Cabrio araç almak niyetindeyim fakat kapalı garajım olmadığından kumaş tavan yerine sert tavan tercih etmek istiyorum. Günlük olarak da kullanacağım için sert tavan olması önemli.
Arka koltuk ve bagaj hacmi çok elzem değil Volvo C70deki alanlar benim için yeterli.
Ortalama 2010 ve sonrası için seçeneklere baktığımda sert tavanlar arasında BMW 3 yada Volvo C70 var seçenek olarak. Bütçem Volvo C70 için uygun Bmw 3.20cd benim için psikolojik sınırımın üstünde.
Volvo kalitesinden genel itibariyle internette okuduklarımdan bilgim var ama hiç kullanım yönünde tecrübe edecek şansım olmadı. Bu noktada merak ettiklerim;
1. Volvo'nun sitesinde araç listesinde C70 göremedim. Üretimi durduruldu mu? yoksa Türkiye'ye yeni C70 girişi mi durduruldu? 2. Bu aracı satın alsam yedek parçaya ihtiyaç duyduğum durumda çok sıkıntı yaşar mıyım? Kronik sorunları var mıdır? 3. Elden çıkartmak gerektiğinde 2. el piyasası olarak çok değer kaybı yaşar mıyım? yada müşteri bulmakta güçlük çeker miyim? 4. 2.0 dizel otomatik olan modelleri ile ilgileniyorum. Bu serinin şanzıman ve motoru hakkında bilgi rica ediyorum.
İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.
deger kaybi ve volvo.cabrio hemde.sukuyu veriyoruz: csb. kapanis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
deger kaybi ve volvo.cabrio hemde.sukuyu veriyoruz: csb. kapanis.
Çok açıklayıcı olmuş arkadaşım. Sorularımın hepsine cevap bulabildim.
değer kaybından ziyade ilanlara baktım.
bu araç bu kadar etmez hocam. 110.000 tl 2. el 2011 volvo'ya verilmez.
motor 2.0 ford motoru olmalı yedek parçada mutlaka sorun yaşarsınız zira yurtdışından gelecek her parça ve kesinlikle orjinal olacak.