç sahibini araman. Yapacağın aramada hesap sormadan, onda da aynı ses oluyor muydu diye sorup bilgi almalısın.

Dürüst bir satıcıysa dürüst cevap verecektir diye umuyorum.

Çok teknik bilgim yok malesef ama şanzımanda problem olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrepocu -- 29 Haziran 2012; 21:24:33 >
  • Cengiz bey,

Aracın eski sahibiyle konuştum 1000 km önce servise götürdüğünü maf sensörünü değiştirdiğini söyledi. ozaman ustada (florrya emrecan volvo servisi) aracı kullanmış ve aynı zamanda bilgisayara sokmuşlar bir problem gözükmedi dedi.
    ben arabayı gösterdiğimde de bir problem yok dediler fakat bu ses rahatsız edici bir hala aldı belki her seferinde dikkat etmeye çalışmamdan psikolojik olarak canımı sıkıyor olabilir ama madalyonun bir de öbür yüzü var gerçekten bu gelen ses şanzımanda yada başka bir yerde parçaların birbirine sürtünerek çıkardığı bir ses ise ileride daha büyük problemlere yol açabilme ihtimali var.
    o yüzden acaba 1. vitesin ve 2.vitesin başında bu tarz "çlingg" sesi duyan var mı aracında diye bi buraya yazayım dedim ama heralde sadece benim aracıma has bir durum. abim de dün aracı aldı öyle bir sesi farketmediğini söyledi ben bugun özellikle dikkat et belki anlarsın dedim ama sonucun ne olacağını bilmiyorum. ay sonunda servise götüreceğim bakalım umarım büyük bir problem değildir.

• Erhan

İlk önce şu bey'i ortadan kaldıralım:)

Benimde aklıma başka bişi gelmiyor açıkçası. Dediğin gibi mantıklı olan servise göstermek. Çok merak ediyorsan benim arabamda kontrol edebiliriz, en azından merakını gidermiş olursun.

Ayrıca bugün otogarda koşturmaca esnasında arkamı göremedim bagajın dolu olmasından ötürü, kaldırıma arkadan vurdum ve dedim tamponu bıraktık heralde. Öyle bir ses geldiki içim yandı valla. O endişe ile indim baktım ki çok şükür herhangi bir sıkıntı söz konusu değildi. Sanırım kaldırım tamponu geçip salıncaklara vurdu. Sesin şiddetli olmasının nedeni de buydu.

Herhangi bir masraf olmamasına rağmen böyle bir tecrübe yaşamakta çok acı. Allah hepimizi kazadan beladan korusun inşallah.
  • Cengiz,

bu haftasonu abime bıraktım arabayı ve ona sıkı tembihledim özellikle dikkat et bu duruma diye. 3 gün kullandı ve arabadan anlayan arkadaşlarına da göstermiş öyle bir problem yok dedi bana. Sanırım benim fazla pimpirikliğimden kaynaklanan bir olay heralde. umarım ileride bir sıkıntı yaratmaz.

Aynı nazarlık bu sabah benim başıma da geldi. 2 apartmanın garaj yokuşları yanyana fakat yükseklik farkı var. sokak ise manevra yapmak için çok dar. Bilinçsiz sürücünün teki büyük bir ticari renaultu neredeyse benim garaj girişimin yarısına kadar koymuş ben aracı döndürdüğümde tam garaj girişine sığamadım ve yandaki garaj girişine sapıp alttaki taşlara oturdum. o sürtme sesi ve oturma sesini duyduğumda içim acıdı resmen. bir de geriye çıkarken tekrar sürtme sesi ve zorlama sesi baya kötü oldu. neyse aracı 2 manevrada soktum garaja fakat bu tarz olaylar insanın canını sıkıyor gerçekten.

bir de sormak istediğim birşey var benim dikiz aynalarım elektrikli fakat her seferinde manuel olarak L R aynı anda basarak kendim kapatıyorum. acaba arabayı kilitlediğimde otomatik kapanması gibi bir ayar varmıdır?

• dostum yazılarını okudum sürekli kendini tekrarlayan ufak bi ses gelip duruyor sanırım
    ama sürekli geldigi için insani rahatsız ediyor
    ben aracı kulanırkende bi ses geliyor sürekli yanıp sönen bi ışık gibi
    kemeri taktıgımda ses kesiliyor
    belkide kemeri takmadıgın için bu sesi duyuyorsundur
    bu arada aracım volvo c30
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan850
    bir de sormak istediğim birşey var benim dikiz aynalarım elektrikli fakat her seferinde manuel olarak L R aynı anda basarak kendim kapatıyorum. acaba arabayı kilitlediğimde otomatik kapanması gibi bir ayar varmıdır?

