Bildirim
Volkswagen Up’a Euro Ncap’ten 5 yıldız!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
inşallah doğuş oto polo da yaptığı gibi yapmazda cidden vatandaş 5 yıldızlı araca biner -
Artık 5 yıldız alamayanı dövüyorlar. -
Şöyle videoya baktımda, 5 yıldız bizim ülkemize yetmez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanYazgan. -- 22 Aralık 2011; 18:10:58 > -
4 hava yastığını çıkarsak bize kaç yıldız verirlerki -
Bu kurumun yaptığı testler bana güvenilir gelmiyor yanlış anlaşılmak istemem VW zaten kaliteli ve sağlam bir araba 5 yıldız alması çok doğal ama genel anlamda konuşursak artık her markaya 5 yıldız vermeye başlayan bu kurum güvenilirliğini ve objektifliğini kaybetmeye başladı gibi bence. Test kurallarında değişim olursa iyi olur. -
2 hafta önce aracın içine binip inceleme fırsatım oldu.
Öncelikle kullanılan malzeme kalitesi çok düşük.
Birkaç ufak piano black buton olmasa butonları da aynı kalitesizlikten nasibini alacakmış.
Ama özellikle iç tasarımı beğendim diyebilirim.(Her ne kadar koltukları çok basit bir minder görünümünde olsa da)
Navigasyon (Navigon markaydı) ekranı konsol üzerine destek aparatı ile takıp çıkarılabiliyor. (Konsola entegre soket var)
Aracın navigasyon ekranı aynı zamanda kapı açık,radyo vb... bilgileri de gösteriyor.
Polo 6R'deki iç malzeme kalitesinin yerini sert plastikten döşemeler almış.
Butonlar oldukça ufak, radyo RCD 200'e benzer bir radyoydu.
Bir Polo 6R kullanıcısı olarak tabii ki iç malzeme kalitesinden pek memnun kalmadım.
Bagajda Yaris'lerin bagaj açma kilidini andıran ufak açma butonu vardı.
Ama tasarım olarak içi dolu bir Up! Avrupa'da çok satacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 22 Aralık 2011; 23:44:57 >
-
bakınız: skoda citigo -
yolcu havayastığı opsiyon olarak alınbilecek miymiş? -
lupo gibi bir araç ama sempatik geldi bana :) -
şu 5 yıldız meslesi kalksın..7 yıldızlı sisteme geçilsin... -
Fena bir araca benzemiyor. 5 yıldız almasıda gayet güzel.Daha çok bayanlara hitap eden bir tipi var bence.. -
quote:
Orijinalden alıntı: deniz6
Artık 5 yıldız alamayanı dövüyorlar.
Fluance
Kis picanto
Ben daha dovenide gormedim -
bence bu araba başlangıç fiyatı 30 bin tl olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: kadirdaglar
bence bu araba başlangıç fiyatı 30 bin tl olacak
O kadar olması imkansız bence.Arabanın içine bindiğinizde gerçekten hiçbirşey yok en bazında.O fiyatlara çıkması zor en düşük donanımda...
Türkiye'ye gelmeyen araçlardan biri de olabilir.
Renault Twingo, Toyota Aygo ve IQ gibi Türkiye'ye gelmeyecek modellerden biri olacaktır en azından lansmanı yapıldıktan hemen sonra...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 22 Aralık 2011; 21:04:11 > -
3 lt lupo vardı bilirsiniz Up 'ın bluemotion tdi modeli çıkarsa bu değerden daha düşük olacağı kesin. -
Türkiyede 5 yıldız diye bağırırlar esp'siz versiyonu satarlar. Gariban vosvoscularımda koşa koşa alırlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: deniz6
Artık 5 yıldız alamayanı dövüyorlar.
-
videoda sallanan çocuğu görünce bizim ufaklık bazen diretiyor binmiyor çocuk koltuğuna bizde izin veriyoruz büyük hata yapıyormuşuz. -
5 yıldız ok ama sürücünün kafası yandan çarpmalarda dışarı çıkıyor. Perde hava yastığı olmazsa ki maliyet kaygısından Polo'lar gibi bunda da olmayacaktır 5 yıldız falan hikaye.
Benzer içerikler
- megane 4 1.3 tce hangi yağ kullanılır
- 0 20 yağ ile 5 30 yağ arasındaki fark
- 1.9 tdi
- peugeot 408 allure ve gt farkı
- peugeot yetkili servis bakım fiyatları
- türkiye"de en çok satılan elektrikli araçlar
- byd türkiye"de hangi modelleri üretecek
- citroen c4 2025
- android auto müzik uygulaması
- 2025 kia sportage
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X