Bildirim
Volvo EX40… (12. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yetkili servis son 1 ay da 4-5 defa sıfırlama yapıp tekrar yükledi hiç böyle birşeyden bahsetmediler her seferinde de 3.6.4 yüklediler. Müsait bir zamanda soracağım.
_____________________________ Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar! -
Ben güncellemek istedim kilitlendi servis 2-3 saatte halletmişti servisiniz halledecektir👌
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Dün ilk defa uzun yola çıktım. 4 kişi 100 km/h hızın üstünde fren yapınca araçta titreme oluyor hem direksiyon hemde aracın kendisi titriyor. Tek pedal kullanımı kapalı. Bunu yaşayan var mı normal mi?
Bir de direksiyon kendini kitliyor milimetrik dokunuş yaptırmıyor çok hafif virajda bile sert kuvvet uygulamak gerekiyor hani çukur görürsünde ani hareket yaparsın. Sürekli bu şekilde çukurdan kaçıyormuş gibi konforsuz bir sürüş yaşadım çok can sıkıcı. Bunlar normal değilse dönüşte ilk işim servise gitmek olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hphsts -- 28 Mart 2026; 9:40:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar! -
Normal degil. Aksine manevra kabiliyeti cok yuksek, haliyle direksiyon hassasiyeti de oyle. Lane Assist ile ilgili titreme olsa tamam serit takipteki titresim yani. Arac titremiyor ama. Bence en kisa zamanda servise goturun hem yazilim isini de aradan cikarirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Şerit takip titremesi değil daha farklı ve aynı anda aracın kendiside titriyor alt taraftan hissediyorsun. Daha önce servise sorduğumda geri kazanımdan dolayı arabada 4 kişi varken zorlanır titreme yapar yüksek hızlarda tek pedalı kapatın balatalarla yavaşlayın demişti lakin dün uzun yolda tek pedalı kapatmama rağmen frene bastığımda fena titriyor araç. Bunu tek veya 2 kişiyken yapmıyor bu arada.
Direksiyonun kitlenmeside ayrı bir sorun ikisi bir arada aşırı konforsuz geçti yolculuk. Toros kullansam anca bu kadar olurdu. 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar! -
Aracta sorun var hocam belli.
Iki kisi uc kisiye gore surus hassasiyetinin degismesi aracin titremesi falan oyle sacmalik olur mu hic.
Zaten gidecektiniz servise her turlu, yazilimsal bir sorun da olabilir bu bahsettiginiz seyler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt