Şimdi Ara

Volvo bakım fiyatları (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
32
Favori
280.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2012 s40 d2 80.000 km bakım maliyeti ve yapılan işlem hakkında yakın zamanda yaptıran var mı?(Not:Özel Servis )

Teşekkürler...
  • sessizce35 S kullanıcısına yanıt
    istanbul anadolu yakasında ki 2 yetkili serviste aynı fiyatı verdi direk telefonda.
  • 2017 v40 t3 ilk bakım için yetkili servis, 1300tl teklif verdiler. Normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu sıralar 2014 sonrası güncel kasa VOLVO S60 D4 almayı planlıyorum ama Bakım maliyetleri "Mercedes" ile yarışır, hatta geçer şeklinde yorumlar okudum. Ne kadar pahalı? Gerçeklik payı var mı?
  • Arkadaşlar selamlar, 95.000 bakımı için servisi aradım fiyat aldım. Sistemden kontrol ettiler şanzıman yağı ve fren hidrolik yağıda 80.000 de değişmesi gerekiyorken değiştirmemiş dediler.

Klasik bakım polen filtresi yağı ya filtresi hava filtresi Fren hidrolik yağı değişimi ve şanzıman yağı değişimi için toplamda 3200 TL fiyat, sanırım %20 indirim yapılıyor 2400 civarına geliyor.

Böylelikle serviste bakım yapmaktan vazgeçtim. Klasik bakım kokay ama Ankara’da bu şanzıman yapı ve filtresi değilim işi yapabilecek iyi ve uygun bir yer tavsiye eder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göktürk -- 29 Ağustos 2018; 18:9:28 >
  • göktürk kullanıcısına yanıt
    volan yetkili servisti özel servis oldu onlarla konuşabilirsiniz. yine başka yerler var ama özel servise geçmedim ben henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtsk

volan yetkili servisti özel servis oldu onlarla konuşabilirsiniz. yine başka yerler var ama özel servise geçmedim ben henüz
    Teşekkür ederim hocam, inşallah çok abartılı fiyat istemezler.

Forumda bakım yaptıran bir arkadaşın söylemesi üzerine ivedikte bir yeri aradım klasik bakım artı fren hidroliği için 550 TL dediler.

Şanzıman yağı içinde normal araçlarda üstten basarken bunun farklı bir makinesi olduğu için alttan basıyorlar ve o makine her keste yokmuş. Bu sebeple usta bir arkadaşım aydopanları aramamı söyledi, onları arayıp fiyat aldım 9 litre yağ alır ve filtreyide değiştiririz dediler 850 TL dediler. İkram edin dedim ve son 800 TL oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: göktürk

Teşekkür ederim hocam, inşallah çok abartılı fiyat istemezler.

Forumda bakım yaptıran bir arkadaşın söylemesi üzerine ivedikte bir yeri aradım klasik bakım artı fren hidroliği için 550 TL dediler.

Şanzıman yağı içinde normal araçlarda üstten basarken bunun farklı bir makinesi olduğu için alttan basıyorlar ve o makine her keste yokmuş. Bu sebeple usta bir arkadaşım aydopanları aramamı söyledi, onları arayıp fiyat aldım 9 litre yağ alır ve filtreyide değiştiririz dediler 850 TL dediler. İkram edin dedim ve son 800 TL oldu.

Alıntıları Göster
    Olayı tam bilmiyorum ama powershiftse şanzıman yukarı tahliye deliğinden ikmal yapılıyor. Ya bilmiyorlar yada fazla para almak için uyduruyorlar.ayrıca fren hidroliği kolay kolay bozulmaz. Onun bozulup bozulmadığını ölçen cihazlar var boşyere para vermeyin diye dedim.

• Dün, Arkas Zeytinburnu'nda aracımı ikinci yıl bakımına soktum.

