Şimdi Ara

Volvo EX40… (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
19
Favori
31.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ankara'da yasadim bilirim..Yenimahalle Ragip Tuzun Mahallesi 😊

Istanbul'dayim ben.. Sabah biraz inis yapiyorum aksam da o inisin cikisi oluyor ama aksam trafigi malum etkiliyor.. Klima ya da biraz dikkat ediyorum tabi.. Benim surusum tam bir elektrikli arac surusu.. Bundan daha iyi olmasi icin ekstra caba sarfetmek lazim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eski karanlık ton daha güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hphsts -- 13 Ağustos 2026; 9:8:7 >

Aracınız hayırlı olsun, c40 twin my24 kullanıcısıyım. Aracım 53binde genel ortalamam 18,5kw civarı. Kullanıma dikkat edildiği sürece araçların oldukça verimli olduğunu düşünüyorum.

Tesekkur ederim.. 😊

Cok keyifle kullaniyorum aracimi.. Bu kadar guzel bir tasarimi bu kadar guzel bir multimedya ile birlestirince bize keyifle kullanmak kaliyor..

Ex40 ve ec40 segmentinde cok basarili araclar.. Uzun yillar kullanacagimi dusunuyorum.. 👍 Almayi dusunen herkese de tecrubelerimizi aktarabiliriz. Bu konuyu biraz hareketlendirmek lazim..

Ben mesela aracin bakim hediye konusunu detayli bilmiyorum. 3 adet bakim hediyesi var sanirim. Peki bu bakimlar her yil mi yoksa iki yilda bir mi oni bilmiyorum. Iki yilda bir olacaksa alti yil bakima para vermeyecek miyiz mesela ? 😊

3 hediye bakımı bilmiyorum size ayrıcalık geçmiş olabilirler. Normalde ilk bakım hediyesi veriliyor. Bakımlarda 2 yılda bir ya da 30 bin km dolunca yapılıyor. Çok km yapan biri değilseniz bakım masrafı yok gibi bir şey. Yalnız disk + balata değişimi çok pahalı disklere mümkün olduğunca sıcakken su değdirmemeye çalışın. Rejen kullanıyorsanız balata ömrü çok uzun oluyor zaten ama disk değişimi gerçekten maliyetli. Bunun dışında da aracın pek fazla bakım maliyeti yok. Periyodik bakımda hediye bitince şu an 8500 civarında(aslında hava filtresi değişimi dışında bir şey yaptıkları da yok genel kontrol ve yazılım güncellemelerine bakıyorlar).

Merhaba..

3 bakım tamamı ile kulaktan dolma bilgi.. Yani ben böyle bir şey var diye biliyordum.. Olmaya da bilir.. Mesela siz de 1 tane diyorsunuz..

Hiç bir fikrim yok bu konuda..

Bakımlar iki yılda bir ise ilk bakım da ücretsiz ise belki 3 bakım değil de 3 yıl olabilir. 4. yıl da ilk ücretli bakımı yaptırmış oluyoruz.

Evet 8.500 TL bence de pek vicdanlı bir hareket değil ama mercedes in elektrikli araçlarından aldığı yıllık bakım ücreti 20.000 TL civarlarında.. Volvo burada en azından abartmamış..

One pedal drive otomatikte kullanıyorum ben.. Disk balata işleri için erken daha ama biliyorum kontrollü gitmek lazım orada boş verip bakmazsak diskler gidiyor.. Sadece Volvo'da değil diğer markalarda da bu iş pahalı baya..

O zaman 1 bakımdır sizinki de. Ben hakkımı geçen ay kullandım 30 bin bakımında.

Eğer yılda 30 bin km yapmıyorsanız ilk ücretli bakımınız 4. yılda olacak.

Mercedesin bakım + sigorta ve kaskosu aynı segment araçlarda 3 katı fiyat farkı var. Volvo bu konuda daha iyi.

• Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz şu andaki güncel yazılım sürümümüz 5.1.17. Bu sürümü kullanan kullanıcılar için Google Asistanın Google Gemini'a dönüşüm sürecinin Türkiye için açıldığı açıklandı. Aramızda hiç Google Asistanı gemine'a geçen var mı?

Burada ya da facebook gruplarından birinde Gemini'yi aldım diye yorum okuduğumu hatırlıyorum ama emin değilim.

Bende de henüz gelmedi..

Benim araçta şöyle bir sorun var, oturduğum sitede Voltrun AC şarj istasyonu var 22kW'lık, ben bununla şarj edemiyorum,

Üyeliğim vs her şey tamam, aracın kablosunu falan takıyorum, Voltrun'ın ekranında "Araç ile haberleşiliyor...." şeklinde takılı kalıyor şarjı başlatacakken, gerek QR kod okutarak gerekse temassız kart ile başlatmayı denedim hep bu aşamada kaldı.

Araç ekranında ise Sarı/Turuncu renkte "Şarj başlatılıyor." diyor ama öyle kalıyor.

Voltrun ile görüştüm şarj cihazına reset falan attılar ama yok yine aynen devam.

Buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu hiç?

Bugün denedim ama sonuç yine aynı.

Bir kaç fotoğraf çektim.

Volvo EX40…

Volvo EX40…

Volvo EX40…

Volvo EX40…

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.