öyle bir ayar oldugunu sanmıyorum benim araçtada aynı şekilde pilot konsolunun sol tarafındaki kapı üzerinde L R butonları ile kapanıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: irresistible333

Sevgili erhan850,
    Ben C30'u gördüğümde direkt aşık oldum. O zamanlar Volvo fiyatları hakkında da çok bilgim ve arabaya bu kadar merakım yoktu. Ulaşabileceğimi görünce ben de aylarca kafa yordum, imkanları zorladım ve aldım. Benim 2 arabam vardı ve açıkçası birini (FORD KA Collection) değiştirmem elzem değil ve hatta biraz lüks olacaktı. Ancak Aralık 2007'de C30'uma kavuşunca çok mutlu oldum.
    40'ımdan gün almaya başladığım bu günlerde geriye dönüp baktığımda, verdiğim bu tür kararların bana hep pozitif dönüşleri olduğunu görüyorum. Tabii ki hayatta denge çok önemli. Elinde avucunda ne var ne yok satıp böyle bir şey yapmak ya da ailenin, kendinin başat ihtiyaçlarını ikinci plana atıp bir çılgınlık yapmak mutsuzluk getirebilir. Optimum bir nokta her zaman vardır ve onu yakalamak çok önemli.
    Ben arabamı aldıktan yaklaşık 8 ay sonra hiç hayat tarzımda yeri olmadığı halde 2 yıl süreyle bir çok şehirlerarası seyahat yapmak zorunda kaldım. Ne kadar doğru bir zamanlamayla karar vermişim ki hepsini C30'umla güvenle, konforla gerçekleştirdim ve tadını çıkardım.
    Bu kadar tutkuyla isityorsan muhakkak al. En en kötüsü ihtiyacın olunca satarsın, kullandığın zaman, hayallerine ulaşma tatminin yanına kâr kalır.

Yalnız benim de bu C30 sevgimin bir kötü yanı oldu; şu sıralar mantıken satmam gerekiyor ve bir türlü kıyamıyorum. 4-5 aydır bunun muhasebesini yapıyorum. Başka bir araba olsa çoktan satmıştım ama ayrılmak gerçekten zor.
    Kısacası : muhakkak al, tutkunu erteleme.
    Sevgiler...

Açıklamaların ve tavsiyelerin için gerçekten çok teşekkür ederim ama çevremde 1 tane beni destekleyen bir insan yok maleesef. herkes o para volvoya verilirmi git golf al a3 al bmw1 al diyorlar ve açıkçası ben c30 daha iyi dediğimde pek bir şey ifade etmiyor çunku genel kanı "ulan bmw ile yada audi ile yada golf ile c30umu karşılaştırıyosun" yönünde oluyor.

aslında sağlam argumanlarım olsa bu tartışlamalarda kullanabileceğim onları belki azaltabilirim ama her seferinde sen tutturmuşsun kafaya takmışsın işte aldıktan sonra ne dertler çekeceğinden haberin yok büyük sözü dinle gibi yüzlerce ifade ile sindirilmeye çalışıyorum. hala isteğim volvo c30 yönünde ama maleesef herkes hatta ailem dahil karşı bu olaya. şu anda açıkçası nasıl ikna ederim bilemiyorum. çunku servisleri pahalı golf yada a3 çok daha iyi sürüş keyfi olan arabalar sen daha önce kaç tane araba kullandın ya da hepsini kullandın mı ki biliyorsun tarzı cümleler çok canımı sıkıyor hatta ve hatta abim bir arkadaşıyla(söylediğine göre otomobillerden çok çok iyi anlayan birisi) konuşmuş ve o arkadaşı kesinlikle ama kesinlikel volvo c30 almasın. ona(yani bana) söyle beni arasın ben onunal konuşur vazgeçiririm demiş.

yani genel durum böyle gerçekten çok canım sıkılıyor. ben ne olursa olsun vazgeçmek istemiyorum ama istisnasız herkes karşı şuan c30 almama. ne yapabilirim bu durumla ilgili bilmiyorum açıkçası. karşılarına tasarımı çok iyi çok orjinal bir araç heryerde yok çok farklı bir araç diyerek çıkmakta pek tatminkar olmuyor açıkçası.

