Şimdi Ara

voltran sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar bende 2005 model clıo var arcıma 2005 de voltran sıralı sıtem lpg taktırdım gecen aya kadar sorunsuz bınıyordum gecen ay sabah ilk calıstırmada arac ısınmadan hemen tupe gecıyor ve gaz yemıyor stop edıyordu ısınınca boyle bır problemım yok ısınıncada gayet memnunum uzun yolda 100 110 bın lıra yakıyor fakat bu sabahkı stop etme ve gaz yememe moralımı bozmaya basaladı servıse goturdum basınc ayarı ısı sensoru ayarı felan sorun cozulmedı artık adamlarla hergun goruse goruse ahbab olduk allahtan cok ıyı ınsanlar hıc bır seyı ıkı etmıyorlar neyse ecu beyın ve enjektorler degıstırıldı ecu beyın daha gelısmıs yazılım yukluymus bır hafta felan sorunsuz bındım daha sonra yıne aynı sorunlar olustu dun yıne gıttım bu seferde degısmedık tek reglutor kalmıstı oda degıstı bu sabah sogukken calıstırdım aracı yurudum hıc bır sorun kalmadı hıc bır ucret odemedn sorunum halloldu sayılır tabı yne yappssa ayrıca fabrıkayıda aradım kesınlıkle cok olumlu davranıyorlar gerekırse istanbula gelmemı bıle rıca ettıler gercekten servıs yonunden 4 4 luk ınsanlar ahhh bırazda kalıte yonunden oyle olsa ne kadar guzel olacak ama ınsallh sorun cıkarmaz bı dahhaa
    sorunu olan voltranden varsa yazarsa ılerıde boyle sorunlar olursa hazırlıklı olalım şimidedn herkese tesekkurlerr
    arızasız gunlerrr

• 5 gün önce bi meslektaşım taktırdı.. istanbul yolunda gösterge ofa geçmiş benzine geçmiş sona tekrar gelmiş felan.. sona yine ışıklar sönmüş vs.. göstergeleri değiştirdiler ama sölediğine göre 10 beygir düşmüş araç 1.8 motor mazda var kendisinde.. ama kalibrasyon yapacaklarmış hallolur inş.

ben de kararsız kaldım ne taktırmak lazım acaba?? voltran sorunlu olacak gibi.. brc ya da lovato iyi diyolar ama..
  • slm.18/5/2007 tarihinde 97 polo clasik aracıma voltran sıralı taktırdım.ancak uzun yolda km de 202 ykr yaktı.tekrar denedim yine aynı yakıt yaktı.acaba sorun nerde? aracım benzinde de o kadar yakıyodu zaten.taktırdığım yeri aradım bikaç depo kullan normale döner dediler inansammı acaba.....
  • hocam git taktırdığın yere ayarlasınlar
  • biz bu voltrandan 5 adet montaj yaptık. 4 tanesi hergün sorunlarla iş yerimize gelir oldu. bu markadan uzak durmanızı tavsiye ederim..
  • onlara onca para vermene gerek yok diye düşünüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: falconxxx

slm.18/5/2007 tarihinde 97 polo clasik aracıma voltran sıralı taktırdım.ancak uzun yolda km de 202 ykr yaktı.tekrar denedim yine aynı yakıt yaktı.acaba sorun nerde? aracım benzinde de o kadar yakıyodu zaten.taktırdığım yeri aradım bikaç depo kullan normale döner dediler inansammı acaba.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tofaş sorun
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.