Bildirim
volvo nun eksikleri nelerdir?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: batu_boun
volvo nun eksileri ne mesela? çok yakar mı örneğin? almayı düşünüyorum bir sene daha para biriktirebilirsem tabiki? iyi yönlerini fazlasıyla takip ediyorum oysa...
Volvonun değilde alacağın modelin eksiğini sorarsan faydalı cevaplar alırsın.
Şimdi dersem sana s40 1.6 yı göz önüne alarak gitmez yokuşta kesilir...
Bir s40 t4 e ayıp olur... -
Türkiyedeki satış ve servis ağı yetersiz
Bu konuya biraz eğilmeliler -
Arıza ve sorun çıkarma oranlarını düşürmeliler. Bu konularda ve motor ömründe Japon Mazda ve Honda markalarını yakalamalılar. -
Hocam volvo sorunsuz,motoru dayanıklı otomobiller yaratmasiyla bilinir.onno ustada yazılarında bundan bahseder yeri gelince.Japonlar gibi degilse bile performanslı motor kullanan ureticeler arasında ilk sıralarda hep volvoyu görürüz arastirmalarda -
motor ömrü noktasında asıl japonlar volvoyu yakalamaya çalışsınlar,
Volvo P1800 model araba ile 2.48 milyon kilometre yol yapılmıştır ve bu DÜNYA REKORUDUR! -
arkadaş haklı aslında volvo yu genelleyerek sormam hataydı ama alsam dahi en fazla s60 veya s80 alabilirim. ama teknik servis ve garanti konusunu da merak ediyorum. renault tan araç alıp da kaza yapan birçok arkadaşıma yeni araç verilmemesi için %49 hasarlı raporu verdiler. bu tarz sıkıntılar yaşanıyor mu örneğin. birde 2.0 motorlarda s40 s60 ve s80 in yakıt tüketimi nasıldır? tüp takılabilir mi... -
quote:
arkadaş haklı aslında volvo yu genelleyerek sormam hataydı ama alsam dahi en fazla s60 veya s80 alabilirim. ama teknik servis ve garanti konusunu da merak ediyorum. renault tan araç alıp da kaza yapan birçok arkadaşıma yeni araç verilmemesi için %49 hasarlı raporu verdiler. bu tarz sıkıntılar yaşanıyor mu örneğin. birde 2.0 motorlarda s40 s60 ve s80 in yakıt tüketimi nasıldır? tüp takılabilir mi...
En fazla s80 ;-)
Ötesi yok ki zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Volvo da çok büyük bir eksik farkettim, geçenlerde Paris'e gidecektim ve yola çıkmadan önce kilometreyi sıfırlarım yaklaşık 3000 km olduğunu biliyorum gidiş geliş ama araba 50 km gösterdi, önce şaşırdım ve sonra anladım ki her 999'a geldiginde sifirlamis.
Hepsinde mi böyle yoksa benim araçta mı bir hata var?
V70 || 2011 -
Her araç öyle.
Volvonun tek sıkıntısı servis ağı, trabzonda özellikle o kadar rezil bir servis varki arabamın kaskosu olmama rağmen rezil oldum.Arabada bir sorun oldumu kaskolu olmasına rağmen malesef sanayiye sokuyorum.. -
s40 lar yüz karası bence ucuz diye satıyorlar ama marka değerini rezil ediyor -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafam33
s40 lar yüz karası bence ucuz diye satıyorlar ama marka değerini rezil ediyor
seneye üretimden kalkıyor.5 kapılı C30 geliyor ve bunun wagon versiyonu V30 geliyor bu sınıf için. -
quote:
Orijinalden alıntı: tolbert
quote:
seneye üretimden kalkıyor.5 kapılı C30 geliyor ve bunun wagon versiyonu V30 geliyor bu sınıf için.
c30 güzel 4 kapılı olmaması kötü şimdilik -
quote:
Böyle saçma bı önerme olamaz.hocam Türkiye'de volvo hangi modelle
Bu kadar popüler oldu.?ezbere ve tahrik edici konuşuyorsun -
Ülke çapında yaygın servis ağı olmaması diyecem ama öyle olduğunda da VW parasına Volvo zor alırdık. -
quote:
quote:
quote:
seneye üretimden kalkıyor.5 kapılı C30 geliyor ve bunun wagon versiyonu V30 geliyor bu sınıf için.
c30 güzel 4 kapılı olmaması kötü şimdilik
c30 a güzel diyip s40 a yüz karası demen biraz garip olmamışmı?
s40 s60 a veya s80 e göre kötü fakat jetta megana süper araç.
-
quote:
Orijinalden alıntı: y.g.t
quote:
quote:
quote:
o kadar para verip aşırı yakıt tüeketmesi ve motorun isteksiz olması volvo markasını rezil ediyor bence,,
zevk meselesi ama c30 4 kapı olsa s40 dan daha güzel,
zaten çoğunluk bunu istediki s40 üretimi bitmek üzere, jetta, megan volvo ile karşılaştırılacak araba değil ama s40 alacağıma jetta alabilirim
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: y.g.t
quote:
quote:
quote:
o kadar para verip aşırı yakıt tüeketmesi ve motorun isteksiz olması volvo markasını rezil ediyor bence,,
zevk meselesi ama c30 4 kapı olsa s40 dan daha güzel,
zaten çoğunluk bunu istediki s40 üretimi bitmek üzere, jetta, megan volvo ile karşılaştırılacak araba değil ama s40 alacağıma jetta alabilirim
jettaya daha az para verip s40 tan daha azmı yakıt tüketeceksiniz. dediğiniz şeyler c30 4 kapılı olsa onun içinde geçerli arabaların sadece dış görünümü farklı.
-
jetta evet s40 dan daha performanslı ve daha az tüketiyor, ama ben jettayıda öyle çok sevmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: er-soy
quote:
arkadaş haklı aslında volvo yu genelleyerek sormam hataydı ama alsam dahi en fazla s60 veya s80 alabilirim. ama teknik servis ve garanti konusunu da merak ediyorum. renault tan araç alıp da kaza yapan birçok arkadaşıma yeni araç verilmemesi için %49 hasarlı raporu verdiler. bu tarz sıkıntılar yaşanıyor mu örneğin. birde 2.0 motorlarda s40 s60 ve s80 in yakıt tüketimi nasıldır? tüp takılabilir mi...
En fazla s80 ;-)
Ötesi yok ki zaten.
c ve v serilerinin bir çoğunun daha iyi ve pahalı olduğunu düşünerek söyledim azizim. ama bu yazılanlardan sonra volvo konusundaki düşüncelerimi de değiştirdiniz açıkçası. servis ve yakıt tüketimi hakkında olumlu nerdeyse hiç yazı göremedim
Benzer içerikler
- volvo s90 paket sıralaması
- volvo xc40 yakıt tüketimi yorumları
- geartronic şanzıman nedir
- ankara volvo özel servis tavsiye
- volvo s40 1.6d yorumları
- volvo xc90 elektrikli
- volvo ex30 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X