dostum aracı aldınmı almadınmı tam bilmiyorum ama ben bu aracı ilk aldıgımda arabayla gezdigim zaman bütün gözlerin benim üstümde oldugunu fark ediyordum yoluma baksam bile insanların gözleri okadar yogun bakıyorki sana ve arabana bunu hislerinle bile fark ediyorsun
    sen bakma milletin dediklerine bmw'dir audi golf fln boşwer sen onları
    sen bu aracı ne amaçla alıyorsun onu bilemem ama
    ben aracı alırken sadece güvenlik amaçlı almıştım
    hız benim işime yaramaz kendime zarar araca zarar parama zarar
    vala sen insanların dediklerine bakma
    kısacası şunu söyliyim kıskandıkları için bunu diyolar
    bi kötü yanı war aracın parçaları gerçekten çok pahalı buda aracın kalitesini belli ediyor zaten
    ben volvo aldıgın günden itibaren yolda gördügüm diğer araçlara bmw'dir mercedestir hondadır opeldir fln arabadan saymıyorum
    bunlarda arabamı diyip geçiyorum
    volvo c30 çok ayrıcalıklı farklı birşey inanki c30 ile yolda gitmenin keyfi daha bi başka insan çok ayrı bi dünyada oluyor
    özgüvenin kendine geliyor psikolojik olarak daha üstün sayıyorsun kendini sonuçta bu araç heryerde öyle bmw audi honda vs dier markalar gibi heryerde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

quote:

quote:

Sevgili erhan850,
    Ben C30'u gördüğümde direkt aşık oldum. O zamanlar Volvo fiyatları hakkında da çok bilgim ve arabaya bu kadar merakım yoktu. Ulaşabileceğimi görünce ben de aylarca kafa yordum, imkanları zorladım ve aldım. Benim 2 arabam vardı ve açıkçası birini (FORD KA Collection) değiştirmem elzem değil ve hatta biraz lüks olacaktı. Ancak Aralık 2007'de C30'uma kavuşunca çok mutlu oldum.
    40'ımdan gün almaya başladığım bu günlerde geriye dönüp baktığımda, verdiğim bu tür kararların bana hep pozitif dönüşleri olduğunu görüyorum. Tabii ki hayatta denge çok önemli. Elinde avucunda ne var ne yok satıp böyle bir şey yapmak ya da ailenin, kendinin başat ihtiyaçlarını ikinci plana atıp bir çılgınlık yapmak mutsuzluk getirebilir. Optimum bir nokta her zaman vardır ve onu yakalamak çok önemli.
    Ben arabamı aldıktan yaklaşık 8 ay sonra hiç hayat tarzımda yeri olmadığı halde 2 yıl süreyle bir çok şehirlerarası seyahat yapmak zorunda kaldım. Ne kadar doğru bir zamanlamayla karar vermişim ki hepsini C30'umla güvenle, konforla gerçekleştirdim ve tadını çıkardım.
    Bu kadar tutkuyla isityorsan muhakkak al. En en kötüsü ihtiyacın olunca satarsın, kullandığın zaman, hayallerine ulaşma tatminin yanına kâr kalır.

Yalnız benim de bu C30 sevgimin bir kötü yanı oldu; şu sıralar mantıken satmam gerekiyor ve bir türlü kıyamıyorum. 4-5 aydır bunun muhasebesini yapıyorum. Başka bir araba olsa çoktan satmıştım ama ayrılmak gerçekten zor.
    Sevgiler...

Açıklamaların ve tavsiyelerin için gerçekten çok teşekkür ederim ama çevremde 1 tane beni destekleyen bir insan yok maleesef. herkes o para volvoya verilirmi git golf al a3 al bmw1 al diyorlar ve açıkçası ben c30 daha iyi dediğimde pek bir şey ifade etmiyor çunku genel kanı "ulan bmw ile yada audi ile yada golf ile c30umu karşılaştırıyosun" yönünde oluyor.

