Şimdi Ara

Chris Tucker Filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitirm İkili serilerinde oyayan Chris Tucker'in başka filmleri varmı.

Chris Tucker Filmleri

• Fifth element,friday.

Aklıma gelirse diğerlerinide yazarım,gerçi sen İmdb sitesine bak.Orada detaylı tüm liste vardır.Oynadığı filmler,yönettiği veya yapımcısı olduğu filmler diye hepsini listeler.
  • Teşekkürler.Sağol.
  • Para konuşur filminden sonra adamın hastası olmuştum. O pörtlek gözleriyle ve resmen en hızlı çene, en cırtlak ses onda.. Bu adam sürekli film çevirsin izlerim.. Bitirim ikili filmlerinde trilyonlar kazandıktan sonra kenara çekildi, film yaptığı yok, üstüne üstlük şuan şişko herifin teki çok kilo almış.. Birde film ücreti çok yüksek istiyor, o yüzden de teklif gelmiyor olabilir. Asıl mesleği tolkşovdur, stand up çıdır, bunun üzerine programları var.

Rush Hour 3 (2007) .... Carter
    Rush Hour 2 (2001) .... Detective James Carter
    Rush Hour (1998) .... Carter
    Money Talks (1997) .... Franklin Hatchett (Esas çıkışını bu filmde yaptı.)
    The Fifth Element (1997) .... Ruby Rhod (Adam bu filmde zaten tanındı iyice.)

Dead Presidents (1995) .... Skip (Bu filmine bakmadım)
    Friday (1995) .... Smokey (Bu filmi berbat ötesi, zaman öldürmek için izlenir anca.)
    House Party 3 (1994) .... Johnny Booze (Bu filmine bakmadım ama Friday filmi gibidir kesin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 4 Mayıs 2010; 15:11:30 >

• Bu adam hakikaten niye film çevirmiyor iyi potansiyel var herifte.Oldukça da komik bulduğumu söylemeliyim.3 yıldır film çevirmiyor adam.Hakikaten de kilo almış yakışmamış acil film çekmesi lazım Acaba hasta falan mı hem film çevirmiyor hem kilo almış
  • son yıllarda nedense hiç film çekmemiş neden merak ettim?
  • Bu adamı baya severim güldürüyor beni.. filmlerde daha çok görmek isteriz ama keyfine düşkün anlaşılan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAKE PAUL vs MIKE TYSON
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğim kadarıyla oynayacağı filmler için baya yüksek bi para ve de başrol olmayı şart koyuyormuş.
  • Hak ediyorda
  • kilo alınca harbiden kötü olmuş adam.

•  Chris Tucker Filmleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Chris Tucker Filmleri

Acayip şekilde kilo almış.Bunalımda falan herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.