Şimdi Ara

voltran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yav arkadaşlar eskiden voltran vardı ne güsel seyrederdik acaba şimdi bulabilirmiyiz bilen varmı?

• evet ya bende deli gibi izlerdim hiçbir bölümnü kaçırmazdım.
  • eed ya küsel bi chizgi filmdi
  • yeni neslin izlediği dandik dandik çizgi filmleri görüyorum da acıyorum....bi de voltran gibi bir çizgi filmden mahrumlar...
  • Evet çok rahat bulabilirsiniz ama bir tüyo vermek istiyorum. Ares programını kurun aratırken Voltran yazarsanız birşey bulamazsanız. Voltron yazın o zaman bir sürü bulabilirsiniz. Saygılar.
  • Peki VEHICLE VOLTRON'ı hatırlar mısınız? Namı diğer arabalı voltron. 15 araçtan oluşan dünyalıların yaptığı "alternatif voltron". Ben onu daha çok beğenirdiim çünkü, iyilerin ve kötülerin bıçakla kesilmiş gibi ayrılmadığı, sürekli olarak savaşı sorgulayan bir senaryosu vardı.
     voltran
     voltran

voltran

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En güzeli orjinal Voltrandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peachmemo

yav arkadaşlar eskiden voltran vardı ne güsel seyrederdik acaba şimdi bulabilirmiyiz bilen varmı?

Ben birkaç bölümünü emuleden çektim hemde kaliteleri çok iyi, ama tamamı yok belki torrentler de tamamı bulunabilir.
  • cok severdım
  • ben bitsoupten filmini indiriyorum bakayım güzel bi şey çıkıcakmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

ben bitsoupten filmini indiriyorum bakayım güzel bi şey çıkıcakmı

Dostum eminmisin ? bitsoupta bulamadım.Hangi sayfada acaba.Link verebilirmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: demon

Evet çok rahat bulabilirsiniz ama bir tüyo vermek istiyorum. Ares programını kurun aratırken Voltran yazarsanız birşey bulamazsanız. Voltron yazın o zaman bir sürü bulabilirsiniz. Saygılar.

DOĞRU ASLINDA ORJİNAL ADI VOLTRONDUR .
    VOLTRAN İSE ÇOCUKLAR ARASINDA OKUNUŞ ŞEKLİDİR.BENDE ÖLE OKURDUM KÜÇÜKKEN SÖLEMESİ DAHA KOLAY DİE HERALDE -YADA CİZGİ FİLMİ TÜRKÇELEŞTİRENLERİN YANLIŞ OKUMASI GİBİ BİŞİ İŞTE AMAN NEYSE OPTİMUS PRİME I BİLİRMİSİNİZ BEYLER ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: optimus prime

quote:

Evet çok rahat bulabilirsiniz ama bir tüyo vermek istiyorum. Ares programını kurun aratırken Voltran yazarsanız birşey bulamazsanız. Voltron yazın o zaman bir sürü bulabilirsiniz. Saygılar.

DOĞRU ASLINDA ORJİNAL ADI VOLTRONDUR .
    VOLTRAN İSE ÇOCUKLAR ARASINDA OKUNUŞ ŞEKLİDİR.BENDE ÖLE OKURDUM KÜÇÜKKEN SÖLEMESİ DAHA KOLAY DİE HERALDE -YADA CİZGİ FİLMİ TÜRKÇELEŞTİRENLERİN YANLIŞ OKUMASI GİBİ BİŞİ İŞTE AMAN NEYSE OPTİMUS PRİME I BİLİRMİSİNİZ BEYLER ?

tansformırs optimus praaaaayym dırıdıtt dırıd dıdrııd dıdrırı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

ben bitsoupten filmini indiriyorum bakayım güzel bi şey çıkıcakmı

Dostum eminmisin ? bitsoupta bulamadım.Hangi sayfada acaba.Link verebilirmisin ?

pardon yanlışlık olmuş.isim karışıklığı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 26 Temmuz 2005, 23:15:13 >
  • Sanırım sen Transformers indirdin. :) Onu indirdim bende Bitsoup tan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.