aslında sağlam argumanlarım olsa bu tartışlamalarda kullanabileceğim onları belki azaltabilirim ama her seferinde sen tutturmuşsun kafaya takmışsın işte aldıktan sonra ne dertler çekeceğinden haberin yok büyük sözü dinle gibi yüzlerce ifade ile sindirilmeye çalışıyorum. hala isteğim volvo c30 yönünde ama maleesef herkes hatta ailem dahil karşı bu olaya. şu anda açıkçası nasıl ikna ederim bilemiyorum. çunku servisleri pahalı golf yada a3 çok daha iyi sürüş keyfi olan arabalar sen daha önce kaç tane araba kullandın ya da hepsini kullandın mı ki biliyorsun tarzı cümleler çok canımı sıkıyor hatta ve hatta abim bir arkadaşıyla(söylediğine göre otomobillerden çok çok iyi anlayan birisi) konuşmuş ve o arkadaşı kesinlikle ama kesinlikel volvo c30 almasın. ona(yani bana) söyle beni arasın ben onunal konuşur vazgeçiririm demiş.

yani genel durum böyle gerçekten çok canım sıkılıyor. ben ne olursa olsun vazgeçmek istemiyorum ama istisnasız herkes karşı şuan c30 almama. ne yapabilirim bu durumla ilgili bilmiyorum açıkçası. karşılarına tasarımı çok iyi çok orjinal bir araç heryerde yok çok farklı bir araç diyerek çıkmakta pek tatminkar olmuyor açıkçası.

dostum aracı aldınmı almadınmı tam bilmiyorum ama ben bu aracı ilk aldıgımda arabayla gezdigim zaman bütün gözlerin benim üstümde oldugunu fark ediyordum yoluma baksam bile insanların gözleri okadar yogun bakıyorki sana ve arabana bunu hislerinle bile fark ediyorsun
    bi kötü yanı war aracın parçaları gerçekten çok pahalı buda aracın kalitesini belli ediyor zaten
    ben volvo aldıgın günden itibaren yolda gördügüm diğer araçlara bmw'dir mercedestir hondadır opeldir fln arabadan saymıyorum
    volvo c30 çok ayrıcalıklı farklı birşey inanki c30 ile yolda gitmenin keyfi daha bi başka insan çok ayrı bi dünyada oluyor
    özgüvenin kendine geliyor psikolojik olarak daha üstün sayıyorsun kendini sonuçta bu araç heryerde öyle bmw audi honda vs dier markalar gibi heryerde yok

Aracı aldım hocam hatta bir önceki sayfada resimlerinide paylaştım. 1 ayımız dolacak 3 gün sonra
    dediklerine katılıyorum bu sadece biz c30 sahipleri için geçerlimi bilmiyorum fakat bir scirocco a3 yada bmw 1 görünce bile "bunlarda arabamı c30un yanında" diyorum. biraz fazla bir arabamızı beğenmişlik durumu var sanırım bizde ama bence bu gerçekten güzel birşey c30 ile aramda böyle güzel bir bağın olması hoşuma gidiyor. bir diğer yandan bahsettiğim markalar gibi heryerde bu aracı göremeyişimiz bizi farklı ve özel kılan diğer bir unsur. Araca her bindiğimde otoparkta her gördüğümde bir kere daha aşık oluyorum desem heralde abartmış olmam. benim için muhteşem ve kesinlikle diğer araçlarla kıyaslanamayacak güzellikte bir araç.

üst mesajda yazdığın ve kemer takınca bahsettiğin ses. kemerin takılmadığını belirten uyarı sesi sanırım. çok hafif bir şekilde uyarıyor seni. bahsettiğim ses o değil benim bahsettiğim şanzımandan gelen ve sadece vites 1 deyken hareketin ilk anında çıkan bir ses. Ama şuan çok fazla takmamaya karar verdim çünkü bir sıkıntı yok gibi. Servise gittiğim bir zaman ekstra olarak onu da sorarım.

Yalnız dün tekrar ilginç birşey oldu arkadaşlar. Artık arabayı bu kadar çok sevdiğimden üstüne titretiğimden mi oluyor bunlar bilmiyorum ama. dün arabayı kısa süreli bir yerde parkettim. sonra geri dönüp arabaya bindim. motor ve hız göstergelerinin arasında kırmızı bir üçgen içinde ünlem işareti şeklinde uyarı ikonu ve onun üst kısmında ki dijital mesaj bandında "srs hava yastığı" yazılı uyarı mesajı çıktı. kontağı kapatıp açtım fakat geçmedi. daha önce başına böyle bir şey gelen kimse var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 4 Temmuz 2012; 8:45:26 >

• merhabalar volvo c30 almayı düşünüyorum. yakıt durumu ve araç hakkında bilg alabilirmiyim. tavsiye edermisiniz..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sevgili erhan850,

Sevgiler...