Hava ve polen filtrelerinin değiştirilmemesini istedim. Geçen ay kendim değiştirmiştim. Kabul ettiler. Toplam 976 lira tuttu. Yalnız yağ hacmi 5.6 litre olan aracıma nasıl 6.5 litre yağ koydular anlamadım. Geçen yıl başka bir servis 5.5 litre yağ koymuştu.

Volvo bakım fiyatları

• Bu arada aracım 2015(2016çıkışlı) model V40 t3.

• Ya 1 lt yağınızı isteyin ya da faturadan 85 tl düşürtün.Hakkınızı arayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tica T kullanıcısına yanıt
    Volvo Türkiye'ye yazacağım zaten. Böyle bir şey olmamalı. Ciddiyetsizlik gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: fsnn

Olayı tam bilmiyorum ama powershiftse şanzıman yukarı tahliye deliğinden ikmal yapılıyor. Ya bilmiyorlar yada fazla para almak için uyduruyorlar.ayrıca fren hidroliği kolay kolay bozulmaz. Onun bozulup bozulmadığını ölçen cihazlar var boşyere para vermeyin diye dedim.

Alıntıları Göster
    Teşekür ederim hocam.80 de olması gereken bir ihtiyaç olduğunu söylediler.

Cuma günü Volan Volvo ya götürdüm aracımı. Hem eski bir volvo yetkili servisi olması avantajını hemde tecrübe desteğini düşünerek gittim. Gerçekten çok yardımcı oldular. Servisin 3300 TL verdiği fiyatı burada 1330 TL ye hallettik.

Şanzıman yağı ve filtresi değişimi yapıldı 650 TL
    (Şanzıman yağı ve filtreri Aydoğmuş Şanzımanda 850 TL bu arada)
    Normal Bakım: 650 TL
    Yağ Değişimi
    Yağ Fitresi Değişimi
    Polen Filtresi Değişimi
    Hava Filtresi Değişimi
    Hisrolik Yağı Değişimi

Servisin güler yüzü, sizi karşılamaları, davranışları o kadar memnun ediciki anlatamam. Özellikle Bayram bey çok kaliteli biri.
    Faturamıda ekleyeceğim müsait olunca.

• evil2302 E kullanıcısına yanıt
    Az önce istwest iki hafta sonraya randevu verdi. 2200TL üzerinden Volvo TR nin indirim yapacağını belirtti. V40CC 2017 için.

• especlipse kullanıcısına yanıt
    Çok pahalıymış. 1230Tl'ye ilk bakımı Mersin-Derya Volvo yetkili servisinde yaptırdım...

Volvo bakım fiyatları3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 4 Eylül 2018; 20:55:42 >
  • evil2302 E kullanıcısına yanıt
    Şehirden şehire farkediyor olmalı muhtemelen. Bugün Arkas’ı aradım indirimler vs ile 1700TL gibi bir rakam tutar dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi especlipse -- 6 Eylül 2018; 20:5:14 >
  • especlipse kullanıcısına yanıt
    Ankara-Arkas'ta aynı fiyatı vermişti. Ancak, fazladan yakıt filtresini değiştiriyorlar. İstanbul (Zeytinburnu)-Arkas ise 1330Tl teklif etmişlerdi (yakıt filtresi hariç). Usta çok ilgiliydi. Cep telefonunu bile vermişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 6 Eylül 2018; 20:18:22 >
  • cumartesi günü volcar altunizade de v40 dizel aracımı 30bin km bakımı yaptırdım klima dezenfektasyonu(ücretsiz) ile 1197tl ödemedim daha öncesinde demtaşı aramıştım (özel servis) 1000tl fiyat vermişti.
  • 2012 s40 d2 82 bin km de ,motor çalıştırmada bir kaç gündür zor çalışıyor yani normalden daha çok marş basıyorum sebebi ne olabilir ?

Not:Arıza mesajı vs.vermiyor.
  • göktürk kullanıcısına yanıt
    Car Academi Bülent Usta 05437335238
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.