Şimdi Ara

Volvo EX40… (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
19
Favori
31.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Black Edition ile ppf’in bir alâkasi yok.
    Ppf konusunda paraya kiymanizi ve 10-12 yil garantili urun kullanmanizi tavsiye ederim. Gecen sene ppf+cam filmi icin 160 bin TL odedim. Arac full kapli. Arac ne renk olursa olsun ppf onemli bence.

STEK marka ppf ve llumar cam filmi tavsiyem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun güle güle kullanınblack edition çok şık, havalı bence. İyi seçim bence. Xc40 grubu iç havmi hiç de küçük değil. Ferah ve keyifli. Şehir içinde boyutları çok kullanışlı ve pratik. Bir de şarj ünitesi kutma şansınız varsa elekteikli arabayı düşünmeden alın derim. Ben de şarj ünitesi kursurdum bahçeye ve şehir içinde bizden konforlusu ekonomik araç kullananı olmuyor inanın. 1 yılı geçti benzin istasyonlarının yolunu unuttum. Brn seramik kaplama yaptırmıştım çok da bilgim yok bu grup işlerde

• Ayrıca EX60 ben de isterdim ama geliş fiyatı muhtemel 6500 üstü olacak. Gereksiz yüksek bir rakam elektrikli ekonomik bir araç almak isteyene ayrıca. Tabi zevk meselesi. BMW ix3 de harika, fiyatı 6450

Çok teşekkür ederim hocam, umarım hayırlısı olur, ppf ekstra cam filmi de yaptıracağım, arka camlar opsiyonel karartılmış ama yine de hem ekstra güneş kessin hem de üst camı da filmlesinler istiyorum, ek olarak sanırım yeni de güncelleme almışsınız ondan da umarım nasibimizi alırız :)

Bir kaç kontrol yaptım ancak aracın yıllık mtv sine ulaşamadım.

Kullanan arkadaşlardan bu konuda destek alabilir miyim ?

150 kw bu sene çıkan modelin 10 bin tl yıllık , geçen seneki 185 kw modelin ise 22 bin tl MTV bedeli var.

MTV 150 Kw da 12 bin küsür bu arada yıllık.

Evet utku bey sonradan ben de fark ettim detayi..

Tesekkur ederim..

Sanirim alacagim bu araci.. Ix1 lere gore fiyati bir miktar daha uygun.. 230e aracim var bugun aliciyla anlastim.. Bmw tecrube ettim hem degisiklik iyidir hem de ex40 daha dolu bir arac.. Gonlumden ec40 geciyor ama ne yazik ki ikinci el hic ilan yok..

X1 ve ex40 kiralayarak denemiştim. Benim kiraladığım araçta mı sıkıntı vardı bilmiyorum ama ex40 açık ara daha konforlu ve kaliteli hissettirmişti. Gidişi, konforu vs kesinlikle daha iyi. X1 daha yakışıklı hissettiriyor ama iyiki denemişim dedim ve ex40 aldım. Çok memnunum.

• Arkadaşlar 2025 sanırım temmuz ayından sonraki araçlarda android 13 yüklü.Öncekilerde Android 12.

5.0.5 güncellemesini ilk alanlar Android 12 ve altı olanlar.Şimdi herkesin ki Android 13 oldu.Android 13 olanlar ise yazılımları 5.0.5 e yükseltilecek ama onlarda pek bir şey değişmeyecek. Bizde EC40 var Ağustos 2025 de almıştık onda 13 yüklü,mart 2025 de aldığmız EX40 da 12 yüklüydü.Havaların ısınmasıyla 20-21 kwh yakıyordu şimdi aynı güzergahlarda 15-16 kwh arasına düştü.Ben Akdeniz bölgesindeyim ve hava 20 dereceleri geçti bu aralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferce -- 8 Nisan 2026; 22:26:32 >
    En güzel uygulama “open radio”. Tüm dünyadan en iyi radyolar en kaliteli gruplandırma ile kaliteli ses. En favori radyolarımı bulup gavorilere ekledim nerdeyse başka bir müzik uygulaması kullanmıyorum bile

6.5m verdikten sonra elektriklinin bir anlami kalmiyor luks tuketime giriyor mevzu. Daha alirken zarar edilen fiyat bandi, o bantta da Audi A6 e-Tron gibi bir canavar varken iX3’u kafadan elerdim. EX60 begeniyorum ama yeni nesil Thor cekic farlar beni hic cekmedi. Bizim klasik far ve ozellikle makyajli XC90 farlari muhtesem.

• Harman kardon uygulaması player değil. Basit bazı ayarların yapılabildiği uygulama zira aynı ayarların bir kısmı zaten ana menüdeki ayarlar menüsünün altındaki ses kısmından da yapılabiliyor. Ama hoparlör testlerini falan yapabiliyorsunuz uygulamadan. Ben de openradio uygulaması düzgün çalışmıyor. İlk defa açtığımda çalışıyor sonra radyo değiştiremiyorum. Böyle bir şey başına gelen ya da alternatif bir internet radyosu kullanan var mı acaba? Ayrıca chat gpt ile yazışırken, ana ekranı aşağıdan yukarıya kaydırabildiğimiz bu şekilde de açık uygulamaları tıpkı telefondakiler gibi kapatabildiğimizi söyledi. Ben böyle bir şey yapamadım sizde var mı acaba?

• Herkese merhaba. Birkaç sorum var. 2020 XC40 var bizde. (Zaten şöyle bir bakındım epey tanıdık isim var) Alan olursa XC40ı satıp 2025 EX40 almak istiyoruz (sıfır çok pahalı) . 25bin km civarı boyasız değişensiz uygun araçlar var.

1) Batarya durumu nasıldır anlayabileceğim bir yöntem var mı ? Bizde bir de tesla var. %100 şarjda görünen menzil kabaca batarya durumu hakkında fikir veriyor. Acaba Volvoda da böyle bir şey var mı ?

2) 2025 model tüm araçlarda uzaktan erişim var değil mi? Yani uzaktan kapı açma kapama klima açma vs var (planlı klima açma değil herhangi bir zamanda uzaktan ulaşıp) . İnternet parasını kim ödüyor.

3) Tüm araçlarda kör nokta uyarı ve harman kardon var mı ?

Batarya durumunu anlayabilecek bir sistem yok sanırım. 2025 model 25 binde bir aracın batarya sağlığında sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası bilen varsa bizide aydınlatsın.

Ex40'ların hepsinde uzaktan erişim var evden arabayı ısıtıp/soğutabilirsiniz. İnternet ücreti ilk 2 ya da 3 yıl ücretsiz olması lazım 3. yıldan emin değilim. Süresi dolunca cüzi bir miktar aldıklarını söylediler vodafone ile anlaşmalılar.

Tüm araçlar tek ve full donanım ile geliyor farklı donanım paketleri yok.

Selaam X-rayted dostum burada görmek ne güzel. 1.5 yıl olacak EX40 kullanalı. Biliyorsun belki bemim de önceleri XC40 T3 vardı. Pil yüzdesi verisi yok. Servisi görüyordur ama pili tüketmek için bu araçlarda uzuuuun yıllar lazım. Bunu hiç dert etmeyin derim. 4 yıl internet ücretsiz. Zaten full paket her özellik var tümünde. Uzaktan telefon uygulaması başarılı. Yeni yazılım güncellemesiyle de bizim eski bilgi ekranları yeni nesile döndüler. Rahat şarj imkanı fa sağlarsanız kendinize çok iyi bir seçim olacaktır

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.