Aracı aldım hocam hatta bir önceki sayfada resimlerinide paylaştım. 1 ayımız dolacak 3 gün sonra
    dediklerine katılıyorum bu sadece biz c30 sahipleri için geçerlimi bilmiyorum fakat bir scirocco a3 yada bmw 1 görünce bile "bunlarda arabamı c30un yanında" diyorum. biraz fazla bir arabamızı beğenmişlik durumu var sanırım bizde ama bence bu gerçekten güzel birşey c30 ile aramda böyle güzel bir bağın olması hoşuma gidiyor. bir diğer yandan bahsettiğim markalar gibi heryerde bu aracı göremeyişimiz bizi farklı ve özel kılan diğer bir unsur. Araca her bindiğimde otoparkta her gördüğümde bir kere daha aşık oluyorum desem heralde abartmış olmam. benim için muhteşem ve kesinlikle diğer araçlarla kıyaslanamayacak güzellikte bir araç.

üst mesajda yazdığın ve kemer takınca bahsettiğin ses. kemerin takılmadığını belirten uyarı sesi sanırım. çok hafif bir şekilde uyarıyor seni. bahsettiğim ses o değil benim bahsettiğim şanzımandan gelen ve sadece vites 1 deyken hareketin ilk anında çıkan bir ses. Ama şuan çok fazla takmamaya karar verdim çünkü bir sıkıntı yok gibi. Servise gittiğim bir zaman ekstra olarak onu da sorarım.

Yalnız dün tekrar ilginç birşey oldu arkadaşlar. Artık arabayı bu kadar çok sevdiğimden üstüne titretiğimden mi oluyor bunlar bilmiyorum ama. dün arabayı kısa süreli bir yerde parkettim. sonra geri dönüp arabaya bindim. motor ve hız göstergelerinin arasında kırmızı bir üçgen içinde ünlem işareti şeklinde uyarı ikonu ve onun üst kısmında ki dijital mesaj bandında "srs hava yastığı" yazılı uyarı mesajı çıktı. kontağı kapatıp açtım fakat geçmedi. daha önce başına böyle bir şey gelen kimse var mı?

dostum dediklerine tamamen katılıyorum
    arabayı her görüşünde aşık olmana arabayı diğer araç kategorilerinden daha üst sınıflarda tutmana
    arabaya her binişinde farklı bi tat haz almana
    c30'un her araçtan farklı olduguna ve heryerde görebildigimiz bir araç olmadıgına kadar her dedigine katılıyorum
    ve abartmıyorsun gayet dogru şeyler söylüyorsun

senin ses uyarısı farklı birşey olmalı
    gelelim şu üçgen içindeki ünlem işaretli sembolümüze
    aynı problem bendede war malesef ''srs hava yastıgı'' sürücü hava yastıgı yani direksiyonun içinde olan hava yastıgımızdan bahseden bir arıza diyebiliriz
    8 ay önce aracımla gezintiye çıkmak için aracı çalıstırmıştım ama birden bire ekranda srs hava yastıgı arızasıyla birlikte ortada üçgen içinde bir ünlem işareti gördüm
    oysaki araçta hiçbir problem yada başka bir şey yoktu durduk yere oldu şaşırdım ilk defa başıma geldi bu olay benimde
    birkaç sanayiye gidip sordum ama biz volvoya bakamıyoruz yapamıyoruz edemiyoruz dediler
    izmirde yaşıyorum bu arada izmirdeki sanayilerde küçümsenicek yerler değildir her neyse
    mercedes bmw audi gibi lüks araçların tamirini yapan biryere götürdüm aracı ama sonuç gene hüsran
    araç volvo diye herkes dokunmaktan korkuyor nedense
    he bide şu war böyle bir araç için kesinlikle kameralı guvenlik sistemi + kapalı özel garaj şart
    onlar olmadımı arabaya yapılan yüzlerce çizik zarar insanın canını acıtıyor
    burada porche war 500milyarlik araç war onu çizmiyorlar ama gelip c30'u çiziyorlar düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

