Şimdi Ara

Voltmetre yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elinde 200mv ölçüm yapan lcd voltmetre var ben bununla 200 volt ölçmek istiyorum içinden bir klavuz çıktı ama tam anlayamadım onuda aşağıda veriyorum yardımlarınız için teşekkürler.

Voltmetre yardım

Ra ve Rb dediği yerde dirençler mevcut Ra nın üzerinde 106 yazıyor Rb deyse sadece kare şekli var acaba bunları söküp yerine kılavuzda yazan dirençlerimi lehimlemek gerekiyor eğer öyleyse işim zor 9.99 Mohm luk metal film direnç kolay bulunmaz sanırım yada varmı onu bile bilmiyorum.

Voltmetre yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokkabaz -- 25 Mart 2008; 10:53:31 >

• anladığım kadarıyla mesela 500 V için RB yazan yerde tel köprüyü kaldırıp yerine değeri verilen dirençler
    takılacakmış. %0.5 toleranslı.
    mesela 200 V için ek olarak P1 kısa devre edilecekmiş.
    bizim kullandığımız ölçü aletlerinde böyle bir şey yok.ölçeceğimiz gerilime göre kademeyi çeviririz.
    dikkat et, bozma ölçü aletini.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • sanırım bu notlar kullanıcı için değil.imalat notları olabilir.televizyon şemalarında olduğu gibi.
    dirençleri bulabilirsin.ama en iyisi hesaplı bir ölçü aleti almak.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.