cuma akşamı çok kötü bişey oldu. yorgun bitkin vaziyette park ettim eve girerken gece 10 da! her iki camı da kapatmayı unutmuşum, sabaha kadar yağmur yağmış :((
    r design deri döşeme oluyor biliyorsunuzdur, hep ıslanmış deforme olmuş ..
    daha da kurutamadım, o yüzden iç mekan fotoğrafı istemezseniz bu aralar benden iyi olcak :.(

naapcam şimdi ben ya! :(
    bu konuda tecrubeli olanlar var mı aramızda ? yardımcı olurlar belki

mesajını yeni gördüm geç oldu ama
    geçmiş olsun diyim genede bidaha gelmez başına inş
  • @furion90

peki 8 ay önce başlayan kırmızı ünlem probleminiz hala devam ediyor mu? yani 8 aydır o ünlem orda mı yani demek istediğim hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen oraya gelen ünlem bir daha hiç gitmiyor mu kendiliğinden?
  • quote:

@furion90

peki 8 ay önce başlayan kırmızı ünlem probleminiz hala devam ediyor mu? yani 8 aydır o ünlem orda mı yani demek istediğim hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen oraya gelen ünlem bir daha hiç gitmiyor mu kendiliğinden?

servise götürüp göstermedim bile ama halen orda duruyor
    bu arada senin şu aracın fotolarını göremedim silinmiş heralde bulabilirsen birdaha yüklermisin bakmak isterim
    bir şey daha açıklayayım volvo c30 ve s40'lar üretimden kalktı bu sene son malesef bu sene yeni modelini alan aldı alamayanlar öylece baka kaldı derim
    iki aracın harmanlanıp yapılacagı v40 modeli gelicekmiş şahsen gayet güzel bi araç
    ve herzamanki gibi çok farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furion90 -- 4 Temmuz 2012; 12:54:29 >

• quote:

quote:

@furion90

bu arada senin şu aracın fotolarını göremedim silinmiş heralde bulabilirsen birdaha yüklermisin bakmak isterim
    bir şey daha açıklayayım volvo c30 ve s40'lar üretimden kalktı bu sene son malesef bu sene yeni modelini alan aldı alamayanlar öylece baka kaldı derim
    iki aracın harmanlanıp yapılacagı v40 modeli gelicekmiş şahsen gayet güzel bi araç

o ünlemi orada sürekli görmek çok can sıkacak.

bir önceki sayfada aracın resmi var hocam silinmemiş görebilirsin orada.

ayrıca s40 lar tamam fakat c30 lar üretimden kalkmayacak diye biliyorum. çok farklı bir sınıfta çünkü c30 ile v40 ve öyle bir duyum da almadım ilk defa sizden duymak şaşırttı beni.

• quote:

quote:

quote:

@furion90

o ünlemi orada sürekli görmek çok can sıkacak.

bir önceki sayfada aracın resmi var hocam silinmemiş görebilirsin orada.

ayrıca s40 lar tamam fakat c30 lar üretimden kalkmayacak diye biliyorum. çok farklı bir sınıfta çünkü c30 ile v40 ve öyle bir duyum da almadım ilk defa sizden duymak şaşırttı beni.

inş c30 kalkmaz ama volvo servisine gidip sordum banada onlar söyledi
    gidip o srs hava yastıgı yazısını sildirebilme imkanın warmış
    hava yastıgında herhangi bir sorun olmadıgı halde böyle bir hata wermesi üzücü bir durum
    belkide güvenlik açısından tekrardan hava yastıgını kontrol etme amaçlıdır
    volvo=güvenlik demek biliyorsun
    adamlar hız performansdan çok herşeyden önce güvenlige önem veriyorlar

• Hocam bu arada senin c30'un resimlerinide paylaşırsan seviniriz
  • ben snn aracın resimleri hala göremedim :S
    tmmdır gördüm bende yüklüyorum şimdi

imageshack'ten upload ettim hangisini kopyalayıp yapıştırmam gerek bilmiyorum
    link
    doğrudan link
    wicked code
    forum kodu
    alternative forum kodu
    bunlardan hangisini yolamam gerek
    k.bkma ama snn başına gelen şey çok garipmiş aynı gün içinde 2 olay
    arabanın çekilmesi olayına gerçekten çok güldüm
    snn içinde beyninden kaynar sular insede benim gülmem tuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furion90 -- 4 Temmuz 2012; 13:40:06 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.